Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
bir tane daha vardı kaldırmışlar onu galiba zaten o olduğunda genelde video biraz sıkıntılıydı kasıyor gibiydi

evet buydu ama bizden kaldırmışlar neyse zaten iyi çalışmıyordu bizde
Dijital video stabilizasyon ayarı benim L920 de var ve otomatik ayarda duruyor. Yapı 13.

alaca61

Üye
Arkadaşlar wifi bulunamadğında veya bağlanamadığında indirimeleri hücresel veriden yap diye ayar vardı bulamadım bilen varmı 9. Yapıdayım

cadde19

cadde19

Üye
Beyler 8.1 iken şarj oluyordu ama şimdi şarj cihazını takınca yavaş şarj diyor kaç tane farklı şarj aletinden denedim olmadı .
Çözüm nedir ?

skynet

Üye
Arkadaşlar wifi bulunamadğında veya bağlanamadığında indirimeleri hücresel veriden yap diye ayar vardı bulamadım bilen varmı 9. Yapıdayım
Hocam hattınızı başka bir telefona takıp wifi ile o ineterneti kullanamaz mısınız

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Dijital video stabilizasyon ayarı benim L920 de var ve otomatik ayarda duruyor. Yapı 13.
telefonu sıfırlayınca mı gitti acaba bütün güncelleştirmeleri de yaptım ama neyse artık gelir

Toros542

Toros542

Üye
arkadaşlar device recovery programını pc ye kuramıyorum.karma degeri hatası veriyor.ne yapmam lazım
arkadaşlar device recovery programını pc ye kuramıyorum.karma degeri hatası veriyor.ne yapmam lazım
acil yardım pls

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

acil yardım pls
Telefonunuzdan interneti paylaştırıp programı tekrar indirin. Ya da başka internetle.

StRonK

StRonK

Üye
930 ile sorunsuzca geçiş yaptım dendimi bilmiyorum edgeye google arama gelmiş sonunda

abcderhan

Üye
TEŞEKKÜRLER #papakudioflu

Son düzenleme:
Toros542

Toros542

Üye
bu link üzerinden 8.1 e geri dönebilirsiniz.en rahat ve en basit yol buymuş beee :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ankete katılıp evet oyu kullanarak @bulutsuzgece arkadaşımıza dert olan varsayılan paylaşım seçeneklerine Bluetooth seçeneğinin eklenmesine yardımcı olabilirsiniz. :ehe

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve bulutsuzgece
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Fotoğraflar güncellendi.

cadde19

cadde19

Üye
Arkadaşlar w10 a geçtim ama daha önce kullandığım şarj aleti şimdi yavaş şarj diyor .
Lütfen yardım.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Ankete katılıp evet oyu kullanarak @bulutsuzgece arkadaşımıza dert olan varsayılan paylaşım seçeneklerine Bluetooth seçeneğinin eklenmesine yardımcı olabilirsiniz. :ehe

No is it not google translate ürünü mü :ehe

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Hayır diyen kim :ehe

alaca61

Üye
İndirme%100de kaldı ne yapmalıyım

braayn

braayn

Üye
kasımıda yedik geldi aralık halen 13.yapıdayız.Sağlık olsun daha ölmedik buralardayız. Ocaktan sonra şu iphone 6 plusum gelsede birazda ıos kullansam

Üst Alt