Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@Sensation :haha:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sonunda bende yaptım :ehe Ama eşitleme çalışmıyor. Çünkü PC'de Yapı 10240 kullanıyorum ve Microsoft Edge eski sürüm olduğundan dolayı böyle bir seçenek yok.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çoğu zil sesi değişmiş. Mesela alarm ve mesajlaşma uygulamalarının varsayılanları. Bir arkadaş sormuştu Alarm çalarken titreşim var mı diye. Var ama başta değil, ses yükseldikten sonra başlıyor :ehe

Son düzenleme:

rcxy

Üye
Sonunda bende yaptım :ehe Ama eşitleme çalışmıyor. Çünkü PC'de Yapı 10240 kullanıyorum ve Microsoft Edge eski sürüm olduğundan dolayı böyle bir seçenek yok.
Nasıl yaptınız peki?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bing'den Google arattım, sonra Googleye girdim, geldi. Önceden direkt Google sitesine giriyordum olmuyordu.

Benim "arama engelleme" güncellemesi tekrara düştü sanırım, bundan kurtulmanın yolu var mıydı? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: drangela61
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Eski yapılardan geçişin sağlanacağı yeni yapı önümüzdeki hafta salı günü geleceğine dair resmi bir bilgi var mı?
Yoksa saldım çayıra mevlam kayıra mı diyelim..

• Beğen
Tepkiler: skynet
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benim "arama engelleme" güncellemesi tekrara düştü sanırım, bundan kurtulmanın yolu var mıydı? :hmmm
Maalesef o bende de var. Sürekli geliyor. Normalde yolu kaldırıp tekrar kurmak ama bu kalkmıyor. Bir de isimsiz bir uygulama var. Henüz güncellemedim :ehe

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Depolama çok güzel olmuş. Uygulamalar çok olduğu için liste sapıtsa da kullanımı çok iyi olmuş. Uygulama adıyla bile arama var. Ada, boyuta ve yüklenme tarihine göre sıralama da var. Uygulamanın adının altında yapımcıları görünüyor.

Kimse bunu fark etmedi galiba daha.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul, 4MaGuS, suyunsesi ve 2 diğerleri
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eski yapılardan geçişin sağlanacağı yeni yapı önümüzdeki hafta salı günü geleceğine dair resmi bir bilgi var mı?

Gabe "muhtemelen önümüzdeki Salı" demişti.
Sonuçta önümüzdeki hafta kesin gibi. Ancak belki Salı değil de Çarşamba-Perşembe olur.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
ademoz05

ademoz05

Üye
Resmi kaynak salı günü vereceğiz dedi.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Depolamayı karıştırın neler buldum :ehe WhatsApp yedeğinizi başka bir yere kopyalayabilirsiniz. Tabii benim hafıza kartında olduğundan dolayı sıfırladıktan sonra sıkıntı olmuyor.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece, kimbilir_01 ve murooo55
Murat Alper

Murat Alper

Üye
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Şu gaby e desek de bu yazılımları rom olark indirebileceğimiz şekilde verse, misal isteyen 8. Yapıyı isteyen 11. Yapıyı ordan indirip kurabilse olmaz mı?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Sizler yeni yapıyla ilgili paylaşımları buraya yazdıkça, salı günü çok yakın olsa bile uzak bir zaman gibi görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Telemetri; Telemetri bir sistem ya da tesisin uzaktan kablo veya kablosuz olarak izlenmesi veya kontrol edilmesidir. Günümüzde telemetri denilince kablosuz (Wireless) haberleşme anlaşılmaktadır. Bunların en yoğun kullanılanları Radio modem cihazları , GSM GPRS, VSAT uydu sistemleridir.
Demekmiş :) konum geçmişi olsa gerek mobil cihazlarda ki geçmişini silebilirsiniz diyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Diğer klasörüne de artık müdahale edilebiliyor fakat benim 0 bayt göründüğü için içinde klasör yok.

Video ve fotoğrafların kayıt yeri de ayrılmış. Önceden 2'sini ya telefon ya da hafıza kartı seçerdik. Şimdi mesela fotoğrafların telefona, videoları hafıza kartına kaydedilmesini seçebiliyoruz.

Karşı taraf aramanızı açtığında telefonunuzun titremesini istiyorsanız, Telefon ayarlarına girip "Vibrate when my call is answered" seçeneğini açın.

Son düzenleme:
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Maalesef o bende de var. Sürekli geliyor. Normalde yolu kaldırıp tekrar kurmak ama bu kalkmıyor. Bir de isimsiz bir uygulama var. Henüz güncellemedim :ehe

Depolama'da Uygulamalar ve Oyunlar listesinde seçince kaldır seçeneği çıkıyor "Engelleme" için :kıskıs:
Kaldırsam mı acep bilemedim :kop2:

Üst Alt