Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Valla 12'yi yüklemeyi 3 kere denedim, indirirken hata verdi.
Şimdi 11'i sıfırlayarak tekrar deniyorum 12'ye geçişi.
Ama 12 ile ilgili paylaşılan sorunları görünce, ısrarla yüklenirken hata vermesinde bir hayır varmış galiba demeden edemiyorum.

Şu an 12 tekrar iniyor %10da, yol yakınken dönsem mi :hmmm
11 çok iyi çünkü...
735 in hafızası ne kadar benim l520 de olan duruma benziyor hafıza yetmediği için indirip indirip kurarken hata veriyordu. ben telde ne kadar uygulama oyun varsa kaldırmak zorunda kalıyordum güncellerken.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
bir bomba daha patlatayım Vestelden ocak sonunda Wp 10 lu cihaz geliyor üstün özellikli amiral gemisi ayrıca htc ve sony ilede anlaşmalar yapıldı ocakta çok fazla firma wp 10 ile başlangıç yapacak
Bak Vestel akıllılık etmiş bence geleceği görmek diye buna derim. Androidde yeterince üretici var zaten alacağı yol yok orada ama WP de tutturursa önü açık.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
512 mb ufak inceleme
Klasik yükleniyor-sürdürülüyor yazıları devam ediyor
kamera açılma hızı 4 sn
stabilite güzel ama 8.1 gibi değil

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
735 in hafızası ne kadar benim l520 de olan duruma benziyor hafıza yetmediği için indirip indirip kurarken hata veriyordu. ben telde ne kadar uygulama oyun varsa kaldırmak zorunda kalıyordum güncellerken.
Ben lumia 920 kullanıyorum. :hmmm

Aybars1979

Aybars1979

Üye
512 mb ufak inceleme
Klasik yükleniyor-sürdürülüyor yazıları devam ediyor
kamera açılma hızı 4 sn
stabilite güzel ama 8.1 gibi değil
stabiliteyi bilmem ama artık 512 ler için 8.1 deki hızı wp10dan beklemek çokda akla yatkın değil.
Ben lumia 920 kullanıyorum. :hmmm
osun o zaman onun hafızasına bakın bence 4-5 gb dolaylarında bir boşluk oluşsun l520 de baya sıkıntı çıkartıyordu aban hafıza yüzünden üstelik oyun vs yi geçtim çok fazla uygulamada yüklü olmaz benim telde.

stockton

Üye
Kilit ekranı animasyonu 11. yapıda mı değişmişti? Bakıyorum kimse ondan bahsetmiyor.

Bir de kilit ekranına şifre koyabiliyorduk önceden, kaldırıldı mı bu uygulama? PIN diye bir şey var ama bu benim istediğim şey değil.

zaakaan

zaakaan

Üye
pc ye program kurmadan cebe apk yı atıp direk kurabiliyorduk önceden şuan aynısı deniyorum olmuyor pc programıda şuan yok sende link varsa birde pc den deniyeyim
Bu mu?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kilit ekranı animasyonu 11. yapıda mı değişmişti? Bakıyorum kimse ondan bahsetmiyor.

Bir de kilit ekranına şifre koyabiliyorduk önceden, kaldırıldı mı bu uygulama? PIN diye bir şey var ama bu benim istediğim şey değil.
Evet 11. yapıda değişti, şu an biraz daha akıcı olmuş. PIN ekleyeceksiniz.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Lumia 630 da son yapı harika :D
10. yapıdan geçtim ve şuan akıyor resmen. Yükleniyor-sürdürülüyor fazla çıkmıyor ve en önemlisi efektler yumuşamış daha bi hoş geçiyor yazılar falan düzelmiş ekrana oturmuş diyeyim hafiften bi incelmiş kaba durmuyor. Tek beğenmediğim yönü şu alt bara dokununca efekt geliyordu onu kaldırmışlar çok garip geliyor böyle.
Ekleme: Kamera biraz geç açılıyor. Edge daha iyi gibi geldi gözüme arada takılma yapardı şimdilik yapmadı.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

stockton

Üye
Evet 11. yapıda değişti, şu an biraz daha akıcı olmuş. PIN ekleyeceksiniz.
Ben de o düşünceyle girdim ama önce windows hesabı şifremi istedi, sanırım o PIN'i koyarsam global bir şifre olacak, her yerde geçerli. Ama ben eskisi gibi basit, sadece ekran kilidi istiyorum.

cadde19

cadde19

Üye
Sanırım bu yapıdan da bir şey olmaz anlaşılan o 11. Yapı daha mı iyi

ishanemir

ishanemir

Üye
tamamdır olay düzeldi .ekran ayarını ufalttım düzeldi

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia 630 da son yapı harika :D
10. yapıdan geçtim ve şuan akıyor resmen. Yükleniyor-sürdürülüyor fazla çıkmıyor ve en önemlisi efektler yumuşamış daha bi hoş geçiyor yazılar falan düzelmiş ekrana oturmuş diyeyim hafiften bi incelmiş kaba durmuyor. Tek beğenmediğim yönü şu alt bara dokununca efekt geliyordu onu kaldırmışlar çok garip geliyor böyle.
Sadece 10'da vardı o efekt. Deneme amaçlı koymuşlardı galiba. 11'de kaldırdılar şimdi de yok. Gezinti çubuğu da artık 11'den itibaren her uygulamada gizlenemiyor. Gezinti çubuğu açıkken kameradaki patlama efekti de düzeltilmiş.

skynet

Üye
arama motorunu nasıl değiştireceğiz ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben de o düşünceyle girdim ama önce windows hesabı şifremi istedi, sanırım o PIN'i koyarsam global bir şifre olacak, her yerde geçerli. Ama ben eskisi gibi basit, sadece ekran kilidi istiyorum.
Hiç kullanmadım ama başka bir seçenek yok gibi.
Sanırım bu yapıdan da bir şey olmaz anlaşılan o 11. Yapı daha mı iyi
Kim dedi onu? 12, 11'den daha iyi 735'te. Bana göre tek sorun Depolama onu da zaten çok kullanmam, yeni yapıya kadar. Klavye sorunu düzeldi, kilit ekranı bildirimleri düzeldi, kutucuk boyutları düzeldi.

skynet

Üye
Uygulama listesinde hava durumu ile groove müziğin ikonları boş görünüyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bu mu?
ya aslında telefonda direk olması gerekiyordu demin bir kaç program kendim kurdum pc de yok telefonla bağlantı sağlıyamadım galiba çalışmıyor şuan hala

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Sadece 10'da vardı o efekt. Deneme amaçlı koymuşlardı galiba. 11'de kaldırdılar şimdi de yok. Gezinti çubuğu da artık 11'den itibaren her uygulamada gizlenemiyor. Gezinti çubuğu açıkken kameradaki patlama efekti de düzeltilmiş.
630 da gizleme olayı yoktu hiç. 10.yapı ile çift dokununca ekranı kapatma gelmişti. Dpi değiştirince gezinti çubuğu bugda kalıyordu onuda düzeltmişler ekrana oturuyor artık.
Uygulama listesinde hava durumu ile groove müziğin ikonları boş görünüyor
Bende düzgün. Görev yöneticisinde başlangıcın ikonu boş gözüküyor sadece.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
630 da gizleme olayı yoktu hiç. 10.yapı ile çift dokununca ekranı kapatma gelmişti. Dpi değiştirince gezinti çubuğu bugda kalıyordu onuda düzeltmişler ekrana oturuyor artık.
Şimdi nasıl? Gizleme var mı? Ya da çift tıkla açma?

Üst Alt