Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bu gün turkcell hatlı lumia 1020 ile mobil netten wdrt ve lumia test programını denedim wdrt yi 2 farklı sürüm olarak 3.0.2 ve 3.1.2 olarak indirdim karma değer hatası aldım anladım bu işi ben neyse nsu şimdilik işimi görüyor
Wdrt'yi değil o dediğim dosyayı indirmeniz gerekiyordu.
( WinUsbDriversExt)
Mobil veri ile bunu indirin. İndirme linkini karma deger hatasının log dosyası içinde görebilirsiniz.

İndirdikten sonra kurmadan once denetim masasi program ekle kaldıra gidin ve listede o dosya kurulu gorunuyorsa kaldırın.

Sonra mobil veri ile indirdiğiniz o dosyayı kurun.
Ardından da wdrt'yi kurun.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
hım şimdi anladım linki varmı acaba onların
Karma deger hatası alınca log dosyasını görüntüle diye bir yazı çıkıyor ona basın.
Log.dosyasının içini incelediğinizde o dosyanın linkini göreceksiniz.
O linki kopyalayip telefonunuza atin yahut sms veya eposta olarak kendinize gonderip telefondan mobilveri ile indirin.

Daha sonra da telefondan bilgisayara atıp sırasıyla adimlari izleyebilirsiniz.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
hım şimdi anladım linki varmı acaba onların
Karma deger hatası alınca log dosyasını görüntüle diye bir yazı çıkıyor ona basın.
Log.dosyasının içini incelediğinizde o dosyanın linkini göreceksiniz.
O linki kopyalayip telefonunuza atin yahut sms veya eposta olarak kendinize gonderip telefondan mobilveri ile indirin.

cadde19

cadde19

Üye
Vallahi bıktım yemin ederim bıktım ya.
Lanet olsun windowsuna da 10una da gelecek güncellemesine de.
Satamıyorum cihazı valla satsam arkama bakanı tövbe tövbe.
Adamlar dalga geçiyor bizimle ya sanki diğer oslardan önde de ilk defa bir yenilik getirecek.
Lanet olsun böyle firmaya ya.
Sattığım an arkama bakmadan kaçacağım bu platformdan

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan, Dexter Morgan, DenizhaNq ve 1 kişi daha
.BlueTR

.BlueTR

Üye
PC'mi Windows 10dan kurtarmıştım sıra telefona geldi sd kartı yedekleyip 8.1in rahatlığına dönüyorum ben. İnsider programınız batsın keşke daha başta heyecanlandırmasalardı. Telefonu sıradan bir kullanıcı gibi kullanmaya devam edip ocak-şubat zamanı rtm bekleyeceğim iyice eziyet oldu bu iş bana.

• Beğen
Tepkiler: merlin19
kamuraN021

kamuraN021

Üye
şimdi gelecek olan güncelleme RTM mi yoksa yapı mı? ekstra bir özellik olmayacağını kim söyledi
edge sapıttı tam bir sinir bozucu haline geldi
tüm sekmeleri kapatıp edge'den çıkış yapıp tekrar girdiğimde kapattığım sekmeler yine açık klavyede her bir tuşuna bastığım da hoparlör den radyo frekans sesi gibi bir ses çıkıyor deneyen biri olursa yazabilir mi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Wdrt'yi değil o dediğim dosyayı indirmeniz gerekiyordu.
( WinUsbDriversExt)
Mobil veri ile bunu indirin. İndirme linkini karma deger hatasının log dosyası içinde görebilirsiniz.

İndirdikten sonra kurmadan once denetim masasi program ekle kaldıra gidin ve listede o dosya kurulu gorunuyorsa kaldırın.

Sonra mobil veri ile indirdiğiniz o dosyayı kurun.
Ardından da wdrt'yi kurun.
günlük sayfa ya bakıyorum "winsubdriversext" dediğiniz gibi hata veriyor pc den bulup dosyayı silerim ancak, link bulamadım bunu tarayıcadan direk arattığım zaman bir site çıkıyor ancak oradan direk indirmem mi gerekiyor mobilden indireceğim tabiki

Son düzenleme:
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
günlük soya ya bakıyorum "winsubdriversext" dediğiniz gibi ahta veriyor pc den bulup silerim ancak link bulamadım bunu tarayıcadan direk arattığım zaman bir site çıkıyor ancak oradan direk indirmem mi gerekiyor mobilden indireceğim tabiki
Link:

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İndirdikten sonra bilgisayara kurmadan program ekle kaldırdan eski sürümü kaldırın.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
şimdi gelecek olan güncelleme RTM mi yoksa yapı mı? ekstra bir özellik olmayacağını kim söyledi
edge sapıttı tam bir sinir bozucu haline geldi
tüm sekmeleri kapatıp edge'den çıkış yapıp tekrar girdiğimde kapattığım sekmeler yine açık klavyede her bir tuşuna bastığım da hoparlör den radyo frekans sesi gibi bir ses çıkıyor deneyen biri olursa yazabilir mi
Bu gelecek yapı rtm değil,herhangi bir yeni özelliğin gelmeyeceği,özelliklerin final sürümden sonra güncellemeler şeklinde verileceği daha önce ms tarafından söylenmişti.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Link:

verdiğiniz linke girince böyle bir sayfa açılıyor nedense ve baya uzun tüm sayfaya baktım hiç bir şey yok, wp8.1 de ie ile girdim yine aynı hattım turkcell bununla ilgili olabilir belki

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

verdiğiniz linke girince böyle bir sayfa açılıyor nedense ve baya uzun tüm sayfaya baktım hiç bir şey yok, wp8.1 de ie ile girdim yine aynı hattım turkcell bununla ilgili olabilir belki
Bu durum tarayıcının sorunundan kaynaklaniyor.
Telefona Surfy tarayıcıyı kur onunla indir.
Sonra surfynin ayarlarinda Indirilenler kismina git.
Dosyayi orada goreceksin, dosyanin ismine basili tut ve kaydet de.
Indirilenler klasorune kaydet.
Ordan da telefonu pc'ye bağlayıp dosyayı aktar.

Not: surfy'de dosyayi indirdikten sonra ayarlarina gidip indirilen kisminda dosyaya basili tutup kaydet demeyi unutma. Kaydet demezsen indirdigin dosya gecici bellekte saklanir, telefondaki klasorde göremezsin.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
daha önce de yazmıştım. şimdi de yazma mecburuyeti hissediyorum. kimse sizi zorla insider yapmıyor. internetin yoktur, sistemden anlamıyorsundur, servise cihaz vermeyi bilmiyosundur, hata gördün mü çıldırıyosundur , işin gereği cihazını daima full performans kullanmak zorundasındır. sistemi sevmiyorsundur ve benzeri. bu durumlardan herhangi biri varsa yükleme kardeşim insider ı . anlamıyorum. önce kafanza silah dayayıp Lumia aldırmışlar. sonra da aynı silahla size insider yükletmişler gibi konuşuyor bazıları. telefonu beğenmezsen sahibindene ilan ver. w10 insideri beğenmezsen w8.1 kullan.problemle karşılaşmayı göze alamıyorsan aç insider sözleşmesini oku.

en güvenli sistem bu
kamera konusunda en değerli 2-3 markadan biri bu.
en ucuz sistem bu (kalitesine göre)
sd kart girişi var. sd karta uygulama kuruyoruz.
heyecanını her zaman koruyor. güncelleme desteği uzun, cihazlar dayanıklı.
beni bu sistemde tutan , bu cihazları kullanmamı sağlayan etmenler bunlar. tarttım biçtim de bu cihazı aldım. ve şuan bana en ideal cihaz da en ideal sistem de bu. ha sana uygun değildildir. sat kurtul kardeşim. kimse kimseye zorla cihaz kullandırmıyor ki ???

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, bozkirdangelen, murooo55 ve 5 diğerleri
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bu durum tarayıcının sorunundan kaynaklaniyor.
Telefona Surfy tarayıcıyı kur onunla indir.
Sonra surfynin ayarlarinda Indirilenler kismina git.
Dosyayi orada goreceksin, dosyanin ismine basili tut ve kaydet de.
Indirilenler klasorune kaydet.
Ordan da telefonu pc'ye bağlayıp dosyayı aktar.

Not: surfy'de dosyayi indirdikten sonra ayarlarina gidip indirilen kisminda dosyaya basili tutup kaydet demeyi unutma. Kaydet demezsen indirdigin dosya gecici bellekte saklanir, telefondaki klasorde göremezsin.
bunu yarın denerim artık teşekkürler sizi de baya yordum

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Ms fotoğraflar da güncellendi,önceden haber olduysa affola :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bunu yarın denerim artık teşekkürler sizi de baya yordum
Yarın dediğim gibi yaptığında sorun çözülecek.
Bu arada tarayıcının msi dosyasını indirmek yerine öyle açmaya çalışması da enteresan. Sadece sende değil herkeste öyle.
Koskoca Microsoft'un bunu atlamış olması da dangalaklık zincirine yeni bir halka.
Zaten ben de o yüzden surfy kullanmak zorunda kalmıştım.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Yarın dediğim gibi yaptığında sorun çözülecek.
Bu arada tarayıcının msi dosyasını indirmek yerine öyle açmaya çalışması da enteresan. Sadece sende değil herkeste öyle.
Koskoca Microsoft'un bunu atlamış olması da dangalaklık zincirine yeni bir halka.
Zaten ben de o yüzden surfy kullanmak zorunda kalmıştım.
abi Opera indiriyormiyor mu.yada UC Browser

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bu ms mobilde nasıl bu kadar başarısız gerçekten akıl karı değil

Üst Alt