Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Şu eski Nokia uygulamaları bir an önce güncellensede biz de kurtulsak şu sıkıntıdan

endera

Üye
Telefonu anlatmaya çalıştığınız kişi zaten 1,5 sene önce burda herkesten önce haberini yapmış olan kişi :)

En İnce Windows Phone 8.1 YEZZ’den Geliyor - MaxiCep

Microsoft Üç Yeni OEM Windows Phone Telefonu Duyurdu - MaxiCep
Kusura bakmasın... birde Wın10 destegı varmı yokmu onu bılsek.. cok ıyı olacak.. bu arada cıdden cıhaz cok cok ınce...
şurda(Amazon) bir soru cvp buldum...

Question:

Answer:
Dear Henry, it can be upgradable once Microsoft releases Windows 10.
Thank you.
By Akkar Group on September 15, 2015
Yes, it is possible as long as the memory of your mobile has the capacity
By Amazon Customer on September 17, 2015

skynet

Üye
@Sensation,
Hocam posta ve takvim sıfırlamadan sonra güncellendi ama geçen gelen yenilikler artık yok ve mağazadan denetleme yaptığımda da güncelleme bulmuyor :hmmm Acaba bugün gelen güncelleme ile yine eski haline mi döndü ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bahsi geçen yezz billy 4.7 telefon budur

Billy 4'ün W10M güncellemesini almayacağı kesin ancak Billy 4.7 ile ilgili kesin bir bilgi yok.
Dahili hafızası 8 GB olduğu için güncellemeyi alma ihtimali var.
Ancak yine de alıp almayacağı, alacaksa ne zaman alacağı konusunda kesin bilgiyi internetten Yezz ilgilileri ile temasa geçerek öğrenmeniz gerekecek.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kusura bakmasın... birde Wın10 destegı varmı yokmu onu bılsek.. cok ıyı olacak.. bu arada cıdden cıhaz cok cok ınce...
şurda(Amazon) bir soru cvp buldum...

Question:

Answer:
Dear Henry, it can be upgradable once Microsoft releases Windows 10.
Thank you.
By Akkar Group on September 15, 2015
Yes, it is possible as long as the memory of your mobile has the capacity
By Amazon Customer on September 17, 2015

Şuradaki haberde 4.7 ve 5S LTE modellerin W10M'yi alabileceği söyleniyor.

emz

emz

Üye
Hata veriyor. Bu yüzden ben de sıfırlayamıyorum.
Abi demin 12. Yapıda sıfırladım telefonu hakkında bölümünden. Hesap girmedim doğal olarak yedek yüklemedim. Cihaz birden fişekledi kendini yani ve diğer ayarlar olduğu gibi duruyor hiçbir sıkıntı yok :ehe Sadece here uygulamaları eksik herşey tam :D Akşam 13. Yapıyı kurup hine sıfırlayacağım çok değişiyor tepkiler kesinlikle sıfırlamaya değer yani tavsiye ederim :)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar, 10586 nolu yeni yapıda insider hub'ı bulamıyorum, mağaza da da arattım ama yine bulunamadı..
Mağaza adresini bilen var ise yazar mı?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
emz

emz

Üye
@bulutsuzgece @papakudioflu
Abiler beynim yandı . Az önce here uygulamaları çıktı menu de bir sürü nokia uygulaması otomatik kuruldu :S Ne oluyor ya bir açıklama var mı buna? Hafıza kartına kuruluydu bende herşey. Hakkında bölümünden sıfırladım ve açıldı hafıza kartı bulundu depolansın mı dedi evet dedim eski kurulu uygulamalar silinsin mi dedi evet dedim her şey hortluyor :D
Abi demin 12. Yapıda sıfırladım telefonu hakkında bölümünden. Hesap girmedim doğal olarak yedek yüklemedim. Cihaz birden fişekledi kendini yani ve diğer ayarlar olduğu gibi duruyor hiçbir sıkıntı yok :ehe Sadece here uygulamaları eksik herşey tam :D Akşam 13. Yapıyı kurup hine sıfırlayacağım çok değişiyor tepkiler kesinlikle sıfırlamaya değer yani tavsiye ederim :)
@sensations @bulutsuzgece @papakudioflu
Cyan romu flashlamış gibi yüklüyor programları. Kurdu ve internet yemedi. Here uygulamaları, yandex, diğer ayarlar ve nokia care falan var :/ Olayı ne ki bunun nasıl hep böyle yaparız acaba :hmmm

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Boşuna sıfırladınız. 10586'ya geçerken bir daha sıfırlayacaksınız.

kamuraN021

kamuraN021

Üye
bu yapı da ne gitti başlat ekranımda bazı uygulamalar kayboldu bide bu yapı da güncellemeden sonra sıfırlayan oldu mu

emz

emz

Üye
Boşuna sıfırladınız. 10586'ya geçerken bir daha sıfırlayacaksınız.
Biliyorum wifi ağına bağlanmıyor okulda deneyeyim dedim de şimdi ben o yapıda da sıfırlasam acaba gelir mi bu ayarlar geri :hmmm

paxera

paxera

Üye
Arkadaşlar lumia640 kullanıyorum w10 u sabırsızlıkla bekliyorum
ama insider sürümleri de merak ediyorum sizce bekleyeyim mi yoksa insider yükleyeyim mi?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kraldiyar21

kraldiyar21

Üye
Arkadaşlar kamera durumu nedir deneyen oldumu. Enson 9.yapıyı yuklemiştim sırf kamera iyi çekmiyor diye 8.1 geri döndüm

skynet

Üye
bu yapı da ne gitti başlat ekranımda bazı uygulamalar kayboldu bide bu yapı da güncellemeden sonra sıfırlayan oldu mu
Ben mecburen sıfırlama yaptım ama başlarda sık sık cihaz donuyordu şuan bir sıkıntı yok

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Kilit ekranında kasma , ağır tepki verme var . Live Lock Screen beta vardı bir ara hatırlarsınız onu sırf bu sorun yüzünden kaldırmıştım . Şimdi w10'un kendi kilit ekranında da aynı sorun var çok ilginç . Bir önceki yapıya göre daha iyi ama hala istenilen düzeyde değil .

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
ne eksilen uygulama ne yazıda takılma ne edge hatası nede başka bir hata , benim kullanımıma engel hiçbir problem yok . Hız Güzel tepki güzel, uygulamalar Güzel kafam rahat. En temiz , en hızlı ve en rahat yüklediğim insider sürümüydü. Bundan sonra her şeyin böyle Güzel olması dileğiyle..

Üst Alt