Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

kamil5028347

kamil5028347

Üye
bugünde yok güncelleme

stockton

Üye
Filtre yüzünden göremiyorum, ne var resimde? Gabe tiviti mi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile güncellemesinin Aralık ayından itibaren tüm cihazlara dağıtımına başlanacağı açıklandı. Fakat bazı arkadaşlar doğal olarak eski model cihazların güncellemeyi daha geç alacağını düşünüyor.

Aslında bu forumu takip edenler için bu konuyu fazla dert etmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Zira Insider Preview konusunda artık bazı tecrübelerimiz var.

Bilindiği üzere Windows 10 güncellemesi final hali ile ilk olarak 29 Temmuz tarihinde yayınlanmıştı. Fakat Windows Insider kullanıcıları kararlı sürüm Windows 10 güncellemesini 28 Temmuz'dan itibaren yüklemeye başlamıştı. Tahminlerine göre aynı yol Windows 10 Mobile için de izlenecek. Yani Windows 10 Mobile Insider Preview sürümü yüklü telefon kullanıcıları Windows 10 Mobile güncellemesinin final sürümünü ilk olarak yükleyeceklerdir.

Bu durumda yapmanız gereken, Windows 10 Mobile Final güncellemesi, Insider Preview için yayınlanmadan önce Windows Phone 8.1 telefonunuza Windows Insider yükleyerek Windows 10 Mobile'a yükseltmek olacak.

Tabi bu sadece öngörüm. Fakat PC için Insider Preview programında bu şekilde bir uygulama yapılmıştı. Akıllı telefonlar için de uygulanabilir. Fakat aynı yol izlense bile firmware güncellemesi sorunu oluşabilir. Yine de denemekte yarar var.

@bulutsuzgece @Sensation

• Beğen
Tepkiler: Mr.Sun, Esendağlı, bozkirdangelen ve 1 kişi daha
atakanakata

atakanakata

Üye
Windows 10 Mobile güncellemesinin Aralık ayından itibaren tüm cihazlara dağıtımına başlanacağı açıklandı. Fakat bazı arkadaşlar doğal olarak eski model cihazların güncellemeyi daha geç alacağını düşünüyor.

Aslında bu forumu takip edenler için bu konuyu fazla dert etmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Zira Insider Preview konusunda artık bazı tecrübelerimiz var.

Bilindiği üzere Windows 10 güncellemesi final hali ile ilk olarak 29 Temmuz tarihinde yayınlanmıştı. Fakat Windows Insider kullanıcıları kararlı sürüm Windows 10 güncellemesini 28 Temmuz'dan itibaren yüklemeye başlamıştı. Tahminlerine göre aynı yol Windows 10 Mobile için de izlenecek. Yani Windows 10 Mobile Insider Preview sürümü yüklü telefon kullanıcıları Windows 10 Mobile güncellemesinin final sürümünü ilk olarak yükleyeceklerdir.

Bu durumda yapmanız gereken, Windows 10 Mobile Final güncellemesi, Insider Preview için yayınlanmadan önce Windows Phone 8.1 telefonunuza Windows Insider yükleyerek Windows 10 Mobile'a yükseltmek olacak.

Tabi bu sadece öngörüm. Fakat PC için Insider Preview programında bu şekilde bir uygulama yapılmıştı. Akıllı telefonlar için de uygulanabilir. Fakat aynı yol izlense bile firmware güncellemesi sorunu oluşabilir. Yine de denemekte yarar var.

@bulutsuzgece @Sensation

mantık doğru fakat pc insider olanlar istediği zaman güncelleme ayarlarından insider sürümünden kolayca çıkabiliyor fakat telefonda böyle bir ayar yok diye hatırlıyorum. yani bu ayar yoksa final sürümü yayınlandıktan sonra insider olmaya mecburen devam edecekler yada 8.1 e geri dönüp final sürüme yükseltme yapacaklar.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
mantık doğru fakat pc insider olanlar istediği zaman güncelleme ayarlarından insider sürümünden kolayca çıkabiliyor fakat telefonda böyle bir ayar yok diye hatırlıyorum. yani bu ayar yoksa final sürümü yayınlandıktan sonra insider olmaya mecburen devam edecekler yada 8.1 e geri dönüp final sürüme yükseltme yapacaklar.
Hayır telefonlarda da Insider programından çıkılabiliyor. Kaldı ki pc'de olduğu gibi yapılırsa zaten yayınlanan son güncelleme otomatik olarak Insider programını sonlandırıyor. Devam etmek isteyenler Windows Update ayarlarından tekrar aktifleştiriyor.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ben deneme sürümünü de yüklememiştim acelem yok alırız nasılsa

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Finale kadar geçmem ben insidera. Telefonu çok yoruyor

braayn

braayn

Üye
Bu seferki yapıyı bende kuracağım ama yapı geldikten bir iki gün sonra

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benim kurmadığım hiç bir yapı kalmadı ama, bir sonraki yapıya kadar kaldığım yapı çok nadir dir:)

• Beğen
Tepkiler: braayn
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
arkadaşlar merakımı bağışlayın, w10 yüklemediğimden tam kafamda oturmadı şu terim; "hamburger menü"
hangi menü stiline hamburger menü diyoruz? googleda bakayım dedim de hep McD ve BK menüleri geldi :kıskıs:

Resimlerdeki gibi olursa (3 çizgi olan yere tıklayınca genişliyorya işte o :) )

• Beğen
Tepkiler: skynet ve ceza87
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

Resimlerdeki gibi olursa (3 çizgi olan yere tıklayınca genişliyorya işte o :) )
hamburger dedikleri o 3 çizgili menü mü? anladım tamam sağolun :)

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
hani finali bekleyecektin bence kurma sıkıntı çıkarsa yazık olur bu kadar bekledik bir iki ay daha bekleriz

serinaga

serinaga

Üye
9. yapı zaten bir hafta ya da on gün geçtikten sonra çökmeye başlıyor.
Şarjı birkaç saatte bitiyor.
Canlı kare yenileme hızı iyice düşüyor, yükleniyor ekranları çoğalıyor, kilit ekranı ve saat iyice geç gelmeye başlıyor, rehber ve mesajlar çok uzun süre bekletiyor ve en sonunda da sistem uygulamaları da dahil olmak üzere tüm uygulamalar uzun süre yükleniyorda bekleyip başlangıç ekranına atıyor, hiçbir şey açılmıyor.
Bu sürecin ardından 2 gün önce sıfırlamak zorunda kaldım. Şimdi 9. yapıyı baştan yaşıyorum :kop2:

Ben halen direnenlerdenim, yahu arkadaş L1520 Pil Komandosu bile artık şarj yetiremiyorsa, diğer telefonları düşünemiyorum. Lakin işin garip tarafı telefon kimi zaman acayip hızlanıyor, stabil bir hal alıyor, kimi zaman da yükleniyor'u görmekten cinnet geçirtiyor. İkisini şöyle bir tartıyorum da halen cazibesi kaybolmadı 9. Yapının, vazgeçemiyorum işte :kop2:

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve erhanercan
Bay H

Bay H

Üye
Aralık ayında dağıtıma başlanacağı belirtiliyor.

Üst Alt