Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
dostum kim söylemiş bunu ona da bakmak lazım. Misal bana kalsa wp kullanım oranı %30 cevremde her 10 kişiden en az 3 unde lumia var .
Başkan Allahdan sana kalmamış yoksa kullanım oranı %30 diyecek ve MS yüzünü güldüreceksin ... :) Globalde %30 luk pay alması için çok çalışması lazım

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Şuan ki yapıdan memnunum umarım gelecek olan bu yapıyı aratmaz :)
bende 9. yapı bundan daha iyiydi.bu yapı biraz şişti sanki.gittikçe uygulamalar yavaşlamaya, geç tepki vermeye başladı

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Başkan Allahdan sana kalmamış yoksa kullanım oranı %30 diyecek ve MS yüzünü güldüreceksin ... :) Globalde %30 luk pay alması için çok çalışması lazım
%30 bu strateji ile imkansız

alaca61

Üye
Ben hala 9. Yapıdayım gayet memnunum

zaakaan

zaakaan

Üye
Bu gelecek yapıda Project Islandwood olur mu acaba, Astoria gibi kendimiz uygulama yükleyebilirsek çok iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
Çabuk önce mağazayı adam etsinciler gelmeden

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu gelecek yapıda Project Islandwood olur mu acaba, Astoria gibi kendimiz uygulama yükleyebilirsek çok iyi olur.
Project Islandwood da son kullanıcıya yer yok.
Geliştiricilere bağlıyız.

• Beğen
Tepkiler: zaakaan ve Rainesto
.BlueTR

.BlueTR

Üye
iOS'un emulatör şeklinde çalışması imkansız tamamen kapalı kaynak olduğundan sadece xcode ile mac üzerinde çalıştırılabilir.

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
ON9

ON9

Üye
Epey olmuşuz yine (59). Misafirlerimiz de var. Birazdan gelir yeni yapı. Bekliyorum bekliyorsun bekliyor. ;) Bekliyoruz Bekliyoruz Bekliyoruz. Gabe hadi cnm.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal

skynet

Üye
Bence yarına kaldı :)

ON9

ON9

Üye
Evet harika olurdu. Bunu her duyduğumda nedendir bilinmez ama aklıma Meego lu Nokia N9 geliyor onda tam da bahsettiğiniz gibi bir menü dizaynı vardı galiba.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve Aybin.Kilic
Aybars1979

Aybars1979

Üye
globalda ayfon un %30 payı varmıki ms in olsun. %30 pay için ms dedki bu hızla 30 yıl geçmesi lazım.
Ben hala 9. Yapıdayım gayet memnunum
abi sen hala 9. yapıda isen ve memnunsan 12. yapıda ayfon kullanıyormuş gibi hissedersin.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Sensation, skynet ve 1 kişi daha
csH

csH

Üye
Ben Gabe in yerinde olsam yeni bir anket yapardım. Yapı 10586 da herhangi bir hata bulamadık. Fakat herhangi bir hata bulana kadar yayınlamayalım mı yoksa hatasız haliyle bugün yayınlayalım mı diye :)

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01
ON9

ON9

Üye
Hadi ya, Astoria'dan daha iyi olur diye de umutluydum oysa, yine daha iyi olur gerçi ama bizde yapabilseydik keşke. :)
Ben sevindim işin doğrusu. Madem mesele kaliteyse Tabi ki iOs mantıklı. Ve ikinci artısı da ios uygulamalarının donanım sever olmalarıdır. Az ram çok iş mantığı.

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
serinaga

serinaga

Üye
Benim halen umudum var ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

zaakaan

zaakaan

Üye
Ben sevindim işin doğrusu. Madem mesele kaliteyse Tabi ki iOs mantıklı. Ve ikinci artısı da ios uygulamalarının donanım sever olmalarıdır. Az ram çok iş mantığı.

Orası kesinlikle öyle, tek sıkıntım bizim yapamıyor oluşumuz. :) Geliştiricilerin insafına kalacağız yine. :)

Üst Alt