Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

System X

System X

Üye
usb 1 ve usb 1.1 dönemlerim aklıma geliyor bu windows phone yapılarını yüklerken.odin gibi bişey yap romu torrente yükle indirip çakalım flashı daaa

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Facebook beta güncellendi

sahanemir

sahanemir

Üye
Ben zaten hazırdım ..evet odin ile romlar flaş atılırdı ..

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
10 yapı çıktığından beri hiçbir pc cihazı görmüyordu. yarın servise verecektim. bu gece problem düzeldi. 8.1 e dönüldü. şimdi bi güncellemesi kaldı. direk insider ı açsak kazayla 10 yapıyı yüklemesin şimdi ???

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
10 yapı çıktığından beri hiçbir pc cihazı görmüyordu. yarın servise verecektim. bu gece problem düzeldi. 8.1 e dönüldü. şimdi bi güncellemesi kaldı. direk insider ı açsak kazayla 10 yapıyı yüklemesin şimdi ???
Benimki de hiç görmüyor. Zorlayınca her türlü görüyor.
Az önce yanlışlıkla ayarlamaları yaptım, iniyordu. Tekrar sıfırladım hemen.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada Windows 10 Mobile için yakında Microsoft'un mobil ödeme sistemi geliyor.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, OnurYurdakul, Esendağlı ve 1 kişi daha
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şu anda konuyu okuyanlar: 75 (Üye: 33, Misafir: 14)

Vay arkadaş ne kadar gizli üye varsa bu konuda. :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01 ve afwerker

skynet

Üye
Yüklemesem de gizli gizli takip ediyorum :D

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Benimki de hiç görmüyor. Zorlayınca her türlü görüyor.
Az önce yanlışlıkla ayarlamaları yaptım, iniyordu. Tekrar sıfırladım hemen.
abi zorlamanın kralını yaptım. bi insan 10 saat yaklaşık 30-40 defa format atmayı dener mi? evet denedim. çünkü cihaz sürekli yavaş şarj oluyor hatası veriyordu ve orj şarj ile 7 saatte şarj oluyordu. şimdi ise miss gibi :D
her modda girdim cihaza her programı 4 ayrı pc de denedim kısmet bu güneymiş :D

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yenilenen Windows 10 Mobile arayüzüyle Facebook Beta herkesin indirmesine açıldı:

• Beğen
Tepkiler: serinaga, mami_61_29 ve Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yenilenen Windows 10 Mobile arayüzüyle Facebook Beta herkesin indirmesine açıldı: microsoft.com/tr-tr/store/apps/facebook-beta/9wzdncrfj3pk
Windows 10 Mobile kullanan kaldı mı ki? Neredeyse herkes Windows Phone 8.1'e geri döndü:kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
System X

System X

Üye
denime dönüldü ve sadece uygulamalar güncelleniyor.eller birbirine ovuşturuluyor ama ankara soğuk ondan :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
denime dönüldü ve sadece uygulamalar güncelleniyor.eller birbirine ovuşturuluyor ama ankara soğuk ondan :)
Boşuna uygulamaları güncellemeyin. Hepsini iptal edip sadece HERE Drive'ı ve Lumia Kamerayı yükleyin. Tabi bir de Windows Insider :ehe

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Boşuna uygulamaları güncellemeyin. Hepsini iptal edip sadece HERE Drive'ı ve Lumia Kamerayı yükleyin. Tabi bir de Windows Insider :ehe
Ben nCS ile dead flaş atıp taa 8.0'a döndüm puhahaha:)
Açılınca 8.0'a gelen ilk güncellemeleri yükledi, şu an daha 8.1 güncellemesini yüklüyor :D

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
8.1 e döndükten sonra hiç sistem güncellemesi alıyor mu ? çok oldu geçmeyeli unutmuşum :D kazayla insider dan fast i seçtim denetlemeye korkuyorum şimdi?

braayn

braayn

Üye
Şu dikey ve en geniş karo bu akşam gelebilir

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: sfgnrl

Üst Alt