Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
hocam karar verin :D
Hocam kapatıp açınca iz kalmadı ise tamamen yazılımdadır dedin hata ama. Açtığınızda hani soldu izi kaldı yazdınız benden sonra o ara işte o iz ve renk solması ekran yanması sebebi. Aşırı ısınıp kızarmış ekran. Kapat aç düzeltmediği için bu kanıya vardım ve servis kesin gibi :-X

sahanemir

sahanemir

Üye
Konum hizmetlerini açıp bir kapayın .bende sistem kararsızlaşıyor restart yapmam gerekiyor ama sabahtan beri mıncıklayıp durdum pil perfonmansı süper.L930

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Hocam kapatıp açınca iz kalmadı ise tamamen yazılımdadır dedin hata ama. Açtığınızda hani soldu izi kaldı yazdınız benden sonra o ara işte o iz ve renk solması ekran yanması sebebi. Aşırı ısınıp kızarmış ekran. Kapat aç düzeltmediği için bu kanıya vardım ve servis kesin gibi :-X
yo şuan sorun yok kapatıp açınca düzeldi. gene de göndersem mi ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ayarlardan seçenekleri Başlat Ekranına pinleme Windows Phone 8.1 gdr2 ile gelmişti.
vardı ancak direk pil tasarrufu olsun genel iç ayarlar eklenebiliyordu ama bu direk grubu ekleme galiba daha önce denemiştim ben yoktu bu öyle hatırlıyorum

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye

şu sorunu yaşayan var mı? yazılımsal olma ihtimali var mıdır? Windows 10 ile alakası olabilir mi? yoksa cihaz değişimden 14ünde geldi geri göndereceğim.
Tabi bu kadar değil ama buna benzer bir sebeple yani ekranda izleri olması sebebiyle geçen hafta gönderdim ben telefonu hal serviste. Bu olay amoled yanması.

System X

System X

Üye
pil süper diyenler bence çok sevinmesin. bence bir hatadan dolayı piniz uzun gidiyor.şöyle ki benim pil göstergesi sıfırlandı yani simgesi tamamen boştu ancak kapanma süresi oldukça uzadı.bi anlamda pil sistemi karşılayamamaya başlayana kadar pili kullandı telefon.normalde telefon pili bu şekilde kullanmaz.arasıra bildirim çubuğu inmiyor bende...hala gecekondu gibi işlerim sistemi...windows 10 denecek bir tarafı yok.chipset desteklediği halde ne mhl ne otg hiçbişey yok.bluetooth gamepad desteği yok gibi birşey. sistem hala yeteri kadar özgür değil.hala yeni yapılarla yeni hatalar görüyoruz.çok sıkıldım ben bu sevdadan.yordun beni gönülçelen...

sahanemir

sahanemir

Üye
Daha bitmemişti gene de şimdi şarza koydum ..

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Tabi bu kadar değil ama buna benzer bir sebeple yani ekranda izleri olması sebebiyle geçen hafta gönderdim ben telefonu hal serviste. Bu olay amoled yanması.
telefon sıfır daha bir hafta olmadı geleli. Ben kapatıp açınca düzeldi sizde de öyle mi?

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Slm arkadaşlar mağaza da ie diye bi güncelleme var ama güncellenmiyor hata veriyor neden acaba nedir o

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yapı 10'dayım, bu özellik var, ne zaman gelmiş acaba farkında değiliz :allalla:

Şunu da fark eden olmadı sanırım :)

Ayarlardan seçenekleri Başlat Ekranına pinleme Windows Phone 8.1 gdr2 ile gelmişti.
Evet GDR2 ile gelmişti ama bu şekilde değildi, sadece üst tarafta pinleme simgesi çıkıyordu.
Bu hali yeni gelmiş olabilir.

afwerker

afwerker

Üye
:bigstar:Edge de bunu fark eden çıkmadı galiba ;) :bigstar:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: murooo55, serinaga, suyunsesi ve 1 kişi daha

skynet

Üye
Peki youtube da işe yarıyor mu

Sensation