senelerdir yapamadıkları şeyi 2 ayda yaparlar mı? bence hem yapmazlar hem yapamazlar.diğer yandan birde şöyle değerlendirmek lazım.windows phone 8 gibi ilkel sayılabilecek bir işletim sistemi için aşırı ve gereksiz bir reklam yatırımı yapılmıştı.açıkcası o zamanlar ben çok ümitliydim bu sistemden. microsoft gibi bir yazılm devi söz konusuydu.üstelik ortak platform fikri de kulağa hoş geliyordu.zaten bu yüzden bu telefonları aldık bu müthiş gelişime şahit olabilmek için.ama şimdi elimizde ne var? ve kaç sene geçmiş üstünden. yaf şu şarj yüzdesini üstte durmasını kim istemedi ki microsoft bunu bildirim paneline koydu? bir mp3 açıyorsun uygulamadan bağımsız çalışıyor uygulamayı kapatıyorsun şarkı çalmaya devam ediyor varmı böyle bir işletim sistemi anlayışı yaa? şu sisteme yapılan neredeyse tüm media programları sorunlu ki kendi müzik çalarında bile windows phone 8 den kalma çat pat sesleri devam ediyor el insaf.. diğer yandan bunların uğraştıkları ne? uygulamaların adını değiştirmek ondan alıp buna koymak bazı uygulamarı sonlandırmak vs... nerde kullanıcı deneyimi? nerde geribildirimlerin bize geridönüşü? bence bu başarısızlığın ayak seslerinden başka birşey değil...benim windows 10dan sonra sabrım felan kalmayacak.bi kaç ay sonra bu platformla ilgili son kararımı vermiş olacağım.nasıl bilgisayar dünyasının işletim sistemi windows ise artık mobil dünyanın windowsu ise bence androiddir. bluetooth gamepadim doğru düzgün çalışıyor en azından.Gençler erken karamsarlığa kapılıyorsunuz.
Bence 2 ay daha bekleyip görmek gerek.
Daha sahne geliştiricilere bırakılmadı tamamen.
Final sürümler bu ay dağıtılacak.
Hele biraz daha bekleyelim.
3 sene bekledik. 6 ay daha bekleyemem benBu arada yapı 10586'nın mobil sürümünün önümüzdeki haftaya kalma ihtimali de var.
(Testlerde bazı cihazlarda rastlanan hard format durumunda sürekli restart döngüsüne düşme sorunu nedeniyle)
12.yapıda şarj çok iyi...Wifi - whatsapp ile şarjda şarjı bitiyordu 9. Yapıda 920 nin şimdi şarj durumu nasıl
umurlarında değil.rtm gelmesi yakın benı en cok düşündügüm sey magaza konusunu nasıl halledecekler sistem ne kadar iyi olursa olsn magaza bos oldugu surece onemi yok
bekleyebilen beklesin3 sene bekledik. 6 ay daha bekleyemem ben
Bekleyemeyenler yada tuzu kuru olanlar farklı platformlarda solukda alabilir. Şuan elimizden birşeylerde gelmiyor.Nasıl deneyebiliri tweakleri?Can sıkıntısından artık Tweak'leri dener oldum. Adblock gayet güzel çalışıyor.
5G sanki iyi mi durdu ne
Adblock
şöyle bir sıkıntı var slow motion moda geçtiğinizde video kalitesi çok kötü oluyor biraz daha iyileştirseler süper olacak .Birde çekilen videoda oynama yapamadım hızlıdan yavaşa daha sonra tekrar hızlı moda geçemedimSlowmotion geldi diyorlar. 930 ve 1520 ye
oynama yapmak için mağazadan eklentiyi indirmeniz gerekiyor. Kalite cidden kotu ama bu özelliğin gelmesi cidden beni çok mutlu etti.şöyle bir sıkıntı var slow motion moda geçtiğinizde video kalitesi çok kötü oluyor biraz daha iyileştirseler süper olacak .Birde çekilen videoda oynama yapamadım hızlıdan yavaşa daha sonra tekrar hızlı moda geçemedim
Hangi eklentiyi indirmek lazım ?oynama yapmak için mağazadan eklentiyi indirmeniz gerekiyor. Kalite cidden kotu ama bu özelliğin gelmesi cidden beni çok mutlu etti.
bikaç gündür 8.1 den 12. Yapıya geçemiyordum. Dun gece problem kendi kendine düzeldi. Bikaç günlük 8.1 maceramın ardından şimdi anladımki Windows 10 cidden çok iyi haddinden fazla iyi. Ben belli bi para vererek bu 1520 yi aldım. Aldığımdan beri hala cihaz hakkını veriyor. Çok değer kaybetmedi. ios gibi sonradan kasmaya başlamadı , android gibi modası çabuk geçmedi. Her zaman brni tatmin etti ve tatmin etmeye devan ediyor. Önceki mesajlarda gereksiz yakarışlar var. Öncelikle bu Microsoft'a yakarış adlı konu değil. Bizler buraya sistem hakkında bilgi edinmeye ve problemleri görmeye giriyoruz. Ben halimden memnun muyum ? EVET. Üyelerin çoğunluğu memnun mu ? EVET. O zaman tam surumu bile daha gelmemiş bi sistemi kötülemeyi bırakın. Çünkü ms cidden bişeyler yapıyor ve yapmaya devam ediyor.. Emeğe saygı gösterelim birazda...
slow motion eklentisinde orjinal hız, daha yavaş, daha yavaş ve süper yavaş olarak 4 mod bulunuyor.
slow motion çektikten sonra üzerine tıklayınca videoyu oynatmadan altta seçenek çıktı m.s fotoğraf eklentisini indir diye. Ordan indirdim..Hangi eklentiyi indirmek lazım ?
Fotoğraf eklentisini güncelle diyorum güncelliyor daha sonra tekrar guncelle diyor aslında güncellemiyor bu nedenle çektiğim resimleri büyütüp küçültemiyorum aynı zamanda slow motion videoyuda düzenleyemiyorumslow motion çektikten sonra üzerine tıklayınca videoyu oynatmadan altta seçenek çıktı m.s fotoğraf eklentisini indir diye. Ordan indirdim..
bu olması lazım bi deneyin isterseniz.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız