Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
Microsoft tastamam 1 aydır neyin üzerinde çalışıyormuş merak ediyorum.
Android OS sistemlerine uygulamamı yazıyormuş... En sabırlı benim galiba ben de patlayacağım. :))
9 ncu yapıda iyi çalışan şeyleri bile bozmuşlar.
En iyisi Gabriel Aul'un kafasında bir tane saç kalmamacasına yoldurmak.
forumun bi kaç sabırlı ve microsoft hissedarı gibi görünen kişilerdensiniz :) burada bu kadar vait harcamak yerine wp için uygulama yada oyun yazsanız çok daha faydalı olur :)
Microsoft tastamam 1 aydır neyin üzerinde çalışıyormuş merak ediyorum.
Android OS sistemlerine uygulamamı yazıyormuş... En sabırlı benim galiba ben de patlayacağım. :))
9 ncu yapıda iyi çalışan şeyleri bile bozmuşlar.
En iyisi Gabriel Aul'un kafasında bir tane saç kalmamacasına yoldurmak.
forumun bi kaç sabırlı ve microsoft hissedarı gibi görünen kişilerdensiniz :) burada bu kadar vakit harcamak yerine wp için uygulama yada oyun yazsanız çok daha faydalı olur :)

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
forumun bi kaç sabırlı ve microsoft hissedarı gibi görünen kişilerdensiniz :) burada bu kadar vait harcamak yerine wp için uygulama yada oyun yazsanız çok daha faydalı olur :)

forumun bi kaç sabırlı ve microsoft hissedarı gibi görünen kişilerdensiniz :) burada bu kadar vakit harcamak yerine wp için uygulama yada oyun yazsanız çok daha faydalı olur :)
Öryargılı yaklaşımızdan dolayı size sitemlerimi iletiyorum.
1- İsmimin burada olması sürekli burayla ilgilenip başka şeylerle ilgilenmediğim anlamına gelmiyor.
2- Uygulama yazmadığımı hiç bir zaman söylemedim.: ) )
Bu konuda da yine önyargınız devreye girmiş oluyor.. Etti mi sitem 2..

3- Bazı sistemleri insanın kendisine yakın hissetmesi o insanın ortak olduğu anlamına gelmemeli.
Aynı şekilde düşünecek olursak senin de karşı çıkmandan dolayı başka sistemlerin ortağı olduğun anlamına gelir.. ve Etti sitem 3..
Her neyse .. bu konuları tartışmaya gerek yok.. Herkes keyfine göre hareket etsin..

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ON9 ve suyunsesi
Raskoln

Raskoln

Üye
dpi ayarlarını değiştirdim şimdi kişilerdeki baloncukların içi boş eski haline döndüm durum aynı nasıl düzelir ki bu şimdi?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Arkadaşlar herhalde bu seferki yapıyı L625 üzerinde çalışmışlar çünkü dun gece yükledim ve şarjda kendi haline getirdim şuan 20:12 şarj %33 ve çok yoğun kullandım cihazı bpr kaç defaie reset attı. Ve başkada sorun yaşamadım şuan cihaz çok stabil ve hiç sorun yok.
Arka plandaki uygulamaları kapatamama sorunu bende yok ;)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benim canımı en çok sıkan şu mağazada kitaplığım bölümü,birde arkada açık kalan uygulamaları sürekli olarak tek tek kapatmak zorunda olmam.

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul ve braayn
ElectroTR

ElectroTR

Üye
Ek olarak farkeden var mı bilmiyorum ama görev yöneticisinde uygulamalar açık bir şekilde bırakırsak telefonun şarjı çok daha hızlı azalıyor durduğu yerde. Sanırım "yükleniyor" yazısı daha az çıksın diye artık uygulamaları "suspended" moduna almaktan vazgeçti microsoft.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Ek olarak farkeden var mı bilmiyorum ama görev yöneticisinde uygulamalar açık bir şekilde bırakırsak telefonun şarjı çok daha hızlı azalıyor durduğu yerde. Sanırım "yükleniyor" yazısı daha az çıksın diye artık uygulamaları "suspended" moduna almaktan vazgeçti microsoft.
Şarjı olumsuz yönde etkileyen en önemlilerinden birisi de WhatsApp bildirimleri..

sahanemir

sahanemir

Üye
Arkada kullanılmayan işlemleri oto kapıyacak bir program olması gerekli ama onu da bulmak lazım şimdi:)

Son düzenleme:
Raskoln

Raskoln

Üye
sistemi sıfırlamak gerekli mi?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Fotoğraflar eklentisi(2.0.34.0 > 2.0.36.0) güncellendi.

Son düzenleme:
sahanemir

sahanemir

Üye
Bozkirdangelen.. Arkadaş bilgi vermesini araştırmasını seven birisi ben kendisini tanımam ama kültürlü ve donanımlı olduğunu biliyorum .bu tarz konuşmayı bende yakıştıramadım size..boyle yaklaşılar insanın şevkini kırar ve konuşmasına engel koymuş olursunuz hiç bir mecburiyeti asla yok bilgi vermek için.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cortana ile PC'den SMS gönderme:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
braayn

braayn

Üye
adamların tanıtacak sistemleri olmadığından havada uçuşan telefon gösteriyorlar.
Bir cep telefonu officeden ibaret değildir.Biri MS'e bunu açıklasın .

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33, ArMaGeDdOn_87, Invoke ve 1 kişi daha
kamil5028347

kamil5028347

Üye
adamlar pc için çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: braayn
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
adamların tanıtacak sistemleri olmadığından havada uçuşan telefon gösteriyorlar.
Bir cep telefonu officeden ibaret değildir.Biri MS'e bunu açıklasın .
Anca cortanayla hava atarlar oda zaten androidde var

Raskoln

Raskoln

Üye
sıfırladım cortana ekstralar bilgi dokun glance vs her turlu ayar gitti. Bu wp 10 8.1 gibi tam teşekküllü bir sistem değil sisteme giydirilmiş yama gibi ondan dolayı sıfırlayınca her şey gidiyor kullanırken de hissediliyor bu. Aslında sistemi ota güncellemesi olarak değil de flash yokuyla final surumu olarak alabilsek daha sağlam olur.

ademoz05

ademoz05

Üye
20ye yakın güncelleme geldi bir anda :) resim atayım dedim ama edge sağ olsun upload da yapılmıyor :)

• Beğen
Tepkiler: merlin19
ElectroTR

ElectroTR

Üye
Cortana ile PC'den SMS gönderme:

Bilgisayarda yapı 10565'i türkçe kullanıyorum. İngilizce de olsa cortana'yı aktif edebilir miyim PC'de

Bay H

Bay H

Üye
Sistem yazı ve boyutlarını ayarlamamıza olanak sağlamaları çok iyi olmuş ancak geri tuşu arka planda çalışan uygulamaları açmaması gibi birkaç küçük hata var. Bakalım iki günlük kullanım içerisinde nelere rastlayacağız.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Üst Alt