Aktif olması için takvim uygulamasına giriş yapın + 'ya basarak gelen sayfaya rastgele bir etkinlik yazın, örneğin, bir sonraki güne "rastgele bir randevu veya hatırlatıcı bir kelime yazın" kapatın bu işlem sonucunda ana ekrandaki takvim uygulaması kutusuna o günkü tarih gelecektir.Takvim uygulaması live tile ı hareket etmiyo günü felan göstermiyor bi kaç güncelleme önce gösterirdi

Uymlu değil diyor ama ?? Yüklenmiyor yani
Pardon here drive diyecektim
1520'de öyle bildiğim kadarıyla. Bende hâlâ eskisi gibi Edge.10. yapıyı L920'me yüklememin üzerinden daha bir gün geçti. Henüz işlerden fırsat bulup telefonu tam olarak toparlayabilmiş değilim. Hala daha arkaplanda Haritalar ve 30 küsür program yüklenmeye devam ediyor. Ara sıra yüklemelerin tamamını durdurup telefonu yeniden başlattım. Sağını solunu kurcaladım. Şu anki hali ile 9. yapının ilk bir haftası arasında pek fark hissettiğimi söyleyemem. Tabi ki daha erken, bakacağız. Hele telefon tam olarak bi otursun. Ben telefonu tam oturtamadan 11. yapı gelirmi bilemem. [emoji14]
Arkadaşlar sanki Edge'nin adres çubuğu üstte ve sekmeli halinin resimlerini paylaştılar. Bu yapıya ait miydi? Büyük ekranlar için mi? Yatay konum için mi? Yoksa hiçbiri mi? Bi açıklama rica ediyorum.![]()
Finale yakın dedikleri kadar var mı![]()

1520'de öyle bildiğim kadarıyla. Bende hâlâ eskisi gibi Edge.

Ayarlar>Sistem >Görüntü içerisinde boyut ayarlama var. Onu %175 yapınca olması lazım, bende oldu yani.Daha dün yükledim 10.yapıyı, L1520'ye. Ama Edge eskisi gibi, yan çevirsem de menüler üstte değil PC'deki gibi. Acaba bir ayarı mı var ki ?![]()
yapıyı yükledikten sonra mı indirdin10. Yapıyı yeni yükledim, here drive+ çalışıyor, sorun yok ...
bende de çalışıyor kaldırılmadı zaten 8.1e dönünce vardı 10a güncelledim sonra da sıfırladım açtığmda yüklüydüYapıyı
yapıyı yükledikten sonra mı indirdin
Sakin ol Özgür abi haklısın bunun gibi şeylere girersek varya daha neler varYazmayım yazmayım diyorum ama yazmadan da edemiyorum.
3 sene geçti hala varsayılan paylaşım seçenekleri arasında Bluetooth yok!
Taaa ilk çıkan akıllı telefonlarda bile bu seçenek vardı ve seçildiğinde (ayar kapalı olsa bile) bluetooth otomatik olarak açık hale geliyordu.
Bizde ise hala Bluetooth yok.
İlle de öncelikle gidip Bluetooth'u açacaksınız, ondan sonra seçenekler arasında görünecek!
Böyle aptallık olabilir mi!
Örneğin bir fotoğraf, müzik veya başka bir dosyayı bluetooth'la göndereceksiniz.
Tam "paylaş" diyorsunuz, bakıyorsunuz ki listede bluetooth yok.
E haydiii ordan gerisin geriye doğruca bluetooth'u açmaya. Önce açacaksın da, eşleştireceksin de, ondan sonra tekrar geri dönüp tekrar menüden paylaş deyip bluetooth'u öyle göreceksin. Bizim eşşek de sudan gelir o arada...

Sakin ol Özgür abi haklısın bunun gibi şeylere girersek varya daha neler var![]()
8.1 de iken standart veya olması gereken uygulamalar(sistemle ilgili) yüklendikten sonrabende de çalışıyor kaldırılmadı zaten 8.1e dönünce vardı 10a güncelledim sonra da sıfırladım açtığmda yüklüydü
Yeni yapıda yok o yüzden sordum okbende de çalışıyor kaldırılmadı zaten 8.1e dönünce vardı 10a güncelledim sonra da sıfırladım açtığmda yüklüydü
Sen diyince denedim ben de şimdi. Böyle çok güzelmiş, bir de favorites bar dakileri pc deki gibi çubuk şeklinde ekleseler daha güzel olacak.Ayarlar>Sistem >Görüntü içerisinde boyut ayarlama var. Onu %175 yapınca olması lazım, bende oldu yani.
en alttan görünümü opera mini yap o zaman çok fazla reklam çıkmıyor.Yeni yapıda yok o yüzden sordum ok
Ya bu edgeden maxiecepe çıkan salak Reklamlar yüzünden rahat forumda dolaşamıyorum kafayı yicem bu ne lan