Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

afwerker

afwerker

Üye
Çarklar bitince bende reset atıp kendini açınca siyah ekranda kaldı 10 dakka bişey çıkmayınca resetledim şuan veri taşıma ekranında
Verileriniz taşınıyor 12/19

gkhntlbs

Üye
arkadaşlar 8.1 dönmem için recovery yükleme hatası veriyor,

m542tf

m542tf

Üye
Neredeyse bitti kısmı 9 muydu

m542tf

m542tf

Üye
Çarklar bitince bende reset atıp kendini açınca siyah ekranda kaldı 10 dakka bişey çıkmayınca resetledim şuan veri taşıma ekranında
Verileriniz taşınıyor 12/19
O kısım çok uzun sürüyor

• Beğen
Tepkiler: afwerker
zaakaan

zaakaan

Üye
Bende de 9 adım sıkıntı yok herhalde.

cadde19

cadde19

Üye
Beyler insider eski yapıyı buluyor ya. İnsider dan programdan ayrıl dedim hatta insider ı kaldırıp tekrar yükledim sonra karşıma önceki sürümü al diyor fastı seçiyorum ama bu seferde şu hatayı veriyor; Üzgünüz, cihazınız şu anda bir güncelleştirmeye hazırlandığı için cihazınızı yapılandıramıyoruz. Lütfen güncelleştirmeyi yükleyin (Ayarlar → telefon güncelleştirme) ve sonra tekrar deneyin

Son düzenleme:
drangela61

drangela61

Üye
Wp 8.1 ile devam.. 11. Yapıyı bekleyeceğiz artık ve umarım bu yapı L950 serisinin piyasaya sürülen yapısıyla aynı olur..

.BlueTR

.BlueTR

Üye
İndiriliyor %37. Yine dayanamadım döndüm 8.1 e.

emz

emz

Üye
8.1 denime geçiyorum şuan olursa inşallah yeni sürüme atlayacağım hemen ardından maun sürecek gibi bu işler :gun1::vur:duvar2::birak::ağlarım:

cadde19

cadde19

Üye
Beyler insider eski yapıyı buluyor ya. İnsider dan programdan ayrıl dedim bu seferde şu hatayı veriyor; Üzgünüz, cihazınız şu anda bir güncelleştirmeye hazırlandığı için cihazınızı yapılandıramıyoruz. Lütfen güncelleştirmeyi yükleyin (Ayarlar → telefon güncelleştirme) ve sonra tekrar deneyin

afwerker

afwerker

Üye

ilk resimler benden gelsin

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, 4MaGuS, murooo55 ve 7 diğerleri
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
İnşallah şu 4. Sütun 930 lara da gelir

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Kasma donma takılma vs yapar mı acaba finale yakın bir sürüm olmalı bu :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Beyler insider eski yapıyı buluyor ya. İnsider dan programdan ayrıl dedim bu seferde şu hatayı veriyor; Üzgünüz, cihazınız şu anda bir güncelleştirmeye hazırlandığı için cihazınızı yapılandıramıyoruz. Lütfen güncelleştirmeyi yükleyin (Ayarlar → telefon güncelleştirme) ve sonra tekrar deneyin
8.1 e dönüp tekrar fast ı seçmeyi dene yoksa geçemezsin o kısmı

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
4.sütun kapatma var mı?

m542tf

m542tf

Üye
Hız herzaman ki gibi ilk yüklenince hızlı sıfırlıyorum cihazı şimdi edge html5de 457 miydi.

afwerker

afwerker

Üye
  • Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, bulutsuzgece, murooo55 ve 4 diğerleri

Üst Alt