DenizhaNq
Üye
kapatıp açınca düzeldi ama kuşkulandımekran yanmamış kavrulmuş![]()
evet iz kaldı ve sağlarda sollarda siyah izler renkler komple soldu falanEkranda iz kalmış gibi duruyor?
kapatıp açınca düzeldi ama kuşkulandımekran yanmamış kavrulmuş![]()
evet iz kaldı ve sağlarda sollarda siyah izler renkler komple soldu falanEkranda iz kalmış gibi duruyor?
Yazılımsal. Donanımsal olsa geçmezdikapatıp açınca düzeldi ama kuşkulandım
evet iz kaldı ve sağlarda sollarda siyah izler renkler komple soldu falan

O iz kaldıysa eğer tamam ekran yanmış. Servis yolu gözükmüşkapatıp açınca düzeldi ama kuşkulandım
evet iz kaldı ve sağlarda sollarda siyah izler renkler komple soldu falan

hocam karar verinYazılımsal. Donanımsal olsa geçmezdi
O iz kaldıysa eğer tamam ekran yanmış. Servis yolu gözükmüş![]()

Hocam kapatıp açınca iz kalmadı ise tamamen yazılımdadır dedin hata ama. Açtığınızda hani soldu izi kaldı yazdınız benden sonra o ara işte o iz ve renk solması ekran yanması sebebi. Aşırı ısınıp kızarmış ekran. Kapat aç düzeltmediği için bu kanıya vardım ve servis kesin gibi :-Xhocam karar verin![]()
yo şuan sorun yok kapatıp açınca düzeldi. gene de göndersem mi ?Hocam kapatıp açınca iz kalmadı ise tamamen yazılımdadır dedin hata ama. Açtığınızda hani soldu izi kaldı yazdınız benden sonra o ara işte o iz ve renk solması ekran yanması sebebi. Aşırı ısınıp kızarmış ekran. Kapat aç düzeltmediği için bu kanıya vardım ve servis kesin gibi :-X
vardı ancak direk pil tasarrufu olsun genel iç ayarlar eklenebiliyordu ama bu direk grubu ekleme galiba daha önce denemiştim ben yoktu bu öyle hatırlıyorumAyarlardan seçenekleri Başlat Ekranına pinleme Windows Phone 8.1 gdr2 ile gelmişti.
Tabi bu kadar değil ama buna benzer bir sebeple yani ekranda izleri olması sebebiyle geçen hafta gönderdim ben telefonu hal serviste. Bu olay amoled yanması.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu sorunu yaşayan var mı? yazılımsal olma ihtimali var mıdır? Windows 10 ile alakası olabilir mi? yoksa cihaz değişimden 14ünde geldi geri göndereceğim.
telefon sıfır daha bir hafta olmadı geleli. Ben kapatıp açınca düzeldi sizde de öyle mi?Tabi bu kadar değil ama buna benzer bir sebeple yani ekranda izleri olması sebebiyle geçen hafta gönderdim ben telefonu hal serviste. Bu olay amoled yanması.
Gdr2 ile geldi evet biliyorum ama daha önceki w10 yapılarında böyle bir özellik yoktu diye hatırlıyorum.Ayarlardan seçenekleri Başlat Ekranına pinleme Windows Phone 8.1 gdr2 ile gelmişti.
Şunu da fark eden olmadı sanırım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Yapı 10'dayım, bu özellik var, ne zaman gelmiş acaba farkında değiliz![]()
Şunu da fark eden olmadı sanırım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet GDR2 ile gelmişti ama bu şekilde değildi, sadece üst tarafta pinleme simgesi çıkıyordu.Ayarlardan seçenekleri Başlat Ekranına pinleme Windows Phone 8.1 gdr2 ile gelmişti.
Videoyu farklı kaydet deyince indiriyor muEdge de bunu fark eden çıkmadı galiba
![]()

1 video kaydedebildim başka edemedimVideoyu farklı kaydet deyince indiriyor mu![]()