Ben yaptım gayet normal bir şekilde, telefonunuzu kapatıp açtıktan sonra root tool uygulamasını açmayı deneyinMerhaba arkadaşlar, son yapıda capability/interop unlock yapmayı başarabilen var mı? Adblock için bunu yapmaya çalışıyorum diğer yapılarda işe yararken bu yapıda olmuyor gibi.

Ben yaptım gayet normal bir şekilde, telefonunuzu kapatıp açtıktan sonra root tool uygulamasını açmayı deneyin![]()
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia Camera yeniden indirilebilir![]()

Here uygulamaları halen W10 mağazasına alınmadığı için guncellenemiyor.HERE Maps sadece W10 için güncellendi ama inmiyor.
HERE Maps sadece W10 için güncellendi ama inmiyor.
W10 özel güncelleme galiba. 820'de 8.1 yüklü güncelleme görünmüyor.Here uygulamaları halen W10 mağazasına alınmadığı için guncellenemiyor.
Nokia MS ile köprüleri tamamen attı.
HERE uygulamaları aramalarda çıkmıyordu, şu an çıkıyor mu?W10 özel güncelleme galiba. 820'de 8.1 yüklü güncelleme görünmüyor.
Outlook Posta ve Outlook Takvim güncellendi.

10581'deki depolama sorunu bazı uygulamalarımı hafıza kartına taşımış. Galiba o yüzden HERE Maps bile güncellenmiyor.HERE uygulamaları aramalarda çıkmıyordu, şu an çıkıyor mu?
Dur bakalım tekrar deneyeyim güncellenecek mi
Edit: Evet artık güncellenebiliyor.
Yenisi neredeymiş onu da yazsalarmış
Bende az önce güncellendi sorunsuz hatta bugün lumia 520 ye de kurdum windows 10 ondada güncellendi here maps açılmıyor resimdeki hatayı verip kapanıyor
Lumia 830 ile gönderildi

Here Maps güncellendi. İşim garibi iki üç yapıdır hata veren, son olarak Yapı 10586.11 kurduktan sonra da hata veren hareket verisi şimdi sorunsuz güncellendi.HERE Maps sadece W10 için güncellendi ama inmiyor.
Sıfırlama zamanı gibi. Ne hareket verisi ne de HERE Maps iniyor.Here Maps güncellendi. İşim garibi iki üç yapıdır hata veren, son olarak Yapı 10586.11 kurduktan sonra da hara veri hareket verisi şimdi sorunsuz güncellendi.
Sorun falan olduğunu sanmıyorum.Ne teknik sorunmuş bu bi çözemediler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sıfırlama zamanı gibi. Ne hareket verisi ne de HERE Maps iniyor.
@bulutsuzgece Görünümü W10 oldu mu?