Sensation
Emekli Yönetici
Yüklemiştir belki kendi. Sürümü ne şu an?güncellemeyi bulmuyor ama denedim şu an
Yüklemiştir belki kendi. Sürümü ne şu an?güncellemeyi bulmuyor ama denedim şu an
İlk başta açık oluyor o ara hemen yüklemiştir. Ben de son anda fark ettim.Otomatik güncelleme kapalı.ingilizce bende ki o sürüm
Telefonum da bölge Amerika onla bi alakası olur mu
Yok yüklemedi de bulma da bulmuyor güncellemeyi.ben 10.cu yapıdayımİlk başta açık oluyor o ara hemen yüklemiştir. Ben de son anda fark ettim.
Yalnız ben 11'den bahsediyorum. 11'e gelen her şey 10'a gelmez.Yok yüklemedi de bulma da bulmuyor güncellemeyi.ben 10.cu yapıdayım
Telefon uygulamasının mağaza linkini paylaşabilir misinİlk başta açık oluyor o ara hemen yüklemiştir. Ben de son anda fark ettim.
Ama bu uygulama güncellemesi gelmesi gerekmez mi acaba ondan mı gelmediYalnız ben 11'den bahsediyorum. 11'e gelen her şey 10'a gelmez.
Gelmez. PC'de de durum böyle. İlk sayfada var linki.Telefon uygulamasının mağaza linkini paylaşabilir misin
Ama bu uygulama güncellemesi gelmesi gerekmez mi acaba ondan mı gelmedi
ya lütfen biri bana yardım etsin he lumia 520 ERROR Unable to find a bootable option hatası alıyorum çok araştırdım çözüm bulamadım yardımcı olacak yokmu Sensation