Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Pc güncellemeleri kaç günde bir veriliyor?

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Aralık 2015'te Windows 10 Mobile güncellemesi alacak cihazlar: Lumia 430, 435, 532, 535, 540, 640, 640 XL, 730/735, 830, 930, HTC One (M8)

Şubat 2016'da Windows 10 Mobile güncellemesi alacak cihazlar: Lumia 520, 525, 620, 625, 630, 635, 720, 820, 920, 925, 1020, 1320, 1520, Icon, HTC 8X

Windows 10 Mobile güncellemesi Mart 2016'dan itibaren pc üzerinden cihazlara yüklenebilecek.

Windows Phone 8.1'de kalma olasılığı bulunan cihazlar: HTC 8S, Samsung Ativ S, Yezz Billy 4, Yezz Billy 4,7

@Sensation @bulutsuzgece

830 :biggrin::yuru:bud:
Ben androidle beraber Windows kullanmakla beraber bir şeyi merak ediyorum. Neyinden memnun değilsiniz genel olarak? Meraktan soruyorum, ben videoda duraklatma ve bazı uygulamalar dışında her şeyi Windowsta da yapabiliyorum. Sizin yapamadiginiz neler? Yanlış anlasilmasin yargılama ya da tartışma niyetim yok. Merak ediyorum neler yapamadiginizi?

şu an 830 kullanıyorum ve lg g4 almayı düşünüyorum.farkları sayayım sana.

1- uzantısı txt olan bir dosyayı hala açamıyoruz.
2- OTG gibi bir özellikten mahrumuz.hiç adı bile geçmiyor.geleceğine ümidim yok.
3- LG g2-3-4'te kızılötesi var.tv ve kilma yada kumandalı herhangi bir cihazı kontrol edebilirsiniz.
4- Launcher, kilit ekranı, sosyal ağ uygulamaları ve diğer bütün uygulamalar ilk olarak androide veriliyo ve çok gelişmiş.
5- Hızlı gelişen bir sistem ve kullanıcısını tatmin ediyor bence
6- İstediğiniz her türlü kişiselleştirmeye açık

eksikleri yada dezavantajları da var tabi şarj gibi.OTG, farklı kilit ekranı, gelişmiş uygulamalar olsun ben neden wp''den ayrılayım.bir yıldan uzun süredir wp kullanıyorum ama düzeleceğine dair bir ışık bile yok. @bulutsuzgece birkaç sayfa öne bahsetmişti.MS çok köklü bir yazılım firması olmasına rağmen çok basit şeyleri düzeltmiyor yda düzeltemiyor artık neyse.kulaklığı takıyoruz ama algıladığını bilmiyoruz.sesli navigasyonun sesi yok.bunlar komik durumlar yani.böyle devam edemez bence...

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye

2- OTG gibi bir özellikten mahrumuz.hiç adı bile geçmiyor.geleceğine ümidim yok.
3- LG g2-3-4'te kızılötesi var.tv ve kilma yada kumandalı herhangi bir cihazı kontrol edebilirsiniz.
4- Launcher, kilit ekranı, sosyal ağ uygulamaları ve diğer bütün uygulamalar ilk olarak androide veriliyo ve çok gelişmiş.

eksikleri yada dezavantajları da var tabi şarj gibi.OTG, farklı kilit ekranı, gelişmiş uygulamalar olsun ben neden wp''den ayrılayım.bir yıldan uzun süredir wp kullanıyorum ama düzeleceğine dair bir ışık bile yok. @bulutsuzgece birkaç sayfa öne bahsetmişti.MS çok köklü bir yazılım firması olmasına rağmen çok basit şeyleri düzeltmiyor yda düzeltemiyor artık neyse.kulaklığı takıyoruz ama algıladığını bilmiyoruz.sesli navigasyonun sesi yok.bunlar komik durumlar yani.böyle devam edemez bence...
aynen kardeşim. bence bilerek yapılmıyor bunlar. Açıkca belli ediyorlar sistemin umurlarında olmadığını :) biziz gözümüzde büyüten.

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01
osmanmert94

osmanmert94

Üye
O değilde G4 fiyatları 1500 küsurlara kadar düşmüş. Benim 5S'i Lumia 950XL almak için satacaktım ama şuan G4 çok daha cazip duruyor.

braayn

braayn

Üye
Aralık 2015'te Windows 10 Mobile güncellemesi alacak cihazlar: Lumia 430, 435, 532, 535, 540, 640, 640 XL, 730/735, 830, 930, HTC One (M8)

Şubat 2016'da Windows 10 Mobile güncellemesi alacak cihazlar: Lumia 520, 525, 620, 625, 630, 635, 720, 820, 920, 925, 1020, 1320, 1520, Icon, HTC 8X

Windows 10 Mobile güncellemesi Mart 2016'dan itibaren pc üzerinden cihazlara yüklenebilecek.

Windows Phone 8.1'de kalma olasılığı bulunan cihazlar: HTC 8S, Samsung Ativ S, Yezz Billy 4, Yezz Billy 4,7

@Sensation @bulutsuzgece
Şimdi ali kemal abi kendi cihazım 1520 için ön göreülen tarih şubat 2016 ama TR ne zaman verilecek burasıda önemli geçmiş güncellemeleri biliyoruz ülke bazında verdiklerinde TR'ye en az 1 ay geç geldiğini gördük umarım bir modele verildiğinde global bazlı dağıtırlar.

mp2934

mp2934

Üye
12. yapıda 10 a göre ısınma sorunu nasıl ?Gerçi kış ayında arada bir işime yaramıyor değil

braayn

braayn

Üye

skynet

Üye
Isınma sorunu yok ve pil de iyi gidiyor
x20'li modeller şubat 2016 ise bize gelmesi mart nisanı bulur kesin

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
merakla finali bekliyorum

alasulumurat

alasulumurat

Üye

Şarj olayını da sony z3 gibi bir cihaz alarak düzeltebilirsin. Z3 iki gün şarj gidiyor...

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Cık cık cık, olmuyor olmuyor. Şu anki düşüncelerim, fikirlerim artık windows phone dan yana olmayı kesmiş durumda. Telefon değiştirmek zorunda olacak olsam, şu önümdeki bir yıl içinde kesinlikle Windows Phone telefon almam. Önermemde. Ancak 1 yıl sonra durum neyi gösterir bilemem. Şuan için elimdeki L920 hala sağlam. :)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
sahanemir

sahanemir

Üye
İşte nokia,nın da böyle bir durumu var eskimiyor cihaları.☺

• Beğen
Tepkiler: ON9
sahanemir

sahanemir

Üye
Yiğenimde s4 vardı boyaları berbat olmuştu..

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar cihaz tavsiyelerinizi başka konuda konuşun artık. Konu iyice amacından saptı. Platform karşılaştırın ama cihaz karşılaştırmak da bu konuda olmuyor. İsteyen istediğini alabilir, kimseye zorla Lumia kullanacaksın diyen de yok.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: dark_13, ishanemir, sfgnrl ve 6 diğerleri
serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar, L1520 kullananlar görüntü ayarını %175 'e küçültünce Edge tarayıcı PC görünüme geçmiyor mu ? Daha önce yapı 10'da denemiştim, oluyordu ama az evvel yapı 12'de denedim olmadı :allalla:

afwerker

afwerker

Üye
Arkadaşlar, L1520 kullananlar görüntü ayarını %175 'e küçültünce Edge tarayıcı PC görünüme geçmiyor mu ? Daha önce yapı 10'da denemiştim, oluyordu ama az evvel yapı 12'de denedim olmadı :allalla:
Sanırım o bir hatadan kaynaklanıyordu. 11 ve 12 de olmuyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nawzil twitter'da sosyal hesapların yaptığı Aralık ayı açıklaması resmi açıklama olarak kabul edilmez diyor. Microsoft henüz resmi açıklama yapmadı Aralık veya Kasım ayında Windows 10 for Phones yayınlanabilir diyor.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Üst Alt