Esendağlı
Üye
Bakıyorum da beklentiler yüksek,hayırdır inşallahŞu dikey ve en geniş karo bu akşam gelebilir

Bakıyorum da beklentiler yüksek,hayırdır inşallahŞu dikey ve en geniş karo bu akşam gelebilir

abi onları yüklemekle uğraşana kadar nsrt ile kursaydınBen hala 8.1'e geçemedim, 8.0'dan geliyorum
Telefon her güncelleme bulduğunda heralde bu sefer 8.1'i buldu diyorum. Bakıyorum ki hala 8.0'a gelen güncellemeler.
Yontmataş devrinden yakın çağa geçmek icin cebelleşiyorum resmen
Abaküs'ten hesap makinesine, oradan da bilgisayara geçeceğim kısmetse![]()

Sen bu gidişle 10 yapıyı seneye anca yüklersin o zamanBen hala 8.1'e geçemedim, 8.0'dan geliyorum
Telefon her güncelleme bulduğunda heralde bu sefer 8.1'i buldu diyorum. Bakıyorum ki hala 8.0'a gelen güncellemeler.
Yontmataş devrinden yakın çağa geçmek icin cebelleşiyorum resmen
Abaküs'ten hesap makinesine, oradan da bilgisayara geçeceğim kısmetse![]()

Sen bunları gabe ye söyle.bak yarın istifasını nasılda veriyoryatay mod,
usb otg,
mhl ,
bildirim ışığı,
ekranı ikiye bölme,
daha fazla kutucuk ,
daha fazla özelleştirme,
stabilite,
hız,
direkt apk dosyası yüklemeyebilme ,
tam bluetooth gamepad desteği
sistem bilgileri,
eş zamanlı multitask
gelsin başka da bişey istemiyorum.

Tek değişim edge arama motorunu değişmek miYapı 10572
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Aynen öyle, bir sürü güncelleme kurdum, kaç kere çarkları ve veri taşımayı gördüm ama hala 8.1'e gecemedimSen bu gidişle 10 yapıyı seneye anca yüklersin o zaman![]()

O da değişiyor mu değişmiyor mu belli değilTek değişim edge arama motorunu değişmek mi![]()

Uff yeniliğe bak hadi bunu kutlayalımMicrosoft Edge varsayılan arama motoru değiştirme varmış. Bir de az önce paylaştığım görselde de gördüğünüz üzere tek el modunda yazılı uyarı
@Sensation

Heyecanlandıran özellik hangisi kiMicrosoft Edge varsayılan arama motoru değiştirme varmış. Bir de az önce paylaştığım görselde de gördüğünüz üzere tek el modunda yazılı uyarı
@Sensation
Bulunamadı galiba daha. Kişiler kutucuğu da değişmiş. Baloncuklar bitişik olmuş.bu cortana da mesaj yazma önceden varmıydı ?Heyecanlandıran özellik hangisi kiBulunamadı galiba daha.
Bence isim değişikliği. Çünkü isim değişikliği yapıldıysa RTM sürümü için çok bişey kalmamış demektir.Heyecanlandıran özellik hangisi kiBulunamadı galiba daha. Kişiler kutucuğu da değişmiş. Baloncuklar bitişik olmuş.