Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ishanemir

ishanemir

Üye
gelse ne olacak ne bekliyorsunuz onu da ben anlamadım :) ..adamlar bizi ne hale getirdi şu işe bakın ya :(

yasirtaha

yasirtaha

Üye
bu takvim ve e posta live tile çalışmıyor sizdede mi böyle yoksa benim telefona özel mi

skynet

Üye
Düne kadar sıkıntısız çalışan dosya gezgini ve dukto uygulaması bugün ne olduysa açılmadan ana ekrana atıyor :hmmm
bu takvim ve e posta live tile çalışmıyor sizdede mi böyle yoksa benim telefona özel mi
Bende de çalışmıyor hatta pc de de sıkıntı var

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
ishanemir

ishanemir

Üye
1 reset gerekiyor olabilir mi?

skynet

Üye
Soft reset attım ama değişen bir şey olmadı

cadde19

cadde19

Üye
Dukto nedir hocam ne işe yarıyor ?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bende de zaman zaman çalışmıyor..
Bu durumda, takvim uygulamasına giriş yapıyorum ve aynı gün veya bir gün sonrası için bir not yazıyorum...
çıkış yaptıktan sonra çalışmaya başlıyor..

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve skynet

skynet

Üye
Takvim güncelleme almasına rağmen hala ajanda görünümünde 28 ekimi gösteriyor

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Bende ayarlarda diğer eklenenler kısmında ses ve ekran menüsü açılmıyor. basıyorum tepki yok sizde var mı böyle bir sorun?

tanyyy

Üye
data çok gidiyor nedense :(

emz

emz

Üye
Ne olduğu belirsiz herkeste ayrı bi saçmalık yaşanıyor kurcalamadan devam ediyorum. Son iki sürümdür okuldaki wifi bağlantım olmuyor. Bağlanırken ismine tıklıyorum kullanıcı adı şifre istiyor giriyorum bağlanamıyor. 8.1'e dönüyorum bağlanıyor yüklüyorum yükseltiyorum yine olmuyor. Ne saçma şey anlamadım :sinirli:

Telgrafla gönderildi. :) (L525)

braayn

braayn

Üye
Ne olduğu belirsiz herkeste ayrı bi saçmalık yaşanıyor kurcalamadan devam ediyorum. Son iki sürümdür okuldaki wifi bağlantım olmuyor. Bağlanırken ismine tıklıyorum kullanıcı adı şifre istiyor giriyorum bağlanamıyor. 8.1'e dönüyorum bağlanıyor yüklüyorum yükseltiyorum yine olmuyor. Ne saçma şey anlamadım :sinirli:

Aynı durum bende de var şifre istiyor doğru şifre giriyorum wifi ağını siliyorum olmuyor belki wifi ssıd ve pass değiştirip denesem olacak ama evdekini yaparımde şirkettekini yapmam firewalla takılır kalırım

emz

emz

Üye
data çok gidiyor nedense :(

Mümkün olan en az indirmeyi yapıyorum, çok az mobil veri ile harcama yapıyorum. Ama bir baktım demin 2 gb paket bitmiş daha 10 gün var yenilenmeye. Bakalım sınırsız Allah'tan hızı düştü idare edicem artık. Ama arka planda acayip internet yiyoe sistem geri bildirimlerle:/

emz

emz

Üye
Aynı durum bende de var şifre istiyor doğru şifre giriyorum wifi ağını siliyorum olmuyor belki wifi ssıd ve pass değiştirip denesem olacak ama evdekini yaparımde şirkettekini yapmam firewalla takılır kalırım

Şifreyi değiştiriyorum, başkalarının hesaplarını giriyorum lanet şey hiçbirisini kabul etmiyor. Hiç bir şekilde olmadı sinir oldum bıraktım uğraşmıyorum artık. En son duvara fırlatıcam telefonu. O kadar basit işlemlerde takılıyor reset atıyor yapamıyor ki soğudum herşeyinden. Yılbaşına doğru kaçıcam param gelince. Bursa daha fazla idare edemiyorum milletinkine bakınca ne mal olduğu ortada kalıyor bizimkilerin :sinirli:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ama ifadeler gözükmüyor o aktif oluyor mu bilmiyorum:)

mTalk genel uygulama olduğu için maxicep'e özel smileyler bünyesinde bulunmuyor.

Türkçe Cortana ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: emz

skynet

Üye
Ekran görüntü ayarı 150 önerilen de olmasına rağmen hala tarayıcıda aşağı yukarı kaydırmalarda ekranın sol kısmında görüntü bozularak geliyor

...decode...

...decode...

Üye
Akşam olsun da hem pc'yi hem telefonu güncelleyelim artık. :)

• Beğen
Tepkiler: skynet

Üst Alt