Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dil İngilizce Bölge ABD yapıp deneyebilir misiniz

Sana göre iyi olabilir ama bana göre de hiç iyi olmamış.mesela ben derse girerken sesi kısmayı unutuyorum.telefon ilk çaldığında titreşim esnasında el çabukluğuyla ses tuşlarından birine basıp ses çıkmasını engelliyorum.ama şimdi bi anda titreşim ile zil sesi de çalacak.en azından istenilen şekilde ayarlanabiliyor olsaydı.
Evet size göre öyle ama normali böyle olmalıydı ve sonunda oldu.

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Evet size göre öyle ama normali böyle olmalıydı ve sonunda oldu.
Facebook beta güncellemesi herkese gelmeyecek mi? Orjinal facebook uygulamasının yapımcısı Facebook Inc. olmuş bu arada @papakudioflu @bulutsuzgece

Rainesto

Rainesto

Üye
Recovery toolu kurarken karma değeri doğru değil hatası alıyorum youtubedeki videoyu yaptım driverları sildim kurdum yok kurmuyor bu programı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Recovery toolu kurarken karma değeri doğru değil hatası alıyorum youtubedeki videoyu yaptım driverları sildim kurdum yok kurmuyor bu programı
Nokia Software Update for Retail kurman lazım. Windows Device Recovery Tool "Win USB Device External" hatası veriyor. Onu yüklemek için çok uğraştım ama sonunda Nsu'yu yükledim.

Rainesto

Rainesto

Üye
Nokia Software Update for Retail kurman lazım. Windows Device Recovery Tool "Win USB Device External" hatası veriyor. Onu yüklemek için çok uğraştım ama sonunda Nsu'yu yükledim.
nsu yu indirdim kurdum nsudada güncelleme var onu yapıyorum şuan bu bitince kuracak mı ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Facebook beta güncellemesi herkese gelmeyecek mi? Orjinal facebook uygulamasının yapımcısı Facebook Inc. olmuş bu arada @papakudioflu @bulutsuzgece
Hala Microsoft yazıyor. PC'ninki Facebook Inc. Bu arada video izleme yenilenmiş:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: zaakaan
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nsu yu indirdim kurdum nsudada güncelleme var onu yapıyorum şuan bu bitince kuracak mı ?
Güncelleme bittikten sonra yeni sürümü kuracak finish demeden önce launch app tıkla uygulama açılacak. Kabloyla telefonu bağla devam et.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
Güncelleme bittikten sonra yeni sürümü kuracak finish demeden önce launch app tıkla uygulama açılacak. Kabloyla telefonu bağla devam et.
Peki teşekkürler fiber internet kullanıyorum ama programın indirme hızı eziyet gibi 9 kB/s

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Fotoğraflar(15.1009.12122.0 > 15.1014.13152.0) güncellendi.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hareket verisi
Verilerimi aktar
ve yandex güncellendi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar mağazada kitaplığım kısmında sorun yaşayan var mı acaba benden başka,oraya giripte tümünü göster dediğimde gelmesi çok uzun sürüyor ve indirmek için işaretlemek çok sıkıntılı.

erhanercan

erhanercan

Üye
Arkadaşlar mağazada kitaplığım kısmında sorun yaşayan var mı acaba benden başka,oraya giripte tümünü göster dediğimde gelmesi çok uzun sürüyor ve indirmek için işaretlemek çok sıkıntılı.
Evet çok uzun sürüyor kafayı yiyorsun

abcderhan

Üye
windows device recoery tool ile wp8.1 e geri donuste telefonum bulunamadı dedim nokia lumia sectım,ondan sonra güç ve ses kısma ya basılı tut dedi titreyene kadar yaptım şimdi tel. nokia yazısında kaldı windows device recoery tool da yazılımı yukle bolumundeyım dogru mu gidiyorum tel.in tamamen açılması mı gereklı yoksa

kamil5028347

kamil5028347

Üye
windows device recoery tool ile wp8.1 e geri donuste telefonum bulunamadı dedim nokia lumia sectım,ondan sonra güç ve ses kısma ya basılı tut dedi titreyene kadar yaptım şimdi tel. nokia yazısında kaldı windows device recoery tool da yazılımı yukle bolumundeyım dogru mu gidiyorum tel.in tamamen açılması mı gereklı yoksa
evet yazılımı yükle deyin doğru yerdesin

• Beğen
Tepkiler: abcderhan

Üst Alt