Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Threshold 2 nin tüm platformlarda tamamlandığı belirtiliyor. Bu saatten sonra sistem kararlılığı dışında pek birşey beklenmemeli.

Hedef artık Redstone :scooter:
Redstone haziran gibi gelecekti sanırım

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Mobil kısma da gelecek mi bu kızıl taş?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Threshold 2 nin tüm platformlarda tamamlandığı belirtiliyor. Bu saatten sonra sistem kararlılığı dışında pek birşey beklenmemeli.

Redstoneda ne değişecek

onursarii

Üye
arkadaşlar bir sorum olacaktır uygulamalar için depolama seçeneği olarak hafıza kartını mı yoksa telefon hafızasını mı kullanıyorsunuz? performans farkı oluyor mu?

serinaga

serinaga

Üye
arkadaşlar bir sorum olacaktır uygulamalar için depolama seçeneği olarak hafıza kartını mı yoksa telefon hafızasını mı kullanıyorsunuz? performans farkı oluyor mu?

8.1 yüklü L820'de çoğu uygulama hafıza kartında, hiç sorun olmadı. Yapı 13 L1520 telefon hafızasına yüklü, sıkıntı yok ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

mp2934

mp2934

Üye
Microsoft'un live lock screen uygulaması kullanılamyor mu şuan

dakamon

dakamon

Üye
O değil de Haziran a mı kilitlendik şimdi :D @bulutsuzgece acaba telefonu değiştirecek mi :D çok merak ediyorum. Sanırım daha yeni özellik olmayacak redstone a kadar :)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Bu yapı tek kelimeyle berbat. 10581 daha iyiydi. 2 saat önce falan 15dklık bi telefon görüşmesinden sonra telefonu kapatmak istediğimde ekran açılmadı kilit tuşuna vs. basıyorum açılmadı ancak karşıdaki kapatınca açıldı. Az öncede alarm kurmuştum çaldı ama ekran yok ses tuşlarına basıyorum susmuyor ekran hiçbir tuşla açılmıyor pili çıkarana kadar susmadı. Telefon açılınca 5dk erteledim bu seferde 2dk gecikmeli çaldı alarm. Önceki yapıya göre pil kullanımıda çok kötü.

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar bugün bir şey farkettim, Bluetooth üzerinden araç kitine bağlanınca, konuşmada vs. sorun yok ama Grove Music ile müzik açtığımda çok ilginç bir bug buldum, çalarken 3-5 saniyede bir kesinti yapıyor, müzik gidip-geliyor. İlk başta sanki Bluetooth sorunu gibi görünse de, Mixradio ve başka bir müzik uygulamasında sorun yok, bunu sadece Groove Müzik'te yapıyor, hemen geri bildirim yaptım ...

• Beğen
Tepkiler: braayn
braayn

braayn

Üye
Arkadaşlar bugün bir şey farkettim, Bluetooth üzerinden araç kitine bağlanınca, konuşmada vs. sorun yok ama Grove Music ile müzik açtığımda çok ilginç bir bug buldum, çalarken 3-5 saniyede bir kesinti yapıyor, müzik gidip-geliyor. İlk başta sanki Bluetooth sorunu gibi görünse de, Mixradio ve başka bir müzik uygulamasında sorun yok, bunu sadece Groove Müzik'te yapıyor, hemen geri bildirim yaptım ...
başkan geri bildirim yaptın ya bu konuyu diğer gelecek güncellemelerle takip eder misin? bakalım geri bildirimleri dikkate alıyorlar mı ? bunu test ettmiş oluruz ..

• Beğen
Tepkiler: serinaga
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
O değil de Haziran a mı kilitlendik şimdi :D @bulutsuzgece acaba telefonu değiştirecek mi :D çok merak ediyorum. Sanırım daha yeni özellik olmayacak redstone a kadar :)

Ben ocak ayı içerisinde kararımı vereceğim.
Tam o sıralarda (insiderlar için) ilk redstone güncellemesi de gelirse karar vermem kolaylaşır.
Ya 950XL ile devam yada WM'ye bir süre ara...
2 ay içinde belli olur herşey :)

Lumia 920'den gönderildi

• Beğen
Tepkiler: dakamon ve braayn
braayn

braayn

Üye
ocaktan itibaren bir aksilik olmaz ise iphone 6 plus la yoluma devam edeceğim lumia 1520 bir süreliğine köşede kalacak satmaycağım üzerinde en son görebileceğim güncellemeye kadar bende öyle köşede kalacak her güncellemeyi yakında takip edeceğim ama hat takmadan öyle evde duracak.Olurda vazgecemeyeceğim bir uygulama gelir ozaman iphone köşede bekler durur.3 yıl gibi bir süre MS yeter .

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Ben ocak ayı içerisinde kararımı vereceğim.
Tam o sıralarda (insiderlar için) ilk redstone güncellemesi de gelirse karar vermem kolaylaşır.
Ya 950XL ile devam yada WM'ye bir süre ara...
2 ay içinde belli olur herşey :)

Lumia 920'den gönderildi

Bende aynı şekilde düşünüyorum ama 950 xl değil de surface phone düşünüyorum . Sanki ms'nin asıl stratejisi surface phone'lar çıktıktan sonra belli olacak gibi geliyor bana .

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bende duruma göre yaz sonu telefonu değişeceğim

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Ben 12.yapıyı yükledikten sonra sıfırlamıştım o yüzden 13.yapıyı yüklerken sorun yaşadım ve 8.1 e dönüp 13.yapıyı öyle yükledim,ama 13.yapıyı yükledikten sonra yine sıfırlama yaptım şuan cihazımın durumu çok iyi umarım sonradan bir sorun yaşamam:)
Arkadaşlar İstanbul'da yaşayıp mobiett uygulamasını kullanabilen var mı?ben de çalışmıyor(programdan atıyor)
bende çalışıyor şu anda.l830

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Sıfırladıktan sonra numara tuşlamadaki gecikme kalktı. Bir tek bende mi böyle?
o önceki yapılarda da sıfırlayınca düzeliyordu ancak bir süre sonra artık bir uygulamamı sistem mi etkiliyorsa tekrar uzun basılı kalma gibi ses gelme olayı tekrar başlıyordu bakalım bu yapıda da öyle olacak mı zaman gösterecek
mağazada isimsiz olan siyah renkteki o uygulamayı güncelledim. Ekran çözünürlüğü o uygulamayı guncellerken kendi kendine değişmeye başladı. Nasıl bir uygulama guncellemesi ekran çözünürlüğünu değiştirir ki ?
o değilde bazı uygulamalar telefonun bazı özelliklerini bozuyor bende fotoğraflar bazen bozuluyor sıfırlıyorum düzeliyor ne zaman uygulama kursam sorun oluyor buda değil geçen hızlı işlemlerde 2 tane wifi vardı o da dpı %175 yapınca öyle gördü artık nedense anlamadım

4MaGuS

4MaGuS

Üye

en azından sistemi düzgün çalışır yapsınlar, demin bir video çekeyim dedim çekerken bir sorun yoktu ancak fotoğraflar uygulamasından izlerken fotoğraf gibi kasa kasa izledim bunların olmaması gerekiyor artık

Üst Alt