Sensation
Emekli Yönetici
Sıralama ona göre değil ki. En son satışa çıkan Lumialar ilk alacak. Ayrıca bu liste aylardır böyle hiç değişmedi930 ve 830 ordayken 1520nin olmamaşı çok saçma.

Sıralama ona göre değil ki. En son satışa çıkan Lumialar ilk alacak. Ayrıca bu liste aylardır böyle hiç değişmedi930 ve 830 ordayken 1520nin olmamaşı çok saçma.

Devamında da 1520-925-920 yapsalar bariGüncellemeyi ilk alacak cihazlar sıralanmış:
Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 635 (1 GB RAM), Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830 ve Lumia 930.
Diğerleri sonra sanırım. Ocak ayına kalacağız galiba biz![]()

Bu tuzağa bir daha düşmemİşte yeni Lumiaların tüm sesleri
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ya tabi biliyorum ama arada sadece ekran boyutu farkı olunca 930la insan hafif bir gıcık oluyorSıralama ona göre değil ki. En son satışa çıkan Lumialar ilk alacak. Ayrıca bu liste aylardır böyle hiç değişmedi![]()

Zil Sesi Yaratıcısı ile uğraşınca oluyorNasıl indirilir bu sesler
Sadece ekran boyutu değil 20 ve 30 farkıYa tabi biliyorum ama arada sadece ekran boyutu farkı olunca 930la insan hafif bir gıcık oluyor![]()

Dostum 1520'de sd kart kullanıyor musun ?
Niye inatla 635 ve 630 yazmıyorlar anlamadım.Güncellemeyi ilk alacak cihazlar sıralanmış:
Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 635 (1 GB RAM), Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830 ve Lumia 930.
Diğerleri sonra sanırım. Ocak ayına kalacağız galiba biz![]()
Bilgisayara yansıtırken olmuyor sanırım hala %125 ve %150 seçenekleri var.DPI ayarı telefonda ayarlanabilirken Ekranınızız yansıttığınız cihazda ise farklı olarak dpıyı ayarlayabiliyorsunuz
Evet güncelleme gelmesi bekleniyor. Mağaza'dan inmiyor henüz.Hareket verisi çalışmıyor 8.1de güncelleyip tekrar geçiş yaptım ama çalışmıyor var mı çalışan
Televizyon da değişiyor. Televizyona bağlandığımda % 175 oluyor bağlantı kesildiğinde normale dönüyor bende.Bilgisayara yansıtırken olmuyor sanırım hala %125 ve %150 seçenekleri var.
11. Yapı olan Yapı 10572'de Windows Bridge for Android, yani apk yükleme işlemi çalışmıyor.arkadaşlar merhaba
apk yükleme olayı nasıl güzel çalışıyor mu eminim bi sayfada yazılmıştır ama tek tek aranamaz derecede çok sayfa varyazarsanız sevinirim
apk yükleme olanağı olan birisi SNAPCHAT deneyebilir mi ?
Peki Windows 10 tamamiyle gelince çalışacak mi kesin mi11. Yapı olan Yapı 10572'de Windows Bridge for Android, yani apk yükleme işlemi çalışmıyor.
Çalışır, muhtemelen bir sonraki yapıda tekrar aktif ederler.Peki Windows 10 tamamiyle gelince çalışacak mi kesin mi