Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Denim'e güncellerken bende de 1-2 kez takılmıştı.
Israrla tekrar deneyince yüklemişti.
insiderı aktif etmemiştim daha önceki denemelerimde bu sefer insider kurup tekrar güncelleme bakınca şuan buldu indirdi ve yüklüyor ama denim mi yoksa windows 10 mu kuruyor emin değilim
insidırı aktif edince denimi kurdu anlamadım bende, neyse sorunum çözüldü sonunda akşamı beklemek var şimdi gelsin bakalım 12. yapı

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mp2934
Rygebin

Rygebin

Üye
Hiç ihtiyaç yok iken saatlerin ileri-geri alınması durduruldu ya..

İşin ilginç tarafı akşamdan telefonun saatını manuel yaptım...
Sabah kalktım yine değiştirmiş..
O her telefona oluyor sizlik değil anldroid cihazımda da öyle :ehe.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: drangela61
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Hiç ihtiyaç yok iken saatlerin ileri-geri alınması durduruldu ya..

İşin ilginç tarafı akşamdan telefonun saatını manuel yaptım...
Sabah kalktım yine değiştirmiş..
Nedendir bilmem benim ki almadı. Herkes otomatik güncelleme kapalıdır dedi. Ama adım kadar eminim ki kapalı değil herkesede gösterdim millet şokta

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Nedendir bilmem benim ki almadı. Herkes otomatik güncelleme kapalıdır dedi. Ama adım kadar eminim ki kapalı değil herkesede gösterdim millet şokta
Ya deneme sürümü kullandığımız için, ya da sistemde öyle bir açık var..
Microsoft nerden bilsin ki "Türkiye bu uygulamayı gününde gerçekleştirmeyecek"
Başka nerde karşılaşır ki..

Hatta telefonun birini gece kapalı tuttum..sonraki gün açtım..
Diğerini hiç kapatmadım..
İkisinde de farketmedi..

emz

emz

Üye
Çok kolay yolu var. Sıfırlamak:ehe

Bu arada Windows 10 cihazınızı sıfırlarsanız Windows 8.1'e geri dönemezsiniz hatırlatayım.
Ncs falan döndürmez mi ali abi hiç denemedim ama niye öyle dedin :)
Edit : Devamını okuyunca gördüm pc içinmiş :) Ama neden öyle merak ettim:D

Android tabletim pazar günü saati yanlışlıkla geri alırken Lumia 920'de öyle bir sorun yaşamadım:)
Abi yok hem wp 10 hem 8.1 denim geri aldı ki Allahtan sen görmemişsin. Sabah ilk erken kalktım baktım almış hepsi gibi :D Ama internet bağlantın olunca hemen düzeltti 8-9 gibi :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Yapı 12, 12 de gelip 12 den vuracak mı dersiniz?

skynet

Üye
Eğer 12 den vurursa bende yüklerim

salihoglu1

Üye
Bugün 2 defa reset attı telefon,daha önce hiç olmamıştı,bugün aynı şey başına gelen var mı?

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Beyler her ihtimale karşı şarjlarımızı fulleyelim, saat yaklaşıyor :eller:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bizler sürekli olarak şarjları fulluyoruz ama onlar sistemi hiç fullemiyor,hep yarım:)

O da olacak inşallah abi, Yılbaşına kadar yeniliklerle beraber sistem rayına oturacaktır inşallah. Zor da olsa inanıyorum (inanmaya çalışıyorum) :dalgin:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Gabe geçen hafta "muhtemelen salı", "hafta başında" gibi kelimeler kullandı, dün ise "bugün değil ama bu hafta" dedi.
O yüzden ille bugün gelecek diye şartlamayalım kendimizi.
Sonuçta bu hafta kesin.
Ama bugün gelirse hoş olur tabi :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Ya deneme sürümü kullandığımız için, ya da sistemde öyle bir açık var..
Microsoft nerden bilsin ki "Türkiye bu uygulamayı gününde gerçekleştirmeyecek"
Başka nerde karşılaşır ki..

Hatta telefonun birini gece kapalı tuttum..sonraki gün açtım..
Diğerini hiç kapatmadım..
İkisinde de farketmedi..
Microsoft bununla ilgili bir güncelleme yayınlayıp TR de saatlerin 8 kasımda değişeceini açıkladı. Yalnız ilginç tarafı benim PC ve telefonda herhangibir değişiklik olmamışken (ikiside insider) işyerinde win 10 pc saatini değiştirdi. Hatta dün o nedenle 1 saat fazla mesai yapmışım bugün fark ettim.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Bu bakmadan geçme olayı da neyin nesi :)

Anında adblockla engelledim :D

Adblock var bende ama engellemiyor.el ile mi ayarlamak gerekiyor acaba?

Bugün 2 defa reset attı telefon,daha önce hiç olmamıştı,bugün aynı şey başına gelen var mı?

@bulutsuzgece abi telefona nazar ettiler.günlerdir kullandığım ve neredeyse hiç sorun yaşamadığım 9. yapıda bu gün üç defa reset attı telefon.daha önce hiç olmamıştı.acaba yeni yapınıın verileceğini mi tahmin ediyor ki :hmmm:hmmm

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Microsoft bununla ilgili bir güncelleme yayınlayıp TR de saatlerin 8 kasımda değişeceini açıkladı. Yalnız ilginç tarafı benim PC ve telefonda herhangibir değişiklik olmamışken (ikiside insider) işyerinde win 10 pc saatini değiştirdi. Hatta dün o nedenle 1 saat fazla mesai yapmışım bugün fark ettim.
iş yerinizdeki bilgisayarda Windows 10 en son sürüm yüklü olmayabilir, benim pc öyleydi saati değiştirmişti yani son sürüm olması gerekiyor :)

Üst Alt