papakudioflu
Emekli Yönetici
O artık hafta sonları nöbetçi yönetici.Bay H hocam nerelerdesin? Özlettiniz kendinizi

@Bay H
O artık hafta sonları nöbetçi yönetici.Bay H hocam nerelerdesin? Özlettiniz kendinizi

kurup deneyeceğim daha sonra kaldırıp 8.1'e geri döneceğimhani finali bekleyecektin bence kurma sıkıntı çıkarsa yazık olur bu kadar bekledik bir iki ay daha bekleriz

Neyseki kaldırılabiliyor.Windows Phone telefonlar için Sürüm 8.1 Denim, şuanki en stabil sistem.Dünden beri 3 kere kendisini resetledi8.1 dönmüştüm ama yine kendimi tutamayıp 10 döndüm..8.1 den denim e döndüğümde hız mükemmeldi. ..denim,in sıkıntısı var mı ? Yoksa 8.1 dönüp insider ile denime dönmek istiyorum
Bu uygulama sayesinde App Deployment aracına gerek duyulmadan Web ara yüzü üzerinden Windows 10 Mobile telefonlara APPX dosyaları yüklenebilecek.Bu da nesiYok artık, modem arayüzü sandım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uygulamanın kendisi nerdeBu uygulama sayesinde App Deployment aracına gerek duyulmadan Web ara yüzü üzerinden Windows 10 Mobile telefonlara APPX dosyaları yüklenebilecek.

Ayarlar/Güncelleme/Geliştirici SeçenekleriUygulamanın kendisi nerde![]()
İyi günler, aynı sorun benim Lumia 930 da da vardı. Wifi yi kapatınca operatörün (avea, Türkcell, Vodafone vs.) internet paketinden güncellemeleri yüklüyor. bunu sizde deneyebilirsiniz..Benim mağaza güncelleme yapmıyor.Hata,ayrıntı için bakınız filan diyor bunun çözümü var mı?Telefonu kaç kere soft reset filan attım 3 oyunda böyle kaldı
Teşekkürler deneyeceğim ama bunun başka çözümüde olmalı çünkü oyunlar güncellenmiyor bende onların boyutlarıda 100ü geçebiliyor bazenİyi günler, aynı sorun benim Lumia 930 da da vardı. Wifi yi kapatınca operatörün (avea, Türkcell, Vodafone vs.) internet paketinden güncellemeleri yüklüyor. bunu sizde deneyebilirsiniz..
Benimde sadece yatayda böyle dikey eskisinin aynısı lanet olsun küçük ekranlara,Mesajlaşma dikeyde bile değişmiş. Böyle olan model var mı? Benim yatayda böyle.