daha önce denemiştim sorunsuz kapanıyordu tekrar şuan denedim sorunsuz bendeBu yapıda alarmlar sorunlu ekran açılmıyor ve hiçbir şekilde alarm durmuyor az önce 2-3tane alarm kurup denedim her seferinde aynı şey oldu.
Bende sıkıntı yok. Sıfırladınız mı telefonunuzu 10586'ya geçtikten sonra?Bu yapıda alarmlar sorunlu ekran açılmıyor ve hiçbir şekilde alarm durmuyor az önce 2-3tane alarm kurup denedim her seferinde aynı şey oldu.
Bende gayet normal,ben cihaza 13.yapıyı yükledikten sonra sıfırlama yapmıştım.Bu yapıda alarmlar sorunlu ekran açılmıyor ve hiçbir şekilde alarm durmuyor az önce 2-3tane alarm kurup denedim her seferinde aynı şey oldu.
PC'de Edge'de eşitleme ayarı varsa sıkıntı olmaz. Yapmanız gereken tek şey telefonu sıfırlamak. Hepsi sıkıntısız yükleniyor.
Bende hepsi eşitlendi ve kısayol ekleme de aktif,ben güncellemeyi yaptıktan sonra cihazı sıfırlamıştım.
Yüklenmeyen bir şey kalmadı artık dünden beri.Anlaşıldı.teli sıfırlamam gerekiyor.teşekkür ederim arkadaşlar.
Glance screen falan 8.1 den kalan uygulamaları yeniden yükleyebiliyormuyum yoksa vedamı edeceğim
mTalk'tan L920 gönderdi
Hayır sıfırlamadım 8.1e dönmüştüm 8.1den geçtim direk yeni yapıya. Sadece alarmlar değil telefonla konuştuktan sonrada karşıdaki kapatana kadar ekran açılmıyor. Daha bu sabah sorunsuzdu bişey yüklemedim karıştırmadım şimdi sorun çıktı.Bende sıkıntı yok. Sıfırladınız mı telefonunuzu 10586'ya geçtikten sonra?
glance screene veda edeceksin birde here maps şuan çalışmıyor.Anlaşıldı.teli sıfırlamam gerekiyor.teşekkür ederim arkadaşlar.
Glance screen falan 8.1 den kalan uygulamaları yeniden yükleyebiliyormuyum yoksa vedamı edeceğim
mTalk'tan L920 gönderdi
Siz böyle deyince sorunu buldum. Profilinizdeki gibi 630 kullanıyorsanız yakınlık sensörü olmadığından bu sorunlarla karşılaşıyorsunuz, Microsoft buna ayar çekmeli ya da başka bi şey.Hayır sıfırlamadım 8.1e dönmüştüm 8.1den geçtim direk yeni yapıya. Sadece alarmlar değil telefonla konuştuktan sonrada karşıdaki kapatana kadar ekran açılmıyor. Daha bu sabah sorunsuzdu bişey yüklemedim karıştırmadım şimdi sorun çıktı.
Göz atma çalışmıyor mu? Bende yok ondan soruyorum.glance screene veda edeceksin birde here maps şuan çalışmıyor.
Yüklenmeyen bir şey kalmadı artık dünden beri.
glance screene veda edeceksin birde here maps şuan çalışmıyor.
Göz atma çalışıyor.Siz böyle deyince sorunu buldum. Profilinizdeki gibi 630 kullanıyorsanız yakınlık sensörü olmadığından bu sorunlarla karşılaşıyorsunuz, Microsoft buna ayar çekmeli ya da başka bi şey.
Göz atma çalışmıyor mu? Bende yok ondan soruyorum.
HERE Maps dün güncellendi, o yüzden kimsede çalışmıyor. Güncellemeden kullanırım diyorsan sıkıntı olmaz. Şuraya bakabilirsin güncellendikten sonraki hali için: Windows 10 Mobile IP Yayımlandı (13. Yapı-10.0.10586.11)[18/11/2015] | Sayfa 1032 - MaxiCepGlance screen gitti diyor @Esendağlı
Sende durum nasıl @Sensation arkadaşım
mTalk'tan L920 gönderdi
Evet ekrana dokununca kapanıyor. 8.1de ve önceki buildlerde iki parmakla üst kısma dokununca kapanıyordu bu yapıda parmağımın ucu deyse bile ekran kapanıyor arama sırasında. Telefonu kapatıp açtım başta alarm sorunsuz çaldı kapadım 2. denemede yine aynı olayı yaptı.Siz böyle deyince sorunu buldum. Profilinizdeki gibi 630 kullanıyorsanız yakınlık sensörü olmadığından bu sorunlarla karşılaşıyorsunuz, Microsoft buna ayar çekmeli ya da başka bi şey.
HERE Maps dün güncellendi, o yüzden kimsede çalışmıyor. Güncellemeden kullanırım diyorsan sıkıntı olmaz. Şuraya bakabilirsin güncellendikten sonraki hali için: Windows 10 Mobile IP Yayımlandı (13. Yapı-10.0.10586.11)[18/11/2015] | Sayfa 1032 - MaxiCep
Bende çalışmayan bir şey yok. Glance telefonum desteklemediği için bilmiyorum.
Göz atma çalışıyor.
Yine de sıfırlamanızı öneririmEvet ekrana dokununca kapanıyor. 8.1de ve önceki buildlerde iki parmakla üst kısma dokununca kapanıyordu bu yapıda parmağımın ucu deyse bile ekran kapanıyor arama sırasında. Telefonu kapatıp açtım başta alarm sorunsuz çaldı kapadım 2. denemede yine aynı olayı yaptı.
MaaşallahOkdir arkadaşlar,saolun.sıfırlayım o zaman.7. Yapıdan beri sıfırlamamıştım hiç.
Yedek geri yüklemede sıkıntı yok demi.bu ekran düzenibde.ben %175 kullanıyorum
mTalk'tan L920 gönderdi
Olmaz galiba. Sıfırdan başlattım son sefer.teşekkür ederim, telefonda hafıza çok yok 6 gb zaten sisteme gidiyor biraz daha dolunca yeni yapı geldiğinde sıkıntı çıkarıyor8.1 yüklü L820'de çoğu uygulama hafıza kartında, hiç sorun olmadı. Yapı 13 L1520 telefon hafızasına yüklü, sıkıntı yok ...
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi