Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

rcxy

Üye
edge de hub seçenekleri ayrıntıları tıklayınca hemen alt barın üstünde yan yana çıkyor, paylaşılmıştı sanırım. bir de ayarlarda sync seçeneği var. direk edge settings ten sync i aktif edebiliyoruz ama tuş aktif mi değil mi anlayamadım.

drangela61

drangela61

Üye
Yine sorunlar var anlaşılan.. L920 kuran var mı? Durum nedir?

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
lumia 520 ERROR unable to find a bootable option Press any key to shut down hatası veriyor nasıl düzeltirim
lumia 520 ERROR unable to find a bootable option Press any key to shut down hatası veriyor nasıl düzeltirim

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
mağaza da indirme bölümünde arama çubuğunu seçip ''e'' harfine basınca ''euro'' işareti koyuyor. bu nasıl bir hata ?

rcxy

Üye
search in the adress bar with seçeneği var bilgisyardaki ayarlarda olduğu gibi ama sadece bing aktif. değişiyor mu bilmiyorum

rcxy

Üye
search in the adress bar with seçeneği var bilgisyardaki ayarlarda olduğu gibi ama sadece bing aktif. değişiyor mu bilmiyorum

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
edge de arama bölümüne yazdığımı silemiyorum ?

Son düzenleme:
merlin19

merlin19

Üye
Yine hüsran yine Hayaller yine Gabi allah bu gabinin belasını versin diyecemde onlarda allah yok ki Tanrı var :D neyse kayda değer birşey yok aksine sistemin yine iyice içine etmişler bence Twitterdan Bu gabiye iyi Galaylar millet sosyal ağlara paylaşım yapamadıktan sonra bu telefonu napacaz biz..? hayır Kamerası ile Övünen bir Ekol var ama çektiğini paylaşamayacaksın abi gerçekten soğudum iyice allahtan gaza gelip geçmedik :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
edge de arama bölümüne yazdığımı silemiyorum ?
edge güncelleme sonrası düzeldi.
Nasıl yani Edge mağazadan güncelleme mi almaya başlamış? Farkları anlatın hocam :)

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Euro işareti koyma problemi heryerde var....

rcxy

Üye
şu an mağazada bir sürü güncelleme olmasına rağmen diğer ilk kurulumlardaki kasılma yok, edge i karştırıyorum biraz. adres barında tahmin oluyor artık yazdıkça. daha bir hızlı gibi geldi bana. herhangi bir dpi ayarıyla oynamadım kuruluştaki default ayar ile bu şekilde.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Nasıl yani Edge mağazadan güncelleme mi almaya başlamış? Farkları anlatın hocam :)
hayır. tüm mağaza güncellemelerini yaptım. ardından problem düzeldi sandım. ancak öyle değilmiş. problem edge den kaynaklı değil. klavyeden kaynaklı. bir kelimenin ilk harflerinde sıkıntı olmuyor. sonrasında yazıyı silemiyorum ve e harfini yazamıyor. hatalı yönlendirme için kusura bakmayın...

• Beğen
System X

System X

Üye
yüklemesi bitenler performans nasıl acaba düzelme iyileşme varmı
çarklar yarıyı geçti benim

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
ya lütfen biri bana yardım etsin he lumia 520 ERROR Unable to find a bootable option hatası alıyorum çok araştırdım çözüm bulamadım yardımcı olacak yokmu Sensation

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
ya lütfen biri bana yardım etsin he lumia 520 ERROR Unable to find a bootable option hatası alıyorum çok araştırdım çözüm bulamadım yardımcı olacak yokmu Sensation
bu gün facebook ta gördüm aynı problemi. açılışta siyah ekranda o yazıyordu. cihazı servise vermiş ve yeni cihaz bekliyordu arkadaş...

rcxy

Üye
hayır. tüm mağaza güncellemelerini yaptım. ardından problem düzeldi sandım. ancak öyle değilmiş. problem edge den kaynaklı değil. klavyeden kaynaklı. bir kelimenin ilk harflerinde sıkıntı olmuyor. sonrasında yazıyı silemiyorum ve e harfini yazamıyor. hatalı yönlendirme için kusura bakmayın...
valla bende edge de klavye kullanımında silmede herhangi bir problem yok. inanılmaz hızlı ve akıcı ayrıca.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çarklardan sonra telefon açıldı ve siyah ekranda bekliyor. 10 dakika sonra nihayet ekran geldi. 7 adım var.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
klavyede edge ve mağazada problem yaşadım sadece. mesajlaşmada filan sıkıntı yapmıyor. oyun ve uygulamalar çok akıcı. sistem çok akıcı....
uygulamalar aşırı akıcı bu hali ile ios ile rahat yarışır :D
mağazadan indirdiği ama henüz kurmadığım uygulamalar kurmam için bildirim gönderiyor (whatsapp dahil. ) tabii 0. yapıda bu varmıydı bilmiyorum...

• Beğen

rcxy

Üye
edge de sadece kişisel kullanımım doğrultusunda baktığımda twit videolarını hala açmıyor, invalid source demeye devam ediyor maalesef ve ayarlarda sync seçeneği var ama aktif değil. bilgisayarla bi eşitleyemedik şu sık kullanılanları.

• Beğen
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bu gün facebook ta gördüm aynı problemi. açılışta siyah ekranda o yazıyordu. cihazı servise vermiş ve yeni cihaz bekliyordu arkadaş...
benim cihazın garantisi kalmadı ki şimdi göndersek bi cihaz parası isterler...

Üst Alt