Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

versino2

versino2

Üye
Valla gelsin ya Aralıkta yoksa ben Şubata kadar bekleyemem hele bide Vodafone dağıtırsa 925 e gene en geç 925 ler alır :D

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Valla gelsin ya Aralıkta yoksa ben Şubata kadar bekleyemem hele bide Vodafone dağıtırsa 925 e gene en geç 925 ler alır :D
Nasıl olsa fazla bir fark olmaz, bizde insider yapılarını kullanırız.. Artık hangi yapıda kalırlarsa.

bilalbilik

bilalbilik

Üye
830 :biggrin::yuru:bud:

şu an 830 kullanıyorum ve lg g4 almayı düşünüyorum.farkları sayayım sana.

1- uzantısı txt olan bir dosyayı hala açamıyoruz.
2- OTG gibi bir özellikten mahrumuz.hiç adı bile geçmiyor.geleceğine ümidim yok.
3- LG g2-3-4'te kızılötesi var.tv ve kilma yada kumandalı herhangi bir cihazı kontrol edebilirsiniz.
4- Launcher, kilit ekranı, sosyal ağ uygulamaları ve diğer bütün uygulamalar ilk olarak androide veriliyo ve çok gelişmiş.
5- Hızlı gelişen bir sistem ve kullanıcısını tatmin ediyor bence
6- İstediğiniz her türlü kişiselleştirmeye açık

eksikleri yada dezavantajları da var tabi şarj gibi.OTG, farklı kilit ekranı, gelişmiş uygulamalar olsun ben neden wp''den ayrılayım.bir yıldan uzun süredir wp kullanıyorum ama düzeleceğine dair bir ışık bile yok. @bulutsuzgece birkaç sayfa öne bahsetmişti.MS çok köklü bir yazılım firması olmasına rağmen çok basit şeyleri düzeltmiyor yda düzeltemiyor artık neyse.kulaklığı takıyoruz ama algıladığını bilmiyoruz.sesli navigasyonun sesi yok.bunlar komik durumlar yani.böyle devam edemez bence...
830 u bana hediye edebilirsin
Bence kararli surumu biz insider ler ilk denemeliyiz o kadar eziyeteni cektik bu yapilarin en azindan hediye olarak bize suna bilirler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
830 u bana hediye edebilirsin
Bence kararli surumu biz insider ler ilk denemeliyiz o kadar eziyeteni cektik bu yapilarin en azindan hediye olarak bize suna bilirler
Öyle olacak zaten. Final sürüm Insider için dağıtılır, geri bildirimlerde sorun olmazsa kararlı sürüm olarak dağıtılır. Muhtemelen bir veya iki yeni yapı daha yayınlanacak.

Bu arada Dokun menüsünün yerine Touch+Gestures menüsü bir sonraki yapıda gelecekmiş. Onun dışında Advanced Info diye bir menü eklenecek Ayarlara ve Mevcut Ekstralar+Bilginin yerine gelecekmiş.Ama içeriğinde ne gibi değişiklikler olacak belli değil.

Touch & Gestures menüsünde dört farklı özellik ayarı olacakmış.
Çift tıkla uyandırma,flip to slince ve gestures beta uygulamasının entegre hali bilinenlerden üçü. Dördüncü hakkında bir bilgi yok.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, ceza87, sfgnrl ve 3 diğerleri

skynet

Üye
Güzzell :eller:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Öyle olacak zaten. Final sürüm Insider için dağıtılır, geri bildirimlerde sorun olmazsa kararlı sürüm olarak dağıtılır. Muhtemelen bir veya iki yeni yapı daha yayınlanacak.

Bu arada Dokun menüsünün yerine Touch+Gestures menüsü bir sonraki yapıda gelecekmiş. Onun dışında Advanced Info diye bir menü eklenecek Ayarlara ve Mevcut Ekstralar+Bilginin yerine gelecekmiş.Ama içeriğinde ne gibi değişiklikler olacak belli değil.

Touch & Gestures menüsünde dört farklı özellik ayarı olacakmış.
Çift tıkla uyandırma,flip to slince ve gestures beta uygulamasının entegre hali bilinenlerden üçü. Dördüncü hakkında bir bilgi yok.
Bu olabilir, tabii eski bir görüntü bu.

Cihaz merkezinin yeni adı Gadgets

ArMaGeDdOn_87

Üye
şu ekran parlaklık ayarını manuel olarak bi zahmet getirsinler artık

• Beğen
Tepkiler: bilalbilik

alaca61

Üye
Bu hafta yeni yapı gelirimi kaldım 9.yapıda

System X

System X

Üye
windows 10 mobile ile bir çok şeyin gelişeceği ve büyüyeceğine inandık.ancak şimdiye kadar ki sürece baktığımızda bozulanı düzeltmeye çalışmaktan başka birşey yaptıklarını görmedim.ben heyecanımı kaybettim şahsen.büyük bir beklentiye girmiştim. windows 10 bir çok yeniliğin yanında üstün performansıyla da göz dolduracaktı...ancak iki ayarın eklenmesi bozulnanın düzelmesi bile aşırı çileli oldu.temel şeylerde bile tökezlediler hatta düştüler daha kalkamadılar.fotoğraf bakmak video izlemek müzik dinlemek gibi şeylerde bile sıkıntılı...oyun desen çok tutarsız.normalde kasmaması gereken oyunlar kasıyor.yani android olsa kasmayacağından eminim.bluetooth gamepad desteği androidin çok gerisinde.boşuna aldım...otg felan hak getire... sistemin bir de kullanıcı deneyimi noktasında sıkıntıları var.en azından symbianı örnek alsalardı...neyin nerde olduğunu bilmek gerçekten çok zor.hiç sezgisel değil.kişiselleştirme noktasında da hala gerilerde.tema desteği felan gelmeli en azından.kontur felan ekleyebilelim kutucuklara ne bileyim işte...bildiğin kısık ateşte demlenmeye bırakıldık.windows phone platrfomuna son zamanlarda

suyunsesi

suyunsesi

Üye
12/11 diyorum bende :)

gkhntlbs

Üye
arkadaşlar mesaj geldiğinde bildirim sesi duyulmuyor whatsaapda facebook messengerda sesler gelirken normal mesajda gelmiyor?

saynesim

saynesim

Üye
mağazaya el atsınlarda gerisi o kadar önemli değil

Üst Alt