bilmiyorum dostum usb ile klavye bağlamayı dene desem çok mu saçma olur? aynı hatayı reeder w7ic Windows tablette aldığımda öyle yapıyordum...benim cihazın garantisi kalmadı ki şimdi göndersek bi cihaz parası isterler...
sen yine iyisin bende kamera açmıyorfotoğraf kaydedilmiyor deniyordu önceki yapıda, şimdi sıkıntı yok birkaç deneme yaptım kaydediyor telefona.
bakalım reset sonrası düzelir belki1520de babam da akıcı çalışırönemli olan bizim gibi fakir telefonlarının hali
) daha çarkları bitiremedi garibim feleği şaştı yapı yüklemekten
![]()
iyi de zaten kıyaslamayı alt modellerle değil, önceki yapılarla yapıyoruz. nazar da değdirmezsin umarım
Kilit ekranını açarken saat tek başına yukarı mı kayıyor? Veriler taşınırken şu an öyle.kamera tuşuna daha basarken kamera açılıyor. aşırı hızlı![]()
10. yapı ile gelmişti.internet paylaşımında daha önce bağlanan cihazıncihaz adı ip adresi ve mac adresini veriyor muydu ?
aynn öyle bence çok hoşKilit ekranını açarken saat tek başına yukarı mı kayıyor? Veriler taşınırken şu an öyle.
ama sanki kilitleyip açınca hafif bi gecikme var .Aynen yine gecikme gelmiş ama saatin kayması daha hoşaynn öyle bence çok hoşama sanki kilitleyip açınca hafif bi gecikme var .

bu saat kayması önceki yapılardan birinde bende vardı ama çıkaramadımAynen yine gecikme gelmiş ama saatin kayması daha hoş![]()

vaktinizvarsa size bir şey sormam lazım bana mesaj yazarmısınızAynen yine gecikme gelmiş ama saatin kayması daha hoş![]()
güncellemeyi bulmuyor ama denedim şu anMicrosoft Telefon(1.0.13005.104> 1.10.4000.) sürümü ile tekrardan Türkçe olmuş. 1.10.12001.0 sürümüne Mağazadan güncellendi. Tuşlara basmada hiç gecikme kalmamış.