Onlar bir önceki yapıda gitti.Telefon uygualamsında ki o tuş sesleri hala aynı saçmalıta dmi![]()
Hacı 1 saattir deniyorum güncelleme bulmuyor neden olabilir? Windows İnsideri kaldırıp tekrarmı kursam acaba??Onlar bir önceki yapıda gitti.
Windows Phone 8.1'den ve Fast seçili olarak değil mi?Hacı 1 saattir deniyorum güncelleme bulmuyor neden olabilir? Windows İnsideri kaldırıp tekrarmı kursam acaba??
Geçemezsiniz WP8.1 zorunlu. Ya da 11. yapıyı bekleyeceksiniz.Bende wp 10 9. Yapı kurulu hacı
8.1 e dönüp oyle 10. yapıyı yüklemen gerekiyorGüncelleme yok. Cihaz güncel diyor. 9. Yapı 10. Yapıyı istemiyor ;-)
Sayfa 75'i gördü. Dun bu saatlerde 3-5 kişiydik.
her neyse özellikle yapıyı kurunca bir süre bekledim ki telefon kendine gelsin diye. Şuana kadar ki incelemem 9. Yapıya göre bazı hatalar giderilmiş ayrıca menü geçişleri müthiş. Az önce elime aldım telefonu 10 dakikadır kurcalıyorum %1 şarj amca gitti 8.1de olsaydı en az %5 gidiyordu. Fark ettiğim şeyler oldukça yazarımHayır ama eskisine göre iyi. Telefon uygulaması İngilizce meselaarkadaşlar menü tamamen türkçe mi acaba
8.1 e dönüp oyle 10. yapıyı yüklemen gerekiyor

ayarlar ekranında telefonu yan çevirdiğimizde menü de dönüyor daha önce var mıydı bilmiyorum

O hep dönüyorduHenüz 9. yapıdayım, şimdi baktım, evet menü dönüyor, yahu yeni yapı geldi bu ayarın daha yeni farkına varıyorum![]()

o zaman uğraşmam. Duzeltme yazılımını beklerim. 10'dan 0'na geçerim. Denim işi sıkıntılı uğraşamam. Teşekkürler iyi geceler.arkadaşlar menü tamamen türkçe mi acaba
8.1 e dönüp oyle 10. yapıyı yüklemen gerekiyor
O hep dönüyordu![]()
Evet dediğim gibi büyük ekranlarda geçiyordu. Bir ara bende de geçiyordu ama uyumsuzluk vardı.Ama PC görünümüne geçiyor L1520'de ...
Evet dediğim gibi büyük ekranlarda geçiyordu. Bir ara bende de geçiyordu ama uyumsuzluk vardı.