bulutsuzgece
Üye
Var tabi ancak genel panoramaya bakarsak ihtimaller: bugün %25, yarın %75....Bugün gelme ihtimali hiç mi yok
Var tabi ancak genel panoramaya bakarsak ihtimaller: bugün %25, yarın %75....Bugün gelme ihtimali hiç mi yok
Arkadaşlar bir şey rica etsem kontrol edebilir misiniz? Ben 9. yapıdan sonra Denim'e dönmüştüm ve sonra gelen diğer yapıları kullanmadım. Groove Music uygulamasında hala x şarkıyı seçip karıştır deyince yine sadece aynı harf ile (ya da bir öncesi ve sonrası ile) başlayan parçaları mı karıştırıyor yoksa listedeki bütün şarkıları mı?
sizin için az önce denedim bende 35 şarkı var listedeki bütün şarkıları karıştırıyor
Bende de durmuştu, kapatıp açtım devam etti.11. yapıyı yüklüyorum, 1 saattir veriler taşınıyor 5/9, %63 de duruyor.
Bu piyasaya düştüyse muhakkak ve en geç yarın gelir (inşallah)Sıradaki Yapı 10581 olabilir.
radyo çalışıyor bende daha bugün dinledim.şimdi açinca farkettim radyo başlatılıyor diyor öyle kalıyor açmıyor (son yapı)1520
benim 925de bu yapı çok iyi. norman win 10 anca bu kadar olur. en ufak bir sıkıntı yaşamadım desem yeridir. swarm ve foursquare uygulamalarına facebook ile giremiyorum sadece onlarda uygulamalardan kaynaklıdır. Hatta pil durumu okadar iyiki eveli gün akşam şajrdan aldım dün hiç takmadım bugün öğleyin taktım sarja.Lumia 925 için son yapı ne durumda. Cihazım servisten geldi hazır 8.1 de bomboşken güncellesem mi 11.yapıya. yoksa yarın gelecek yeni yapıyı mı beklesem![]()
Şu an en hızlı ve düzgün çalışan uygulama outlook bende, inşallah yenileyelim derken kötüleştirmezler...Windows 10 Mobile için yeni bir Outlook uygulaması geliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ayarlar / Sistem / Görüntü: Ekranda metinlerin, uygulamaların ve öğeleri boyutunu değiştir.Şuan 10572 nolu yapıdayım. Yeni kurdum, Edge mobilde de sürümü ekranı yan çevirince PC gibi oluyor diye ekran görüntüleri vardı bende öyle bişey yok şuan.
Ayrıca Ayarlar menüsü de yan çevirince PC deki gibi olmuyor.
%kaç yapmam gerekiyor.Ayarlar / Sistem / Görüntü: Ekranda metinlerin, uygulamaların ve öğeleri boyutunu değiştir.
Kaç isterseniz yapın. Yalnız çok küçük olursa yazıları okumakta sorun yaşarsınız.%kaç yapmam gerekiyor.
En düşük hale getirdim, ayarlar dediğim gibi oldu ancak Edge hala eski hali de. Arama motoru vs ayarlayabiliyorum ama görünümü pc de ki gibi değil.
%175 yapınca ayarlar pc gibi oluyor ama Edge olmuyor ve yazılar da çok küçük oluyor. Orta büyüklüğe getirince de ayarlar da edge de pc gibi olmuyor.Kaç isterseniz yapın. Yalnız çok küçük olursa yazıları okumakta sorun yaşarsınız.
Bir sonraki yapı bu olabilir (10581)Kaç isterseniz yapın. Yalnız çok küçük olursa yazıları okumakta sorun yaşarsınız.
%kaç yapmam gerekiyor.
En düşük hale getirdim, ayarlar dediğim gibi oldu ancak Edge hala eski hali de. Arama motoru vs ayarlayabiliyorum ama görünümü pc de ki gibi değil.