Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ON9

ON9

Üye
denemediğim kalmadı üçü de telefonu bulamıyorrr. :(

Esendağlı

Esendağlı

Üye
denemediğim kalmadı üçü de telefonu bulamıyorrr. :(
Dün akşam bende usb yi şarj aletine takmışım dalgınlıkla format atmaya çalışıyordum,sende bir kontrol et bence:)

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve ON9
ON9

ON9

Üye
farklı bir kablo deneyim bari. ama bu gece de mesaimiin sonuna geldim yatem bari :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İndirilemeyen Facebook Beta incelemesi :ehe
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, bulutsuzgece, afwerker ve 2 diğerleri

salihoglu1

Üye
Arama tuşlarına basınca geç tepki vermesi bir tek bende mi var acaba.işin ilginci yapıyı ilk yüklediğimde düzeliyor,sonra ne oluyorsa kendi kendine sıkıntı çıkarmaya başlıyor,eş dost benim telden bir numara tuşlamaya kalksa rezillik yani,bi de windows şöyledir böyledir diye övüyoruz insanlara,daha cihazın en temel görevi bile sıkıntılı çalışıyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arama tuşlarına basınca geç tepki vermesi bir tek bende mi var acaba.işin ilginci yapıyı ilk yüklediğimde düzeliyor,sonra ne oluyorsa kendi kendine sıkıntı çıkarmaya başlıyor,eş dost benim telden bir numara tuşlamaya kalksa rezillik yani,bi de windows şöyledir böyledir diye övüyoruz insanlara,daha cihazın en temel görevi bile sıkıntılı çalışıyor
Evet ilk açılış genelde öyle. Bu yapıda biraz daha düzelmiş ve tuşlama yapınca yukardaki sekmeler artık kayboluyor. Bundan sonra Telefon uygulaması da Mağazadan güncelleme alacak. Yakındır gelmesi.
Acaba bölgeyi felan değiştirince indirilebilir mi
Sanmam.

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29
Rainesto

Rainesto

Üye
8.1 yüklüyorum şuan 920 ye yeni yapıyada geçmeyi düşünmüyorum çünkü 9. yapıda şarj rezaletti ve bur hafta sonra telefon kanser sebebi oldu şişme ve şarj problemi çözülmüşse geçerim

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Takvim uygulaması live tile ı hareket etmiyo günü felan göstermiyor bi kaç güncelleme önce gösterirdi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: mami_61_29
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Groove Müzik(3.6.1326.0 > 3.6.1362.0) güncellendi.
Yenilikler:
- MP3 formatındaki şarkıları dinlerken, şarkılar arasında boşluk olmadan kusursuz geçişlerin keyfini çıkarın.

• Beğen
Tepkiler: afwerker, mami_61_29 ve kamil5028347
mami_61_29

mami_61_29

Üye
Baktım şimdi güncelleme bulmuyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Takvim uygulaması live tile ı hareket etmiyo günü felan göstermiyor bi kaç güncelleme önce gösterirdi
Bende günü gösteriyor ama hareket etmiyor,ben güncelleme den sonra sıfırlama yaptım,cihazım 1520.

emz

emz

Üye
Gençler dün gece geçmiştim 10. Yapıya 8.1 den ama akşam tekrar sinir kriziyle döndüm 8.1'e. Bugün tekrar geçeceğim ama yeni kuracaklara tavsiye ve kesinlikle yapsınlar. Önce denim yükleyin yedeğiniz varsa onu kurun ne var ne yok ayarlarınızı yapın kilit şifresini koyun baktınız herşey rutin moduna geçti sonra güncelleyip geçin win 10'a. Ben dün geçtim sıfırladım güncellediğimde yedeği kur dedim herşey iyi güzeldi. Sonra ayarlara cihaz şifresi mi ne saçma bişey onu kurcaladım pin koydum hani kilit ekranı şifreli olsun diye bi onu buldum telefonda sonra 15 dakika sonra sor falan diyordu. Neyse ayarladım çıktım 20 dakika sonra telefondan bişey bakmam gerekti derste ekrana sanırım yanlış girdim şifreyi emin değilim cihazınız güvenlik nedeniyle kilitlendi iki saat bekleyin dedi. 3 saat bekledim olmadı hard format attım. Yedek tekrar kurulmadı 3-4 fırmat daha attım. Yine olmadı en son sinirden yedeği de sildim çünkü salak kilitliyken otomatik yedek almaya çalışmış ama yarım. Ne var ne yok gitti bugün yükleyip ayarlayıp geçeceğim. Sakın bunu yapmadan kurayım demeyin başınıza iş açıyor:D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Groove Müzik(3.6.1326.0 > 3.6.1362.0) güncellendi.
Yenilikler:
- MP3 formatındaki şarkıları dinlerken, şarkılar arasında boşluk olmadan kusursuz geçişlerin keyfini çıkarın.

Microsoft Fotoğraflar da güncellendi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada dikkatinizi çekti mi bilmiyorum.
Rehberden bir kişiyi başlangıç ekranına kısayol olarak attığınızda, o kişinin kısayolunda da yuvarlak olarak resmi yüzüyor. :tebessüm:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı, serinaga, ceza87 ve 1 kişi daha
afwerker

afwerker

Üye
Bu arada dikkatinizi çekti mi bilmiyorum.
Rehberden bir kişiyi başlangıç ekranına kısayol olarak attığınızda, o kişinin kısayolunda da yuvarlak olarak resmi yüzüyor. :tebessüm:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Abi sms göndermede sorun var. Şuan için çoklu işaretleme yok

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Evet Mesajlaşma uygulaması her yönüyle sorunlu.
Ağır açılıyor, kişi listesi ve klavyenin tepkisi çok yavaş, birden çok kişiye mesaj gönderebilmek için çoklu seçim imkanı yok, bazen de tıkanıp atıyor.
Bu konuda uygulamalar listesindeki "Windows Geri Bildirimi" uygulamasını kullanarak bolca geri bildirim yapalım.

Üst Alt