Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sıfırladıktan sonra numara tuşlamadaki gecikme kalktı. Bir tek bende mi böyle?

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29

skynet

Üye
Dün yüklenen Nokia uygulamalarının yine bir kaçı çalışmıyor bölümüne geçmiş :)

braayn

braayn

Üye
beyler whatsapp webi kullananız vardır muhakak telefon tuş kilidi kapalıyken whatsapp webde bağlantısı kesiliyor deneyebilir misiniz ?

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
beyler whatsapp webi kullananız vardır muhakak telefon tuş kilidi kapalıyken whatsapp webde bağlantısı kesiliyor deneyebilir misiniz ?
Ben çok sık kullanıyorum şuana kadar öyle bir şey yaşamadım

• Beğen
Tepkiler: braayn
YkPkY

YkPkY

Üye
Sıfırladıktan sonra numara tuşlamadaki gecikme kalktı. Bir tek bende mi böyle?

Bende devam ediyor maalesef.bugün acil birinden numara alayım dedim,adamı öyle beklettim noyu söylemesi için.
Bende bide edgede sık kullanılanlar pcyle hala eşitlenmiyor.
Bide edgeyi başlangıç ekranına sabitleme linki pasif,12. yapıdan beri.sabitle demiştim,başlatta görünmedi.o günden beri pasif.

mTalk'tan L920 gönderdi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bende devam ediyor maalesef.bugün acil birinden numara alayım dedim,adamı öyle beklettim noyu söylemesi için.
Bide edgeyi başlangıç ekranına sabitleme linki pasif,12. yapıdan beri.sabitle demiştim,başlatta görünmedi.o günden beri pasif.

mTalk'tan L920 gönderdi
Telefonu sıfırladınız mı? Ayrıca PC'de güncel olmalı eşitlenmesi için.

YkPkY

YkPkY

Üye
Telefonu sıfırladınız mı? Ayrıca PC'de güncel olmalı eşitlenmesi için.

Hiç sıfırlamadım,here uygulamaları gider diye.ama sanırım geri yükleniyormuş.pc güncel derken,insider sürümümü?
W10 son final sürümü kullanıyorum.tarayıcıda açık nete bağlı olduğu halde eşitlemiyor.eşitleme ayarıda açık

mTalk'tan L920 gönderdi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hiç sıfırlamadım,here uygulamaları gider diye.ama sanırım geri yükleniyormuş.pc güncel derken,insider sürümümü?
W10 son final sürümü kullanıyorum.tarayıcıda açık nete bağlı olduğu halde eşitlemiyor.eşitleme ayarıda açık

mTalk'tan L920 gönderdi
PC'de Edge'de eşitleme ayarı varsa sıkıntı olmaz. Yapmanız gereken tek şey telefonu sıfırlamak. Hepsi sıkıntısız yükleniyor.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye

mTalk'tan L920 gönderdi
Bende hepsi eşitlendi ve kısayol ekleme de aktif,ben güncellemeyi yaptıktan sonra cihazı sıfırlamıştım.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve Sensation
Aybars1979

Aybars1979

Üye
920 kullanıyorum whatsapp açılma süresi ve şarjda sıkıntılar olduğu için 9. Yapıdan denime dönmüştüm şimdi geçeyim mi bu sürüme 9. Yapıda şarjda telefonla uğraşırsam şarjı bitiyordu
son 2 yapıda sarj tüketimi iyi. 9. yapı rezaletti kıyaslanmaz bile.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
mağazada isimsiz olan siyah renkteki o uygulamayı güncelledim. Ekran çözünürlüğü o uygulamayı guncellerken kendi kendine değişmeye başladı. Nasıl bir uygulama guncellemesi ekran çözünürlüğünu değiştirir ki ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 10586 SLOW ring olarak da yayınlandı.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve sfgnrl
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yapı 10586 SLOW ring olarak da yayınlandı.
Demekki bu sürüm RTM olarak dağıtılacak. Aralık ayında rs1_release güncellemeleri gelmeye başlayqcak demektir.

Bay H

Bay H

Üye
Threshold 2 nin tüm platformlarda tamamlandığı belirtiliyor. Bu saatten sonra sistem kararlılığı dışında pek birşey beklenmemeli.

Hedef artık Redstone :scooter:

cadde19

cadde19

Üye
Slow ile fast arasında fark var mı acaba ?

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Threshold ilk gündeme geldiğinde ne fikirler çıkmıştı forumda şu da gelir mi bu da gelir mi diye . 6-7 ay geçti threshold tamamlandı . Herhalde başka birşey söylememe gerek yok . İlk çıkacak surface telefonu bekliyorum . Surface phone'lar satışa sunulduğu dönemde hala değişiklikler beni tatmin etmemiş olursa kesinlikle tercihimi başka bir platformdan yana kullanıcam . 950 xl gibi iyi teknik özelliklere sahip bir cihaza da yazık olacak gibi geliyor bana .

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Threshold 2 nin tüm platformlarda tamamlandığı belirtiliyor. Bu saatten sonra sistem kararlılığı dışında pek birşey beklenmemeli.

Hedef artık Redstone :scooter:
Sistem kararlılığını çok bekleyecekmişiz gibi hissediyorum :hmmm Lumia 950/XL da Windows 10 firmware olarakta düzenlenmiştir mutlaka acaba onlarda stabilite ne durum da. Eğer onlar da bu son güncelleme gibi sapıtıyorsa vay haline MS'nin.

Umarım firmware de işin içine girince 8.1 dekine yakın bir kararlılık tutturabilirler. Yoksa bunca sabrımız boşa gidecek. Sistem hala kullanırken aceleyle sağdan soldan bantlanmış da öyle ayakta duruyor gibi.

Üst Alt