Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Sorma yaa, Recovery Tool karma değer hatası hiç bir şekilde düzelmeyince Ali Kemal'in sözüne uyup bilgisayarı da sıfırlayım dedim.
Her şeyi gözden çıkarıp sıfırladım ama yine aynı hatayla karşılaştım.
Boşa gitti bilgisayardaki o kadar uygulama ve ayar.

Şimdi NSRT ile deneyeceğim, yazılımı indiriyorum.
Resmen çin işkencesi oldu bu 12. yapıya geçiş.
Kocam 8.1 romu varsa direk NCS ile flash layın gitsin.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Haritalar çok yavaş iniyor bu buildde nedense. Kayıt yeri sd kart ondan olabilirmi acaca.

Rygebin

Rygebin

Üye
Bu buildde Depolama da seçenekler gözükmedi bende sizde de bu tip bir sorun var mı?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu buildde Depolama da seçenekler gözükmedi bende sizde de bu tip bir sorun var mı?
Yapıyı yükledikten sonra sıfırlarsanız Depolamada Kaydetme konumlarının hepsi Telefon olarak kalır ve değiştiremezseniz. Bu sorunla karşılaşmamak için yapıyı yüklemeden önce gerekli Depolama ayarlarınızı yapın, çünkü bir daha değiştirme yetkiniz yok. Bu sorun bir sonraki yapıda düzelecek.

Yani Depolama ayarları sizin için önemliyse yükleme yaptıktan sonra telefonunuzu sıfırlamayın.

Rygebin

Rygebin

Üye
Yapıyı yükledikten sonra sıfırlarsanız Depolamada Kaydetme konumlarının hepsi Telefon olarak kalır ve değiştiremezseniz. Bu sorunla karşılaşmamak için yapıyı yüklemeden önce gerekli Depolama ayarlarınızı yapın, çünkü bir daha değiştirme yetkiniz yok. Bu sorun bir sonraki yapıda düzelecek.

Yani Depolama ayarları sizin için önemliyse yükleme yaptıktan sonra telefonunuzu sıfırlamayın.
Sıfırlamadım ki zaten , 11. Yapı da depolama konumunu değiştirebiliyordum . 12. Yapı'ya geçtim ve şu an depolama konumları boş gözüküyor , allahtan yüklemeden önce konumu SD cart olarak ayarlamıştım. Ne yapalım 13. Yapıyı bekleyeceğiz :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sınırfamadım ki zaten , 11. Yapı da depolama konumunu değiştirebiliyordum . 12. Yapı'ya geçtim ve şu an depolama konumları boş gözüküyor , allahtan yüklemeden önce konumu SD cart olarak ayarlamıştım. Ne yapalım 13. Yapıyı bekleyeceğiz :)
Genel bir yazı. Ayarları değiştiremezsiniz yani :)

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
ON9

ON9

Üye
Arkadaşlar bence WM 10'nun kamerasını düzeltmeleri lazım gittikçe durum vahimleşiyor Çektiğim fotoğraflara birde siz göz atın. Sizin kararlarınız nasıl olacak
@bulutsuzgece @papakudioflu @Sensation
Kullanılan Cihaz ve Yazılımları
İphone 5S İOS 9.1
Normal Çekim ;
Zoom'lu Çekim;

Lumia 920 WP 8.1 Cyan
Normal Çekim ;
Zoom'lu Çekim;

Lumia 1520 WP 8.1 Denim
Normal Çekim ;
Zoom'lu Çekim;

Lumia 1520 WM 10 10572 Yapı 11
Normal Çekim ;
Zoom'lu Çekim;
ne zamandır farkındayım yazmak size nasip olmuş. Denime geçtiğimde arada uçurumun olduğunu fark ettim

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Miracast çalışmıyor işlem merkezinden bağlanı açınca atıyor.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
denimdeki L1520 çekiminden memnunum
Çekimler güzel ama 4K ben 3 kere yarı yolda bıraktı çekim bittikten sonra 10 sn video kapanıyor ve çektiğim yerler güzel yerlerdi maalesef çektim sandım ama çekememişim

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar sizde takvim doğru çalışıyor mu,bende bugün ü 30 kasım olarak gösteriyor.

ademoz05

ademoz05

Üye
Lumia cameraya da sanırım elveda dedik bu yapıda

ArMaGeDdOn_87

Üye
Şu an için rastladığım 5 sorun var | 920 |
* Bildirim merkezini kapatırken yarım kalıyor
* Kamera iyileştirmesi gerekiyor
* Uygulamalar kısmında hava durumu simgesi gözükmüyor
* Açılan her uygulama arka planda kalıyor
* Bildirim merkezinden ekran parlaklığını düşük-orta .. Yaptığımda seçimi karıştırıyor

Stabiilik konusunda gayet iyi çalışıyor şu anda günlük kullanıma çok uygun,8.1 e çok yakın,tahminime göre kasım ortasında son bir yapı daha gelir ve son olarak aralık ayında offical sürüm yayınlanır

Son düzenleme:
Rygebin

Rygebin

Üye
Bildirim barında ki fener hâla sorun yaratıyor.. Basınca telefon kitleniyor..

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Sorma yaa, Recovery Tool karma değer hatası hiç bir şekilde düzelmeyince Ali Kemal'in sözüne uyup bilgisayarı da sıfırlayım dedim.
Her şeyi gözden çıkarıp sıfırladım ama yine aynı hatayla karşılaştım.
Boşa gitti bilgisayardaki o kadar uygulama ve ayar.

Şimdi NSRT ile deneyeceğim, yazılımı indiriyorum.
Resmen çin işkencesi oldu bu 12. yapıya geçiş.
bende şuan sanal sistem kurulu windows 7 onda denedim yine olumsuz karma değer hatası geliyor bu hata direk pc ile alakalı ne yaparsanız yapın düzelmiyor illaki farklı pc lerde denemek gerekiyor o yüzden boşuna sıfırlamış oldunuz

sahanemir

sahanemir

Üye
Bende de fener ,de sorun yok

kartal076

kartal076

Üye
İphone'a geçmeyi düşüyorum ama bu güncelleme çılgınlığını ve yenilikçi hevesi nasıl bırakırım bilmiyorum bu yüzden iki arada bir dere kaldım ☺

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Esendağlı

Üst Alt