Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefon ayarlarında İngilizce olan yerler Türkçe olmuş. Mesajlaşma ayarlarına Sohbet(Skype ile ilgili) ayarları eklenmiş.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mağaza'da sıkıntı yok. Hareket verisi yine indirilemiyor ve açılmıyor.

skynet

Üye
620'de resmen akıyor mübarek çok iyi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
telefon genel olarak iyi ancak benim telefonda sanki ayarlara girerken çok küçük bir gecikme var gibi mili saniye gibi bir şey

My-sQLL

My-sQLL

Üye
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia Camera güncelleme ile telefonumdan kaldırıldı. Zaten çalışmıyordu ama niye ellediler :ehe

zaakaan

zaakaan

Üye
Android uygulamaları döndü mü? Dönmediyse gerek yok güncellemeye. Zaten 10. Yapı iyiydi APK kurma olayı yok diye döndüm. :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Android uygulamaları döndü mü? Dönmediyse gerek yok güncellemeye. Zaten 10. Yapı iyiydi APK kurma olayı yok diye döndüm. :)
10. yapı iyi mi şaka olmalı :) Isınmadan duramazdı telefonum. Mutlaka 11-12'yi denemelisiniz. Hem şarj hem hız.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bir uygulama linki verirseniz mağazadan arındırılmış hemen denerim isterseniz

afwerker

afwerker

Üye
Bende yine hata verdi indirirken...
Can sıkmaya başladı iyice.
Bir kez daha deneyeceğim.
abi bende daha yeni 920 ye yazılım yükledim. Denim güncellemsini indirene kadar canım cıktı en son saat ayarları ile uğraşırken düzeldi sende deneyebilirsin abi
Galiba bu yapı en sorunsuz bende kuruldu. ve en iyi şekilde bende çalışıyor Cihaz 1520 :D

cadde19

cadde19

Üye
Beyler ilk defa lumia 735 e kuracağım diğer yapıda fotoğraf paylaşma sıkıntısı vardı o yüzden yüklemedim.
Bu yapıyı kurmalımıyım ?

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
10. yapı iyi mi şaka olmalı :) Isınmadan duramazdı telefonum. Mutlaka 11-12'yi denemelisiniz. Hem şarj hem hız.

Yoo 10. Yapı gayette iyi ve hızlı (günlük kullanım için) Hatta bunu şu mesajımda da dile getirmiştim zaten..

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Üst Alt