Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
tama o ekrana gelme cihazı lumia yı seçin (telefon takılı olmasın daha kolay oluyor sonra cihaz bulunamadı yazısı geliyor reset atın diyor o ekran gelince teli kapatıp usb ye takın otomatik açılıyor tel zaten yükleme ekranına geçiyor o zaman.
eyvallah hocam çok sağolun

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
neyi seçim hocam reset attıktan sonra seçiyorum hata veriyor
En baştan anlatıyorum. Telefonu bağla. Programı aç Telefonum algılanmadı de. LUMIA seç. Bağlantı bekleniyor deyip telefonu yine bulamayacak. Sonra orda dediği gibi telefon titreyene kadar seç kısma+güç tuşuna bas. Bu aşamada algılacayak ama sakın programdan Yükle kısmına filan tıklama. Telefon tamamen açıldıktan sonra Yükleye tıkla olacak.

zaakaan

zaakaan

Üye
Çarklar... "10 Dakika falan oldu tek tık ilerleme yok, şimdilik." diye yazıyorken çok ufak bir ilerleme oldu şimdi. :)

erhanercan

erhanercan

Üye
Oh be

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar yeni yapı yayınlanınca eski yapı sunuculardan kalkmıyormuydu,benim cihaz sanırım 9.yapıyı indirdi.

bmw_m6

bmw_m6

Üye
1520 cihazima 8.1 den guncelledim fakat 10.0.10166.0 surumune yukseliyo neden acaba.

trepcan

trepcan

Üye
Windows 10 Mobile’ın yeni yapısı, yapı 10549; bugün Windows Insider programı dahilinde önizleme programına katılan kullanıcılar için yayınlandı. Windows 10 Mobile Yapı 10549’un bu yapısında önceki haberimizde de belirttiğimiz üzere küçük bir hata fark edildi.

Windows 10 Mobile yapı 10536’dan 10549’a geçildiğinde güncelleme yüklenip cihaz açıldığında siyah ekran takılı kalıyor. Bu durumda kullanılarak Windows Phone 8.1‘e dönüp tekrar güncelleme yüklemek gerekiyor (Windows 10 Mobile yapı 10549 tek parça halinde geliyor). Bu hatanın kısa süre içerisinde giderileceği verilen ilk bilgiler arasında.

Eğer Windows 10 Mobile yapı 10536’dan beklemeyip direkt olarak 10549’a geçmek istiyorsanız;

• Tüm cihazınızı yedekleyin (veriler silinecektir)
  • ile Windows Phone 8.1‘e geri dönüş yapın
  • Windows Insider uygulamasını kurun ve ‘Hızlı/Fast’ seçimden devam edin.
  • Yeni yapı çalışacaktır
Eğer Windows 10 Mobile yapı 10536’da kalmak istiyorsanız, bir sonraki düzeltme güncellemesini ve yeni yapıyı sorunsuz şekilde alabileceksiniz.

Bu yapıdaki iyileştirmeler
  • Cortana iyileştirmeleri: Cortana, Japonya’daki kullanıcılar için İngilizce olarak kullanılabiliyor. Ayrıca Avustralya ve Kanada için İngilizce olarak kullanılabiliyor.
  • Mesajlaşma iyileştirmeleri: Mesajlaşma uygulamasında mesaj yazma bölümü artık yazdığınız kadar otomatik olarak genişliyor, daha önce 2-3 satırda takılı kalıp yazmayı zorlaştırıyordu. Ayrıca yerleşik Skype bir sonraki yapıda PC’de olduğu gibi mobil cihazlara geliyor
  • Çeşitli ifadeler: Renklerine göre yeni ifadeler gelen yapının iyileştirmeleri arasında.
  • Lumia 1020 kullanıcıları odaklı: Lumia Camera uygulaması artık Windows Phone 8.1’den Windows 10 Mobile’a geçtiğinizde silinmiyor. Lumia 1020’nin tüm özelliklerini kullanan Lumia Camera uygulaması Windows 10 Mobile Lumia 1020 cihazlarda çalışabiliyor.
Giderilen sorunlar
  • Çeşitli uygulamalardan kamerayı açtığınızda Windows Kamera artık çökmüyor
  • Mesaj gönderildiğinde oluşan klavye sorunu giderildi
  • Bildirimi silmek için kaydırdığınızda takılı kalan bildirim ikonu sorunu giderildi
  • WeChat, WhatsApp, LINE, WeiBo ve daha bir çok uygulamada ekran görüntüsü alma sorunu giderildi
  • SD kartı çıkarıp taktığınızda çalışmayan uygulama sorunu giderildi
  • Haritalar uygulamasında yaklaştırma sorunu giderildi
  • Özel zil sesi ayarlarken siyah ekranda takılı kalma sorunu giderildi
  • Sadece titreşim şeklindeki alarm özelliği geri getirildi
  • Arama engelleme sorunu giderildi
Bilinen sorunlar
  • Güncellemenin ardından bazı uygulamalar eksik olarak yüklenebilir, cihazı sıfırlamanız tavsiye ediliyor
  • Yeniden başlattığınızda bildirimler görünmeyebilir, daha sonra gelecektir.
  • Arama yapılamayan uygulamaları (Whatsapp gibi) tekrar kurmanız yeterlidir.
Not: Çeviri alıntıdır.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, BomberMAn TR01, ceza87 ve 1 kişi daha
cadde19

cadde19

Üye
Beyler insider eski yapıyı buluyor ya.
İnsider dan programdan ayrıl dedim bu seferde şu hatayı veriyor;

Üzgünüz, cihazınız şu anda bir güncelleştirmeye hazırlandığı için cihazınızı yapılandıramıyoruz. Lütfen güncelleştirmeyi yükleyin (Ayarlar → telefon güncelleştirme) ve sonra tekrar deneyin

Ne yapmalı?

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Tesekkurler arkadaslar format atip tekrar deniyorum.

m542tf

m542tf

Üye
Çarklar bitmek üzere

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Güncelleme boyutu akıllı veride 741 mb olarak görünüyor

ersncak42

Üye
Hadi baalım bu yapı iyiye benziyor yüklemeyen kalmasın

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sonunda çarklar.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Nokia software updater for retail Win XP ye yüklenebiliyor muydu? 930 8.1 denim olan yazılım var da yarın atardım oluyorsa! Köyde tek sistem o var da :)

m542tf

m542tf

Üye
Çarklar bitti

Üst Alt