Bugün gelecek gibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Birkaç gün dediğine göre haftaya sarkacak belliki.
Aynı tweeti bir daha atınca![]()

Böyle değil mi?selam arkadaşlar.facebook w10 mobile için gelen güncellemeyi yaptım.fakat hala wp8.1 deki tasarım görünüyor.herhangi bir yenilik göremiyorum.bunun nedeni ne olabilir?
hayır hala eski tasarımdaBöyle değil mi?

iyi erken farketmişsiniz direk kapatıyordum sayfayı.Yanlış alarm!!!! Bu geçen hafta söylediği. Windowscentral'in azizliğine uğradık.![]()

ayrıca facebook beta vardı onu da kaldırdımhayır hala eski tasarımda![]()
Güncellemeyi geri çekmişler diye yorum okudum şimdi. Kaldırıp tekrar deneyin bakalım. Bir de W10 kullanıyorsunuz değil mi?hayır hala eski tasarımda![]()
2 defa sildim geri yükledim.evet w10 kullanıyorumGüncellemeyi geri çekmişler diye yorum okudum şimdi. Kaldırıp tekrar deneyin bakalım. Bir de W10 kullanıyorsunuz değil mi?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dediğim gibi güncelleme çekilmiş olabilir. Kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim. Betayı deneyin2 defa sildim geri yükledim.evet w10 kullanıyorum
uygulamanın hakkında kısmında versiyon numarası 8.3.7.0 yazıyor2 defa sildim geri yükledim.evet w10 kullanıyorum
Evet bir nevi öyle dedi sayılırBu kel şimdi hava yeni yapıya müsait mi dedi.
@bulutsuzgece

Versiyon 10.1 olması lazım ama güncelleme geri çekilmişuygulamanın hakkında kısmında versiyon numarası 8.3.7.0 yazıyor
950 sahipleri cihazlarını alır almaz güncelleme yapacaklardı sanırım950 az önce satışa çıktı. İçindeki sürüm 10.0.10586.0 imiş.
Mağazanın düzelmesini bekliyorsanız yanlış platformdasınızbence sistem hazır yeni cihazları satışlar etkilemesin diye yayımlamıyor çünkü fazla bir beklenti yok mağaza hala berbat mağaza düzelmedikten sonra Windows 100 gelse ne fayda