neyse kayda değer birşey yok aksine sistemin yine iyice içine etmişler bence Twitterdan Bu gabiye iyi Galaylar millet sosyal ağlara paylaşım yapamadıktan sonra bu telefonu napacaz biz..? hayır Kamerası ile Övünen bir Ekol var ama çektiğini paylaşamayacaksın abi gerçekten soğudum iyice allahtan gaza gelip geçmedik 
Nasıl yani Edge mağazadan güncelleme mi almaya başlamış? Farkları anlatın hocamedge de arama bölümüne yazdığımı silemiyorum ?
edge güncelleme sonrası düzeldi.

hayır. tüm mağaza güncellemelerini yaptım. ardından problem düzeldi sandım. ancak öyle değilmiş. problem edge den kaynaklı değil. klavyeden kaynaklı. bir kelimenin ilk harflerinde sıkıntı olmuyor. sonrasında yazıyı silemiyorum ve e harfini yazamıyor. hatalı yönlendirme için kusura bakmayın...Nasıl yani Edge mağazadan güncelleme mi almaya başlamış? Farkları anlatın hocam![]()
bu gün facebook ta gördüm aynı problemi. açılışta siyah ekranda o yazıyordu. cihazı servise vermiş ve yeni cihaz bekliyordu arkadaş...ya lütfen biri bana yardım etsin he lumia 520 ERROR Unable to find a bootable option hatası alıyorum çok araştırdım çözüm bulamadım yardımcı olacak yokmu Sensation
valla bende edge de klavye kullanımında silmede herhangi bir problem yok. inanılmaz hızlı ve akıcı ayrıca.hayır. tüm mağaza güncellemelerini yaptım. ardından problem düzeldi sandım. ancak öyle değilmiş. problem edge den kaynaklı değil. klavyeden kaynaklı. bir kelimenin ilk harflerinde sıkıntı olmuyor. sonrasında yazıyı silemiyorum ve e harfini yazamıyor. hatalı yönlendirme için kusura bakmayın...

benim cihazın garantisi kalmadı ki şimdi göndersek bi cihaz parası isterler...bu gün facebook ta gördüm aynı problemi. açılışta siyah ekranda o yazıyordu. cihazı servise vermiş ve yeni cihaz bekliyordu arkadaş...