kamil5028347
Üye
Beyler bende neden yeni Facebook yok ya anlamadım ben ?
Bende de yok mağazadan geri çekmişler galiba 8.3.7 versiyonu var
Lumia 830 ile gönderildi
Beyler bende neden yeni Facebook yok ya anlamadım ben ?
Dijital video stabilizasyon ayarı benim L920 de var ve otomatik ayarda duruyor. Yapı 13.bir tane daha vardı kaldırmışlar onu galiba zaten o olduğunda genelde video biraz sıkıntılıydı kasıyor gibiydi
evet buydu ama bizden kaldırmışlar neyse zaten iyi çalışmıyordu bizde
Hocam hattınızı başka bir telefona takıp wifi ile o ineterneti kullanamaz mısınızArkadaşlar wifi bulunamadğında veya bağlanamadığında indirimeleri hücresel veriden yap diye ayar vardı bulamadım bilen varmı 9. Yapıdayım
telefonu sıfırlayınca mı gitti acaba bütün güncelleştirmeleri de yaptım ama neyse artık gelirDijital video stabilizasyon ayarı benim L920 de var ve otomatik ayarda duruyor. Yapı 13.
acil yardım plsarkadaşlar device recovery programını pc ye kuramıyorum.karma degeri hatası veriyor.ne yapmam lazım
arkadaşlar device recovery programını pc ye kuramıyorum.karma degeri hatası veriyor.ne yapmam lazım
acil yardım pls
Telefonunuzdan interneti paylaştırıp programı tekrar indirin. Ya da başka internetle.arkadaşlar device recovery programını pc ye kuramıyorum.karma degeri hatası veriyor.ne yapmam lazım
acil yardım pls
Malesef diğer telefonda internet paylaşmı yokHocam hattınızı başka bir telefona takıp wifi ile o ineterneti kullanamaz mısınız
No is it not google translate ürünü müAnkete katılıp evet oyu kullanarak @bulutsuzgece arkadaşımıza dert olan varsayılan paylaşım seçeneklerine Bluetooth seçeneğinin eklenmesine yardımcı olabilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hayır diyen kimAnkete katılıp evet oyu kullanarak @bulutsuzgece arkadaşımıza dert olan varsayılan paylaşım seçeneklerine Bluetooth seçeneğinin eklenmesine yardımcı olabilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız