Esendağlı
Üye
8.1 de olmak iyi de ,güncellemeler hep w10 a geliyor ya o sinir bozucu işteWindows fotoğraf eklentisi ve yandex güncellendi
Windows fotoğraf eklentisi ve yandex güncellendi

8.1 de olmak iyi de ,güncellemeler hep w10 a geliyor ya o sinir bozucu işteWindows fotoğraf eklentisi ve yandex güncellendi
Windows fotoğraf eklentisi ve yandex güncellendi

Denim'e güncellerken bende de 1-2 kez takılmıştı.
Israrla tekrar deneyince yüklemişti.
insidırı aktif edince denimi kurdu anlamadım bende, neyse sorunum çözüldü sonunda akşamı beklemek var şimdi gelsin bakalım 12. yapıinsiderı aktif etmemiştim daha önceki denemelerimde bu sefer insider kurup tekrar güncelleme bakınca şuan buldu indirdi ve yüklüyor ama denim mi yoksa windows 10 mu kuruyor emin değilim
Neden ki Ali Kemal?İşin kötü tarafı bir saat de fazladan bekleyeceğiz
Hiç ihtiyaç yok iken saatlerin ileri-geri alınması durduruldu ya..Neden ki Ali Kemal?
O her telefona oluyor sizlik değil anldroid cihazımda da öyleHiç ihtiyaç yok iken saatlerin ileri-geri alınması durduruldu ya..
İşin ilginç tarafı akşamdan telefonun saatını manuel yaptım...
Sabah kalktım yine değiştirmiş..
.Android tabletim pazar günü saati yanlışlıkla geri alırken Lumia 920'de öyle bir sorun yaşamadımO her telefona oluyor sizlik değil anldroid cihazımda da öyle.

Nedendir bilmem benim ki almadı. Herkes otomatik güncelleme kapalıdır dedi. Ama adım kadar eminim ki kapalı değil herkesede gösterdim millet şoktaHiç ihtiyaç yok iken saatlerin ileri-geri alınması durduruldu ya..
İşin ilginç tarafı akşamdan telefonun saatını manuel yaptım...
Sabah kalktım yine değiştirmiş..
Ya deneme sürümü kullandığımız için, ya da sistemde öyle bir açık var..Nedendir bilmem benim ki almadı. Herkes otomatik güncelleme kapalıdır dedi. Ama adım kadar eminim ki kapalı değil herkesede gösterdim millet şokta
Ncs falan döndürmez mi ali abi hiç denemedim ama niye öyle dedinÇok kolay yolu var. Sıfırlamak
Bu arada Windows 10 cihazınızı sıfırlarsanız Windows 8.1'e geri dönemezsiniz hatırlatayım.

Ama neden öyle merak ettim
Abi yok hem wp 10 hem 8.1 denim geri aldı ki Allahtan sen görmemişsin. Sabah ilk erken kalktım baktım almış hepsi gibiAndroid tabletim pazar günü saati yanlışlıkla geri alırken Lumia 920'de öyle bir sorun yaşamadım![]()
Ama internet bağlantın olunca hemen düzeltti 8-9 gibi 
Ben fulledim beklemedeyim verdik desede kursamBeyler her ihtimale karşı şarjlarımızı fulleyelim, saat yaklaşıyor![]()

Bizler sürekli olarak şarjları fulluyoruz ama onlar sistemi hiç fullemiyor,hep yarımBeyler her ihtimale karşı şarjlarımızı fulleyelim, saat yaklaşıyor![]()

Bizler sürekli olarak şarjları fulluyoruz ama onlar sistemi hiç fullemiyor,hep yarım![]()
Microsoft bununla ilgili bir güncelleme yayınlayıp TR de saatlerin 8 kasımda değişeceini açıkladı. Yalnız ilginç tarafı benim PC ve telefonda herhangibir değişiklik olmamışken (ikiside insider) işyerinde win 10 pc saatini değiştirdi. Hatta dün o nedenle 1 saat fazla mesai yapmışım bugün fark ettim.Ya deneme sürümü kullandığımız için, ya da sistemde öyle bir açık var..
Microsoft nerden bilsin ki "Türkiye bu uygulamayı gününde gerçekleştirmeyecek"
Başka nerde karşılaşır ki..
Hatta telefonun birini gece kapalı tuttum..sonraki gün açtım..
Diğerini hiç kapatmadım..
İkisinde de farketmedi..
Bu bakmadan geçme olayı da neyin nesi
Anında adblockla engelledim![]()
Bugün 2 defa reset attı telefon,daha önce hiç olmamıştı,bugün aynı şey başına gelen var mı?

iş yerinizdeki bilgisayarda Windows 10 en son sürüm yüklü olmayabilir, benim pc öyleydi saati değiştirmişti yani son sürüm olması gerekiyorMicrosoft bununla ilgili bir güncelleme yayınlayıp TR de saatlerin 8 kasımda değişeceini açıkladı. Yalnız ilginç tarafı benim PC ve telefonda herhangibir değişiklik olmamışken (ikiside insider) işyerinde win 10 pc saatini değiştirdi. Hatta dün o nedenle 1 saat fazla mesai yapmışım bugün fark ettim.