YemezlerAlın size yeni özellik
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

tam olarak anlayamadım nedir o fake miYemezler![]()
Bu özellik zaten var da üstüne sadece açıklaması eklenmiştam olarak anlayamadım nedir o fake mi

Valla fabrika ayarlarını dondum ana ekranı sadeleştirdim ve bölge ABD yaptım ama olmadı10. Yapıyı yüklediğinizden beri takip ettim sorunlarınızı ama bence sizin başınıza gelen olaylar tesadüftü şu an başka açıklama bulamıyorum çünkü 10 dakikalı başlangıç ekranı yüklemeleri arama ekranı donmaları falan 8. Yapıda kaldı eski yani, 9 da bile yoktu bence tekrar deneyin.
evet. sadece 8.1den geçiş oalcakArkadaşlar kusura bakmayın misafirim vardı bu yüzden konuya tam vakıf olamadım,bu akşam yeni bir yapı mı gelecek üstelik te bazı ek özellikler içeren bir yapı.
Dönüş tamamlandı![]()

Aynen öyle beklemedeyizArkadaşlar kusura bakmayın misafirim vardı bu yüzden konuya tam vakıf olamadım,bu akşam yeni bir yapı mı gelecek üstelik te bazı ek özellikler içeren bir yapı.

Gelecek önemli özelliği merak ediyorum ama bir sonraki yapıyı bekleyeceğimWDRT'den hayır gelmeyince NCS indirip onunla dönüşü tamamladım ben de.
Geriye Denim'e yükseltip elleri ovuşturmak kaldı![]()
![]()

8.1e dönüldü. Denim güncellemesi kuruluyor. Hazırlıklar tamamWDRT'den hayır gelmeyince NCS indirip onunla dönüşü tamamladım ben de.
![]()

Benimki direk denim oluyoWDRT'den hayır gelmeyince NCS indirip onunla dönüşü tamamladım ben de.
![]()

Ben zaten 8.1 de idim ama çok uygulama kuruluydu sanırım 150 tane falan,sıkıntı çıkar diye ben cihazı yine de sıfırladım.evet. sadece 8.1den geçiş oalcak
Ben hariçHer şey hazır![]()