Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
Şuana kadar hep kablo bağlantısı ile görmüştük Continuum özelliğini;

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: zaakaan, sfgnrl, Mr.Sun ve 3 diğerleri

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şuana kadar hep kablo bağlantısı ile görmüştük Continuum özelliğini;

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Telefonun ekranı Toughpad yapmak da iyi fikirmiş. Microsoft bunu düşünemiş mi acaba.

braayn

braayn

Üye
Acerin şu modeli destekliyorsa L1520'de desteklesin bi zahmet :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Neden 1520 herşeyi desteklesin diye bekleniyor ? Telefon eskidi artık.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Telefonun ekranı Toughpad yapmak da iyi fikirmiş. Microsoft bunu düşünemiş mi acaba.
MS'de de zaten yok mu abi ekranın TouchPad olması. MS koymasa nasıl olacak zaten sisteme başkası müdahale edemiyor ki.

braayn

braayn

Üye
Yalnız donanım olarak 1520'den iyi :)
Doğrudur ama continum o kadar 8 çekirdekli işlemciye gerek duyacak bir olay değil bence belkide öyle ben bu özelliği tanıtırlarken 1520 sanmıştım yinede gelse kullanırmıyım bilmiyorum ama olsa fena olmaz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
MS'de de zaten yok mu abi ekranın TouchPad olması. MS koymasa nasıl olacak zaten sisteme başkası müdahale edemiyor ki.
Dikkat ederseniz Continuum bağlantısını bir uygulama ile başlatıyor. Microsoft, bu izinleri sağlamıştır fakat gerekli uygulamayı yapmadıktan sonra bir kıymeti yok.

Bay H

Bay H

Üye
Daha önce "rs1_release" adı ile çeşitli yerlerde kendini gösteren Redstone güncellemesi, bu sefer bilgisayar sürümünde bazı insider preview kullanıcılarının seçim ekranında ortaya çıkmış, bu da artık yavaş yavaş redstone yapılarına geçileceğinin bir işareti. Telefonlar için de hemen hemen aynı dönemde başlayacağını düşünüyorum ve büyük olasılık ile final dağıtımına geçildikten hemen sonra başlayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve Esendağlı
Rainesto

Rainesto

Üye
920 de bu yapıyu kullanan birisi varsa whatsapp açılma süresinin nasıl olduğu hakkında bilgi verebilir mi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
sahanemir

sahanemir

Üye
Dediğiniz gibi denedim,whatsap,ı 2 saniye sürmüyor geri planda bırakırsam daha hızlı açılıyor ama şahsıma çok da önemli değil ha 1 saniye ha 4 saniye..

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
afwerker

afwerker

Üye
920 ye WM10 yükledim mağazada Ek özellikler ve bilgiler-Cinemagraph- Erişim Noktası - HereMaps ve drive 0x803F7000. Hatası veriyor bunu nasıl çözebiliriz ?

saynesim

saynesim

Üye
benim için yapılar o kadar önemli değil acaba bundan sonra mağazanın durum ne olacak hiç gelişme yok haber yok

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar bir şey soracağım, Win10 son yapıda yada önceki yapılarda SMS göndermek için kişilerden toplu seçim yapamıyor muyuz ? İki saattir uğraşıyorum 30 kişiye bir SMS atacağım, tek tek mi seçeceğiz ? Var mıdır bunun bir çözümü ? @Sensation @bulutsuzgece @papakudioflu

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar bir şey soracağım, Win10 son yapıda yada önceki yapılarda SMS göndermek için kişilerden toplu seçim yapamıyor muyuz ? İki saattir uğraşıyorum 30 kişiye bir SMS atacağım, tek tek mi seçeceğiz ? Var mıdır bunun bir çözümü ? @Sensation @bulutsuzgece @papakudioflu
var şöyle kişiler uygulamasına girdiğinizde gruplar kısmı var oradan "+" simgesine tıklayarak "arkadaşlar, aile, lise vb." grup ismi verip istediğiniz kişileri bu bölüme ekledikten sonra mesaj kısmına tıklayıp istediğiniz notu yazabilirsiniz ve göndere bilirsiniz

ben şuan deniyorum mesaj kısmına girdiğimde atıyor nedense belki sizde bu sorun olmayabilir veya telefonu sıfırlayan kişiler varsa bu yapıda belki onlarda yoktur

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve kamil5028347

Üst Alt