papakudioflu
Emekli Yönetici
Derler derler dinlememek lazım.Bu güncellemeye 10572nin slow hali diyorlar

Derler derler dinlememek lazım.Bu güncellemeye 10572nin slow hali diyorlar

11. Yapıdan geçtim arka plan resmi yokken arka plan resmi atamış telefon kapattım düzeldiMuhtemelen yedek yükledin. Ayarlardan arka plan resmini değiştirmeyi dene
@m542tf
bende bir tek kamera güncelleme buldu sorunsuz güncellediMağaza güncellemeleri mala bağladı. Yapabilen var mı?
Bu sefer de %58de donup kalınca sıfırlamaya karar verdim.
Bir de sıfırladıktan sonra deneyeyim![]()

Neden işence edeyim? Görevlerini yerine getirsinAbi cihaza resmen tarifsiz işkence ediyorsun ha![]()

iyi farketmişsin milisaniyeyi helal olsuntelefon genel olarak iyi ancak benim telefonda sanki ayarlara girerken çok küçük bir gecikme var gibi mili saniye gibi bir şey

Neden işence edeyim? Görevlerini yerine getirsin![]()

Bu sefer de %58de donup kalınca sıfırlamaya karar verdim.
Bir de sıfırladıktan sonra deneyeyim![]()
10. yapı iyi mi şaka olmalıAndroid uygulamaları döndü mü? Dönmediyse gerek yok güncellemeye. Zaten 10. Yapı iyiydi APK kurma olayı yok diye döndüm.![]()
Isınmadan duramazdı telefonum. Mutlaka 11-12'yi denemelisiniz. Hem şarj hem hız.bir uygulama linki verirseniz mağazadan arındırılmış hemen denerim istersenizAndroid uygulamaları döndü mü? Dönmediyse gerek yok güncellemeye. Zaten 10. Yapı iyiydi APK kurma olayı yok diye döndüm.![]()
abi bende daha yeni 920 ye yazılım yükledim. Denim güncellemsini indirene kadar canım cıktı en son saat ayarları ile uğraşırken düzeldi sende deneyebilirsin abiBende yine hata verdi indirirken...
Can sıkmaya başladı iyice.
Bir kez daha deneyeceğim.

10. yapı iyi mi şaka olmalıIsınmadan duramazdı telefonum. Mutlaka 11-12'yi denemelisiniz. Hem şarj hem hız.
11. yapıyı deneseniz böyle demezdinizYoo 10. Yapı gayette iyi ve hızlı (günlük kullanım için) Hatta bunu şu mesajımda da dile getirmiştim zaten..
Ayrıca sizin model 1520 olsun o kadar 
Tabi, işte;bir uygulama linki verirseniz mağazadan arındırılmış hemen denerim isterseniz