Sensation
Emekli Yönetici
Sonunda bende yaptım@Sensation
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ama eşitleme çalışmıyor. Çünkü PC'de Yapı 10240 kullanıyorum ve Microsoft Edge eski sürüm olduğundan dolayı böyle bir seçenek yok.Sonunda bende yaptım@Sensation
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ama eşitleme çalışmıyor. Çünkü PC'de Yapı 10240 kullanıyorum ve Microsoft Edge eski sürüm olduğundan dolayı böyle bir seçenek yok.Nasıl yaptınız peki?Sonunda bende yaptımAma eşitleme çalışmıyor. Çünkü PC'de Yapı 10240 kullanıyorum ve Microsoft Edge eski sürüm olduğundan dolayı böyle bir seçenek yok.
Bing'den Google arattım, sonra Googleye girdim, geldi. Önceden direkt Google sitesine giriyordum olmuyordu.Nasıl yaptınız peki?
Bende değiştirdim. TeşekkürlerBing'den Google arattım, sonra Googleye girdim, geldi. Önceden direkt Google sitesine giriyordum olmuyordu.
Bing'den Google arattım, sonra Googleye girdim, geldi. Önceden direkt Google sitesine giriyordum olmuyordu.

Oldu benim de sağolasın.Bing'den Google arattım, sonra Googleye girdim, geldi. Önceden direkt Google sitesine giriyordum olmuyordu.
Dün geceden beri tek sürekli tekrarlayan uygulamam benim de o.Benim "arama engelleme" güncellemesi tekrara düştü sanırım, bundan kurtulmanın yolu var mıydı?![]()
Maalesef o bende de var. Sürekli geliyor. Normalde yolu kaldırıp tekrar kurmak ama bu kalkmıyor. Bir de isimsiz bir uygulama var. Henüz güncellemedimBenim "arama engelleme" güncellemesi tekrara düştü sanırım, bundan kurtulmanın yolu var mıydı?![]()

Eski yapılardan geçişin sağlanacağı yeni yapı önümüzdeki hafta salı günü geleceğine dair resmi bir bilgi var mı?
Yoksa saldım çayıra mevlam kayıra mı diyelim..
Resmi kaynak salı günü vereceğiz dedi.Eski yapılardan geçişin sağlanacağı yeni yapı önümüzdeki hafta salı günü geleceğine dair resmi bir bilgi var mı?
Yoksa saldım çayıra mevlam kayıra mı diyelim..
WhatsApp yedeğinizi başka bir yere kopyalayabilirsiniz. Tabii benim hafıza kartında olduğundan dolayı sıfırladıktan sonra sıkıntı olmuyor.telemetri nedir acabaDepolamayı karıştırın neler buldum
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Geliştiriciler için olan seçeneklerden Cihaz Portalını kullandım az önce. Galiba o.telemetri nedir acaba![]()
konum geçmişi olsa gerek mobil cihazlarda ki geçmişini silebilirsiniz diyorMaalesef o bende de var. Sürekli geliyor. Normalde yolu kaldırıp tekrar kurmak ama bu kalkmıyor. Bir de isimsiz bir uygulama var. Henüz güncellemedim![]()