thoak
Üye
Üzülsem mi, sevinsem mi bilemedim?Troll. Mtalk da imza bölümü öyle
![]()
Telgrafla gönderildi.(L525)

Üzülsem mi, sevinsem mi bilemedim?Troll. Mtalk da imza bölümü öyle
![]()
Telgrafla gönderildi.(L525)

Haftaya Salı'ya kaldı...

Genelde 1/1.5GB arası oluyor. Yanlış hatırlamıyorsam Windows 10 Insider Preview Yapı 10586 1.2GB'dı. Bu da zaten Yapı 10586Pc de boyutu ne kadar acaba güncellemenin
Yeni yapının erken gelmesi sonraki yapıların ve dolayısıyla kararlı sürümün de o kadar erken gelmesi demek.arkadaşlar mobile taraf için yayınlanacak olan sürümde ekstra bir yenilik olmayacak o nedenle ha bu hafta ha öbür haftaya ne olacak bugün gelse merak ediyorum. ? Yeni bir tane özellik yok bu gün gelmedi diye isyan eden var![]()
Yeni yapının erken gelmesi sonraki yapıların ve dolayısıyla kararlı sürümün de o kadar erken gelmesi demek.

Ms kararsız ve tutarsız bir durum sergiliyor gibime geliyor,ayrıca mobilde de ios ve androide kafa tutabilecek bir silahının olduğunu da sanmıyorum.Bilgisayardaki Windows 10 Sürümünün Dahi yüzde 75'i hatalarla dolu olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda Mobil versiyonun Final yapması en erken 2017 Ocak olur... Adamlar daha Bilgisayar sürümünü oturtmadı ki Mobile el atsınlar daha bir cacık olmaz Microsoft'tan
bu gün turkcell hatlı lumia 1020 ile mobil netten wdrt ve lumia test programını denedim wdrt yi 2 farklı sürüm olarak 3.0.2 ve 3.1.2 olarak indirdim karma değer hatası aldım anladım bu işi ben neyse nsu şimdilik işimi görüyorVay bee uğraşa uğraşa, araştıra araştıra WDRT'nin neden karma değer hatası verdiğini çözdüm @Sensation @papakudioflu
Boşuna sıfırlamışım bilgisayarı...
Şimdi olaya dönersek.
En baştan beri hatanın bulunduğu log dosyasını inceliyorum; her seferinde hatanın uygulama kurulurken arka planda indirilip kurulan 3 dosyadan biri olan WinUsbDriversExt'den kaynaklandığını görüyorum. Bu dosyanın bütünlük doğrulamasında hatayla karşılaşıyor.
O üç dosya:
WinUsbCompatIdInstaller
WinUsbCoInstallers
WinUsbDriversExt
Üçünü de WDRT'den ayrı olarak indirip tek tek kuruyorum bana mısın demiyor.
İnternette belirtilen çözümleri deniyorum, tık yok.
O kadar uygulamayı, belgeyi kaybetmeyi göze alıp bilgisayarı sıfırlıyorum yine sonuç yok.
Bilgisayarı 10586'ya güncelledim, o arada WDRT'nin de 3.1.2 sürümü çıktı onu indirdim, yine yok.
Sürekli karma değer hatası.
En son şunu okudum:
Fixed!!! It was due to some internet problem. The same I tried installing by connecting to different internet (mobile hotspot) and successfully able to complete the installation. So this error is due to some internet service provider issue. Not with our system or the file. So try installing by connecting to alternate internet provider, it may solve your problem. All the Best!!!
Ve denedim.
Olay gerçekten internet servis sağlayıcıdan kaynaklanıyor... (Benimki Superonline)
WinUsbDriversExt telefondan hücresel veriyi kullanarak indirip bilgisayara attım.
Denetim masasından önceki sürümü kaldırdım ve yeni indirdiğimi kurdum.
Olay çözüldü, WDRT sorunsuz kuruldu.
Olay Superonline'ın söz konusu dosyayı bütünlük değerini koruyarak indirememesinden kaynaklanıyor.
Kurulurken aranan bütünlük (hash) değeri örtüşmediği için de kurulum sürekli hata veriyor.
Farklı bir internet yoluyla indirince mesele çözüldü.