Evet bu akşam geldi.10586 slow ring olarak gelmiş şimdide..
Nesi var? Sıfırladınız mı?13.yapı uğursuzluk getirdi adam gibi çalışmıyor bir sonraki yapıya kadar dayanacağım ulan ms

Sıfırladım ama outlookda mailde dosya ekleyip yollarken bekletiyor.face ve 6tag çok geç açılıyor.whatsapp web telefon ekranı kilitliyken bağlantısını koparıyor mail geldiğinde uyarı sesi çıkmıyor.uygulamayı mail yoluyla arkadaşla paylaştığımda mağazaya gidip linki alması bayağı sürüyor.Her ana ekrana döndüğümde arka plandaki resim sağa sola kayıyor.foto galeride resimlere bakarken silmek istediğim resimi sil dedikten sonra bir önceki resimim gölgesi ekranda kalıyor.Edge ve ucbrowserda webde gezerken ileri geri butonları çalışmıyor bazen iki browser tepki dahi vermiyor. Bunlar hatırladıklarım.Bir önceki yapıda bu kadar sorunum yoktu.Nesi var? Sıfırladınız mı?
Bu Edge sorunu bende de var. Uygulamadan geri tuşuyla çıkmak bazen imkansız oluyor, gerçi bu tek bu yapıda yoktu. Bazen de site önerileri gezmemi engelliyor, çıkmak zorunda kalıyorumSıfırladım ama outlookda mailde dosya ekleyip yollarken bekletiyor.face ve 6tag çok geç açılıyor.whatsapp web telefon ekranı kilitliyken bağlantısını koparıyor mail geldiğinde uyarı sesi çıkmıyor.uygulamayı mail yoluyla arkadaşla paylaştığımda mağazaya gidip linki alması bayağı sürüyor.Her ana ekrana döndüğümde arka plandaki resim sağa sola kayıyor.foto galeride resimlere bakarken silmek istediğim resimi sil dedikten sonra bir önceki resimim gölgesi ekranda kalıyor.Edge ve ucbrowserda webde gezerken ileri geri butonları çalışmıyor bazen iki browser tepki dahi vermiyor. Bunlar hatırladıklarım.Bir önceki yapıda bu kadar sorunum yoktu.

Evet,yazılanlar biraz abartı olsa dahi.Şuan Microsoft,windows phone ölü bir piyasa.Boşa yatırım.Bu böyle dışardan görünüş bu.Kabullenmek lazım.Hangi telefon satıcısı wp yi öneriyor?İkinci el satışında wp telefonlarda memnun olan var?Düşünüyorumda 10 kişiden 1i dirŞu Windows Phone çöküş'e geçti ! - MaxiCep konuda MS/Lumia'yı ve WP'yi resmen rencide edip dalga geçiyorlar he!![]()
Xbox var bideMesajlaşma ve Skype güncellendi.

Onu sabah güncellemiştim. Şimdi denetledim güncelleme yokXbox var bide![]()

Tubecast'ı kullananlara bir sorum olacak.eskiden tubecastta müzik çalarken ekranı kilitliyordum.sonra kilit ekranındayken ses tuşuna basınca duraklatma işareti çıkıyordu.şimdi çıkmıyor.sizde de öyle mi ?
Arkadaşlar İstanbul'da yaşayıp mobiett uygulamasını kullanabilen var mı?ben de çalışmıyor(programdan atıyor).