Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

sahanemir

sahanemir

Üye
Kilit ekranıyla hiç işim olmadı olan bana yetiyor ama otg önemli benim için 32gb yerim var hepsi hepsi yedekleme yapmak için önemli benim için.

csH

csH

Üye
Dönüş tamamlandı :oke:

cadde19

cadde19

Üye
Bari arada bildirim ışığı gelse ya ek olarak

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
8.1e dönüyorum. İnşallah sağlam yapıdır

braayn

braayn

Üye
10. Yapıyı yüklediğinizden beri takip ettim sorunlarınızı ama bence sizin başınıza gelen olaylar tesadüftü şu an başka açıklama bulamıyorum çünkü 10 dakikalı başlangıç ekranı yüklemeleri arama ekranı donmaları falan 8. Yapıda kaldı eski yani, 9 da bile yoktu bence tekrar deneyin.
Valla fabrika ayarlarını dondum ana ekranı sadeleştirdim ve bölge ABD yaptım ama olmadı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar kusura bakmayın misafirim vardı bu yüzden konuya tam vakıf olamadım,bu akşam yeni bir yapı mı gelecek üstelik te bazı ek özellikler içeren bir yapı.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Arkadaşlar kusura bakmayın misafirim vardı bu yüzden konuya tam vakıf olamadım,bu akşam yeni bir yapı mı gelecek üstelik te bazı ek özellikler içeren bir yapı.
evet. sadece 8.1den geçiş oalcak

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yerleşik uygulamalar güncellendi. Maalesef hangilerinin olduğunu 8.1'e döndüğüm için söyleyemiyorum.

braayn

braayn

Üye
Aynen öyle beklemedeyiz :)

mp2934

mp2934

Üye
WDRT'den hayır gelmeyince NCS indirip onunla dönüşü tamamladım ben de.

Geriye Denim'e yükseltip elleri ovuşturmak kaldı :eller: :kıskıs:
Gelecek önemli özelliği merak ediyorum ama bir sonraki yapıyı bekleyeceğim :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bu sıfırla kur işi beni öldürüyor resmen. Bi başaramadılar şu üstüne kurma olayını. Sorun yaşamazsam ışınlanma özelliği verseler yine de sonraki yapıyı beklemeye kararlıyım inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Her şey hazır :eller:

Üst Alt