Telefonun ekranı Toughpad yapmak da iyi fikirmiş. Microsoft bunu düşünemiş mi acaba.Şuana kadar hep kablo bağlantısı ile görmüştük Continuum özelliğini;
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yalnız donanım olarak 1520'den iyiAcerin şu modeli destekliyorsa L1520'de desteklesin bi zahmet![]()

İnsan bekliyor işde bu özelliği kullanacak kadar eskimedi benceNeden 1520 herşeyi desteklesin diye bekleniyor ? Telefon eskidi artık.
MS'de de zaten yok mu abi ekranın TouchPad olması. MS koymasa nasıl olacak zaten sisteme başkası müdahale edemiyor ki.Telefonun ekranı Toughpad yapmak da iyi fikirmiş. Microsoft bunu düşünemiş mi acaba.
Doğrudur ama continum o kadar 8 çekirdekli işlemciye gerek duyacak bir olay değil bence belkide öyle ben bu özelliği tanıtırlarken 1520 sanmıştım yinede gelse kullanırmıyım bilmiyorum ama olsa fena olmazYalnız donanım olarak 1520'den iyi![]()
Dikkat ederseniz Continuum bağlantısını bir uygulama ile başlatıyor. Microsoft, bu izinleri sağlamıştır fakat gerekli uygulamayı yapmadıktan sonra bir kıymeti yok.MS'de de zaten yok mu abi ekranın TouchPad olması. MS koymasa nasıl olacak zaten sisteme başkası müdahale edemiyor ki.
920 de bu yapıyu kullanan birisi varsa whatsapp açılma süresinin nasıl olduğu hakkında bilgi verebilir mi
Denime geçince bu gecikmeyi farkettim size zahmet arka planına atıp dener misiniz ?3 sn civarı.
Türkçe Cortana ile gönderildi
Denime geçince bu gecikmeyi farkettim size zahmet arka planına atıp dener misiniz ?
ilk açılması 4sn arka planda açma 2sn bendeDenime geçince bu gecikmeyi farkettim size zahmet arka planına atıp dener misiniz ?
var şöyle kişiler uygulamasına girdiğinizde gruplar kısmı var oradan "+" simgesine tıklayarak "arkadaşlar, aile, lise vb." grup ismi verip istediğiniz kişileri bu bölüme ekledikten sonra mesaj kısmına tıklayıp istediğiniz notu yazabilirsiniz ve göndere bilirsinizArkadaşlar bir şey soracağım, Win10 son yapıda yada önceki yapılarda SMS göndermek için kişilerden toplu seçim yapamıyor muyuz ? İki saattir uğraşıyorum 30 kişiye bir SMS atacağım, tek tek mi seçeceğiz ? Var mıdır bunun bir çözümü ? @Sensation @bulutsuzgece @papakudioflu