Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Güncellemeyi ilk alacak cihazlar sıralanmış:
Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 635 (1 GB RAM), Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830 ve Lumia 930.

Diğerleri sonra sanırım. Ocak ayına kalacağız galiba biz :hmmm
Devamında da 1520-925-920 yapsalar bari :hmmm

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İşte yeni Lumiaların tüm sesleri
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
mami_61_29

mami_61_29

Üye
Nasıl indirilir bu sesler

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Sıralama ona göre değil ki. En son satışa çıkan Lumialar ilk alacak. Ayrıca bu liste aylardır böyle hiç değişmedi :)
Ya tabi biliyorum ama arada sadece ekran boyutu farkı olunca 930la insan hafif bir gıcık oluyor :)

serinaga

serinaga

Üye
Dostum 1520'de sd kart kullanıyor musun ?

8.1'den beridir Sundisk 32 Gb. Class 10 kullanıyorum ve hiç sorun yaşatmadı her yapıda. Hemen hemen 2500'den fazla resim, 100'den fazla video ve diğerleri olmak üzere 21 Gb. dolu. Sadece yeni bir yapıya sıfırdan geçişte ya da telefonu sıfırlayınca tüm resim ve video'ları taraması biraz uzun sürüyor, ondan sonra sıkıntı olmuyor ...

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Güncellemeyi ilk alacak cihazlar sıralanmış:
Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 635 (1 GB RAM), Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830 ve Lumia 930.

Diğerleri sonra sanırım. Ocak ayına kalacağız galiba biz :hmmm
Niye inatla 635 ve 630 yazmıyorlar anlamadım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia x50 cihazlar Başlangıçta varsayılan olarak yeni zil sesi ile geliyor.

afwerker

afwerker

Üye
DPI ayarı telefonda ayarlanabilirken Ekranınızız yansıttığınız cihazda ise farklı olarak dpıyı ayarlayabiliyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve papakudioflu
csH

csH

Üye
Hareket verisi çalışmıyor 8.1de güncelleyip tekrar geçiş yaptım ama çalışmıyor var mı çalışan

.BlueTR

.BlueTR

Üye
DPI ayarı telefonda ayarlanabilirken Ekranınızız yansıttığınız cihazda ise farklı olarak dpıyı ayarlayabiliyorsunuz
Bilgisayara yansıtırken olmuyor sanırım hala %125 ve %150 seçenekleri var.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hareket verisi çalışmıyor 8.1de güncelleyip tekrar geçiş yaptım ama çalışmıyor var mı çalışan
Evet güncelleme gelmesi bekleniyor. Mağaza'dan inmiyor henüz.

• Beğen
Tepkiler: csH
afwerker

afwerker

Üye
Bilgisayara yansıtırken olmuyor sanırım hala %125 ve %150 seçenekleri var.
Televizyon da değişiyor. Televizyona bağlandığımda % 175 oluyor bağlantı kesildiğinde normale dönüyor bende.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
arkadaşlar merhaba

apk yükleme olayı nasıl güzel çalışıyor mu eminim bi sayfada yazılmıştır ama tek tek aranamaz derecede çok sayfa var :( yazarsanız sevinirim

apk yükleme olanağı olan birisi SNAPCHAT deneyebilir mi ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar merhaba

apk yükleme olayı nasıl güzel çalışıyor mu eminim bi sayfada yazılmıştır ama tek tek aranamaz derecede çok sayfa var :( yazarsanız sevinirim

apk yükleme olanağı olan birisi SNAPCHAT deneyebilir mi ?
11. Yapı olan Yapı 10572'de Windows Bridge for Android, yani apk yükleme işlemi çalışmıyor.

Üst Alt