Yok artıkTelefon durduğu yerde reset attı ve tekrar çarklara geçti
![]()

Yok artıkTelefon durduğu yerde reset attı ve tekrar çarklara geçti
![]()

pc ye program kurmadan cebe apk yı atıp direk kurabiliyorduk önceden şuan aynısı deniyorum olmuyor pc programıda şuan yok sende link varsa birde pc den deniyeyimTabi, işte;Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız.
sen de kurayım diye şekilden şekile girip çabala emi

5 dakika bile sürmedi çarklar. Ayarlardan yeniden başlatma seçeneğini otomatik yapmıştım. Galiba bir şey indirdi ve yüklüyor şu an.ee nasılmış, yeni yapı uçuyor resmen dimi![]()
Valla dediği gibi çıksa iyi olur yoksa o bomba ms in kucağında patlıyacak.Hacı bugün ENT Serviste idim Gerek Teknik Sorumlu Gürkan bey Gerek Firma müdürü ile uzunca görüşme yaptım genel mudur son ms toplantısında olduklarını ve. Sabırlı olmamızı o ocak ayında ms nin buyuk bir bomba patlatacağını gerek market gerek yazılım olarak belirtti
5 dakika bile sürmedi çarklar. Ayarlardan yeniden başlatma seçeneğini otomatik yapmıştım. Galiba bir şey indirdi ve yüklüyor şu an.
umarım öyledir. Ben askıdayım şuan.
Insider Fast Configuration Update5 dakika bile sürmedi çarklar. Ayarlardan yeniden başlatma seçeneğini otomatik yapmıştım. Galiba bir şey indirdi ve yüklüyor şu an.

O olabilir ama Windows Insider'i aktifleştirince geliyor diye biliyorum o. Ama çarkların o kadar kısa sürmesi de o olabilir gibi geliyor. Bakalım şimdi ayarı kapattım bir daha olacak mı?Derler derler dinlememek lazım.
Insider Fast Configuration Update![]()
belki insider conf. güncellemesini yüklemiştir?Yok artıkTelefon durduğu yerde reset attı ve tekrar çarklara geçti
![]()