ios uygulamaları daha kaliteli. bu universal uygulamalar ne zaman yayınlanacak acaba?Project Astoria belirsiz bir süre için rafa kalkmış gençler. (Android)
Rota şimdilik Project Islandwood üzerine yoğunlaşacak. (iOS)
Türkçe Cortana ile gönderildi
android uygulamaları mağaza dışından falan ayrılmış şekilde kurulabiliyorduk biz dahi ama ios uygulamarı mağaza dışında kurma özelliği varmı varsa bizi gibi direk basit kullanıcılar diyelim kurabilecekler mi, bence birazda bunun önüne geçmek istediler galiba basit kullanıcılar kullanmasın derler gibi geliyor banaProject Astoria belirsiz bir süre için rafa kalkmış gençler. (Android)
Rota şimdilik Project Islandwood üzerine yoğunlaşacak. (iOS)
Türkçe Cortana ile gönderildi
Mesela bu iOS uygulamasıios uygulamaları daha kaliteli. bu universal uygulamalar ne zaman yayınlanacak acaba?
android uygulamaları mağaza dışından falan ayrılmış şekilde kurulabiliyorduk biz dahi ama ios uygulamarı mağaza dışında kurma özelliği varmı varsa bizi gibi direk basit kullanıcılar diyelim kurabilecekler mi, bence birazda bunun önüne geçmek istediler galiba basit kullanıcılar kullanmasın derler gibi geliyor bana
Umarım mobil için de gelirMesela bu iOS uygulamasıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Login hatası var. denedimMesela bu iOS uygulamasıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hata değil. Sadece seçili kişiler giriş yapabiliyorLogin hatası var. denedim![]()

Login hatası var. denedim![]()
Hata değil. Sadece seçili kişiler giriş yapabiliyor![]()

MaalesefYani Sen seçilmiş kişi değilsin Yunus Emre![]()

Olayın pek çok boyutu var, mobil olduğum için detayına girmedim fazla.
iOS uygulamaları direk kurulmuyor, geliştirici tarafından yeniden derlenip düzenlenerek windows uygulaması yani appx haline getiriliyor.
Bu derleme işleminin bir iki küçük düzeltme ile kolay bir şekilde yeniden yapılmasını da Microsoft'un geliştiricilere sunduğu derleyici uygulama sağlıyor.
Yani geliştirici olmayanların müdahil olabileceği bir durum yok.
resim çektiğimizde animasyon tarzı hareket etmesini kapatamıyor muyuz bunun dosya boyutuna etkisi var mı.bilgisayar attığımda dahi animasyonlu oluyor

öyle bir şey yok o bakış açısı sadece android de biraz güvenli der gibi bir şeyler demek için ayak yapıyorlariOS uygulamalarında daha fazla güvenlik açığı varmış yalnız bilginize.
Araştırmadan konuşma birader senin yaptığın asıl ayak.öyle bir şey yok o bakış açısı sadece android de biraz güvenli der gibi bir şeyler demek için ayak yapıyorlar