Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Arkadaşlar bir şey rica etsem kontrol edebilir misiniz? Ben 9. yapıdan sonra Denim'e dönmüştüm ve sonra gelen diğer yapıları kullanmadım. Groove Music uygulamasında hala x şarkıyı seçip karıştır deyince yine sadece aynı harf ile (ya da bir öncesi ve sonrası ile) başlayan parçaları mı karıştırıyor yoksa listedeki bütün şarkıları mı?
sizin için az önce denedim bende 35 şarkı var listedeki bütün şarkıları karıştırıyor

Maalesef sorun devam ediyor
Ayrıca groove music bu sürümde çok sorunlu doğru düzgün çalamıyor bazen ses kesiliyor geri geliyor falan...

EgeOgmen

EgeOgmen

Üye
lumia 1020 de 11. yapıyı neden indiremiyoruz bendeki sürüm çok dandik telefonun kendi uygulamalarını Güncelleyemiyorum sinirim bozuldu

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sıradaki Yapı 10581 olabilir.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
11. yapıyı yüklüyorum, 1 saattir veriler taşınıyor 5/9, %63 de duruyor.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
şimdi açinca farkettim radyo başlatılıyor diyor öyle kalıyor açmıyor (son yapı)1520
radyo çalışıyor bende daha bugün dinledim.
Lumia 925 için son yapı ne durumda. Cihazım servisten geldi hazır 8.1 de bomboşken güncellesem mi 11.yapıya. yoksa yarın gelecek yeni yapıyı mı beklesem :)
benim 925de bu yapı çok iyi. norman win 10 anca bu kadar olur. en ufak bir sıkıntı yaşamadım desem yeridir. swarm ve foursquare uygulamalarına facebook ile giremiyorum sadece onlarda uygulamalardan kaynaklıdır. Hatta pil durumu okadar iyiki eveli gün akşam şajrdan aldım dün hiç takmadım bugün öğleyin taktım sarja.

ademoz05

ademoz05

Üye
Bence şarjları fulleyin, 12 yapıdır ilk defa bugün gelecek gibi hissediyorum :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile için yeni bir Outlook uygulaması geliyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Microsoft'un Outlook'tan sorumlu kurumsal başkan yardımcısı Javier Soltero, yaptığı açıklamada Windows 10 Mobile için yeni bir Outlook uygulamasının yakında geleceğini ve artık Sunrise Takvim ekibinin de outlook takımına katılması ile birlikte bu iki uygulamanın entegre olduğu kusursuz bir mail uygulamasını yakında sunacaklarını belirtti.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve thoak
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Windows 10 Mobile için yeni bir Outlook uygulaması geliyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şu an en hızlı ve düzgün çalışan uygulama outlook bende, inşallah yenileyelim derken kötüleştirmezler...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada arkadaşlar bugün yeni yapı yok. Ekibin hepsi doğum günü partisine gitmiş.:kop:

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Şuan 10572 nolu yapıdayım. Yeni kurdum, Edge mobilde de sürümü ekranı yan çevirince PC gibi oluyor diye ekran görüntüleri vardı bende öyle bişey yok şuan.
Ayrıca Ayarlar menüsü de yan çevirince PC deki gibi olmuyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şuan 10572 nolu yapıdayım. Yeni kurdum, Edge mobilde de sürümü ekranı yan çevirince PC gibi oluyor diye ekran görüntüleri vardı bende öyle bişey yok şuan.
Ayrıca Ayarlar menüsü de yan çevirince PC deki gibi olmuyor.
Ayarlar / Sistem / Görüntü: Ekranda metinlerin, uygulamaların ve öğeleri boyutunu değiştir.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Ayarlar / Sistem / Görüntü: Ekranda metinlerin, uygulamaların ve öğeleri boyutunu değiştir.
%kaç yapmam gerekiyor.

En düşük hale getirdim, ayarlar dediğim gibi oldu ancak Edge hala eski hali de. Arama motoru vs ayarlayabiliyorum ama görünümü pc de ki gibi değil.

Son düzenleme:
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
biz insider lar olarak öyle bir hale geldik ki artık yüklemeden duramıyoruz. İos ta olduğu gibi neredeyse senede bir güncelleme alan bir sistem kullandığımı düşünemiyorum bile. Sürekli bir yenilik bekliyoruz , yenilikler gelecek biliyoruz. Bundan 3 sene once ilk lumia sını alan arkadaşlarımız bile aramızdalar hala telefonları ile uğraşıp deneyler yapıyorlar. Bu insider muhabbeti belki de bataryamıza , işlemcimize çok zarar verdi ama insider sayesinde Burada yeni kişiler tanıdık , bazen gabe den yeni bi haber bekledik bazen de yöneticilerin buraya attığı fotoğraflarla mutlu olduk. Yeni arkadaşlar edindik, muhabbet edip zaman geçirdik. Ne sayesinde ? İnsider sayesinde. Düşünüyorum da şimdi bu insider muhabbeti hiç olmasaydı bunların hiçbiri olmazdı ve bu sistem bu kadar gelişemezdi. Bazen microsofta kızıyoruz uzun surdu diye. Ama duşunmek lazım adamlar pc, mobile , xbox yazılımlarını tablet , telefon , donanımlarını yani herşeylerini sıfırdan yapmaya başladı. Ve bence gayet başarılı da oldu. İnsider sayesinde microsoft kendisine bağlı bi kitle açığa çıkarttı. Nokia nın sahip olduğu kitlenin %80 inden fazlasını yanına çekti ve bu aşamaya kadar geldi. W10 mobile piyasaya çıktığında herkes yükleyecek. Sistem problemsiz olacak ve alışmakta zorluk çekenlere , damdan düşmüş gibi olanlara biz insider lar yardım edecek. Yani Microsoft bu süreçte bizleri eleman yetiştirir gibi yetiştirdi. Buradaki herkes format atmayı , her şekilde her yazılımla format atmayı öğrendi. Problem çözmeyi öğrendi. Bu sayede microsoft kendi servis yükünü de azalttı, azaltacak. Buyuk firmalar, ne kadar biz başlarda beceriksizler , çok yavaşlar diye çok kızdıysak ta şimdi ciddi manada mükemmel bir sistem açığa çıkarttılar. Takdir etmek lazım...

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, kaygisiz43, ishanemir ve 1 kişi daha
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
%kaç yapmam gerekiyor.

En düşük hale getirdim, ayarlar dediğim gibi oldu ancak Edge hala eski hali de. Arama motoru vs ayarlayabiliyorum ama görünümü pc de ki gibi değil.
Kaç isterseniz yapın. Yalnız çok küçük olursa yazıları okumakta sorun yaşarsınız.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Kaç isterseniz yapın. Yalnız çok küçük olursa yazıları okumakta sorun yaşarsınız.
%175 yapınca ayarlar pc gibi oluyor ama Edge olmuyor ve yazılar da çok küçük oluyor. Orta büyüklüğe getirince de ayarlar da edge de pc gibi olmuyor.

Lumia 925 kullanıyorum, Edgenin olayı ekran boyutuna bağlı olabilir mi?

Üst Alt